Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Daha Fazla RS?

paramecium

Öne çıkan mesajlar

Güncel otomobillerin teknolojisine bizimkiler AR-GE yaparak ulaşamaz tabiki. Ancak teknoloji satın alabilirler, ortak üretim için çalışmalar yapabilirler. Tabi Ertex Oto'nun tek başına yapabileceği şeyler değil bunlar ama alıştıra alıştıra. Bizim ülkede daha iyisine atlamak için önce kötüsüne alışmamız gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

aslinda ciddi ciddi dizayn yapan modifiye firmalari olsa amerika daki gibi, sadece bir marka uzerine falan profesyonelleseler, o isten edindikleri deneyim ile kendi markalarini ileride yaratabilirler. Roush i bilen bilir. Mustang modifikasyonunda dibine vurmus olan bu firma su anda o kadar teknolojik ve profesyonel calisiyor ki, ileride kendi basina profesyonel bir uretici olarak gorursek sasirmayacagim.
Sosyal ağlarda paylaş

matama said:
mercedes slk nerdeyse 10 sn de falan cikiyor

:)

hangi slk? SLK 55 AMG de var, parası olan alır 5 saniyenin altında da 100 e çıkar...

hyundai elantra da sedan araba, coupe sinden bahsediyorsan onun da 3.0 v6 ları var vs.

bu etox ise 1.5 dizel... dizel yaa... tek motor seçeneği de o...
85 milyara bunu kime satmayı düşünüyolar çok merak ediyorum... hyundai nin coupesi 42 milyar. 85 milyara 2. el çok temiz merso slk 200 de alırsın...

böyle yerli otomobil üretimi olacağına hiç olmasın daha iyi. fatih terimin ingilizce konuşmaya çalışması gibi bişey bu yabancıların gözünde...

ayrıca yerli spor araba yapılacaksa ertex gibi bi avuç kronun sanayi firması yapmasaydı bari ya. ankaradaki son taksi plakasına trilyon verip bu araca takmışlar 06 T 8000 ne kadar iğrenç.

ben bu konuda sizin kadar iyimser değilim. bana göre ülkenin tek eksiği spor coupe değil. başka konulara harcasınlar üretme isteklerini.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...