murtyy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 simdi ben oyunu silmis bulunmaktaydim fakat tekrar dondum oyuna. Dogal olarak butun herb yerlerim gitti bir daha kasmak gercekten olum gibi olucak o yuzden bu herblerin yerlerini direk indirebilceim bi yontem var mi? Eskiden vardi saniirm konulari arattim ama birsye ulasamadim. alchemy ile ilgili olarak ise eskiden potcuydum iyide para kazanirdim ama suanda gercekten pot fiyatlari serverimda yerlerde gezinio yani para kazanmam imkansiz alchemyle nasil para kasilir ve hangi master isinin daha cok getirisi var. simdiden tesekur ediorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Addonlar çok değişti, "eski"den kastın ne kadar önce mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 1 bucuk ay :D genc adamim ben uzun sure bnm icin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 kesin biliyosundurda gatherer icin gather book diye bi program wardi databaseleri load ve save etmek mumundu eger olurda hala duruyosa bulabilirsen birinden saglam bi gatherer dbsi alip load eidp kullanabilrisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 heh iste o nasil oluyordu o olay ve hala var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 gatherbook diye bi program war ararsan bulursun o iste dbyi save load ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 gatherer için databaseler var direk import edebiliyorun gatherbooka gerek kalmadan. curse'de wowhead database var, onu kullan pek çok şey var onun içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bro Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Cartographer, cartographer_herbalism ve cartographer_data dosyalarını indir ve kur, istediklerin olur. Hatta ilgini çekmeyen herbleri göstertmeyebilirsin vs. http://files.wowace.com/sw-c.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 bu konu ile alakali degil ama bunun gibi madenlerin yerini gosteren bir addon varmi boyle? gatherer gibi..tabi hazir sekilde yerlerini gosteren demek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bro Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 mrdefender1 said: bu konu ile alakali degil ama bunun gibi madenlerin yerini gosteren bir addon varmi boyle? gatherer gibi..tabi hazir sekilde yerlerini gosteren demek istedim. Yukarıda yazdığım 3 addon'u kur. Cartographer_data'nın içinde herb, mine ve treasure gösteriyo. Edit: tabi Cartographer_mining kur herbalism yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 bu arada haritada mine/herb gösterenler ban sebebi değil mi? oyunu açınca üçüncü çıkan sözleşmede böyle bir madde olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 degil. bu arada gatherer felan ugrasma cart en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 benim bildiğim o dblerin takasını yapmak öyleydi bir ara, ama blizzard neyi sallıyor ki onu sallasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 çok teşekürler pc m gelsin kurucam hmn ellerıne saglık brocum ve diger yardım edenlere. pki alchemy de para nerde bu ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar