Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 ben simdi bisey alicamda hem mp3 player olcak, hem vidyo oynatcak, hem palm wireless network nete girerim kampuste hemde kitap gibi okumak istiyorum ivir ziviri simdi bu palm ile nasil gozukuyor yazilir mesela bir kitabin e book uini bulduk okunabilitesi nasil? alcagm bu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 bence cep telefonu al p900, tek kelimeyle inanılmaz bir alet. bi palm'da yapabileceğin herşeyi yapabiliyosun. üstüne foto çekiyosun, bi sürü ıvır zıvır yapıyosun ve telefon yani heuhe ben şu aralar telefon alıcam da sapıtmış durumdayım. ondan pek takma eğer telefona hiç ihtiyacın yoksa[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 istedigin herseyi cok rahat bir sekilde Compaq Ipaq serisi herhangi bir urun ile yapabilirsin ama tabi diger markalara gore fiyat farkini goz onune alirsan. ben kullaniyorum gercekten cok rahat ve kullanisli.[signature][hline]Fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Kesinlikle Zodiac al, abim aldi birkac hafta once inanilmaz bir alet. Bulmasi biraz zor, Amerika'da bile heryerde satilmiyor 400$ fiyati (128 mb olani) http://www.tapwave.com[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 hayir sony clie alicam bir kac sebebi var fazla memory stickimiz var laptop kamera vidyo kamera sony memory stickden gecemem artik vede monitor olarak kullanilabiliyo her turlu oyunu acabiliyosun o tapwave gibi hemde mp3 calar.. ya telefon almak en guzeli ama ozellikleri baya kisitli telefonun sadece yazi nasil gorunuyor diye sormustum oda dertmi degilmi?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 valla bence çok para biraz daha kasıp laptop alinir :)[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 p900 hakkaten alinabilir tek sorunlar islemcisi nedir? memory stick duo ufak ekrani kucuk ve wireless lan yok[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 1) memory stick kendin alırsın yani bu sorun değil 2) ekranı küçük ? yapma be bence bi yakından gör derim. oldukça büyük bir ekrana sahip 3) işlemcisini bilmiyorum ve öğrenmesi kasabilir işlemcisini de, yani sonuçta önemli diil yeterli hızda bir işlemcisi var onu biliyorum. kullanıp da pişman olan 1 kişi bile tanımıyorum 4) wireless lan nedir aceba? :)[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Zodiac'in ozelliklerini yaziyim ben yine de bilmeyenler icin belki kararini degistirirsin. Hardware Specifications Memory: Zodiac1 = 32MB* Zodiac2 = 128MB* * 12MB reserved for system use. Processor: Motorola® i.MX1™ ARM9 processor (200 MHz) Graphics Accelerator: ATI® Imageon™ W4200 graphics accelerator (with 8MB dedicated SDRAM). Display: 3.8 inch transflective display 480 x 320 (half VGA), 16-bit color backlit display (65,536 colors) Portrait and landscape display capabilities Digitizer for enhanced interactive game play, navigation and text input. Sound: Yamaha® audio component and stereo speakers Standard 3.5mm stereo headphone plug Earbud-style headphones included Support for select third-party portable speakers Vibration: Supports silent notification and interactive game play. Controls: Variable pressure analog controller (joystick) 2 triggers, 4 programmable action buttons, 1 special function button, 1 home button, 1 power button, and 1 Bluetooth button. Expandability: Dual expansion slots for MultiMediaCards, Secure Digital (SD) cards and SDIO cards, including digital cameras and more.* Zodiac Connector for additional peripherals. * Slot #1: supports MultiMediaCards, Secure Digital Cards (SD). Slot #2: supports MultiMediaCards, Secure Digital Cards (SD), and SDIO cards. Wireless Connectivity: Built-in Bluetooth radio with dedicated activation button. Ideal for multiplayer wireless gaming, sharing information and connectivity to other compatible Bluetooth enabled devices. PC Desktop Connectivity: USB Cable USB Cradle (sold separately) Cover: Protective Flip Cover Wrist Strap: Convenient strap Battery: High-capacity Rechargeable Lithium Batteries – 1540 mAh Power Supply: AC Adapter / Battery Charger (120 volt AC, 60 Hz) International connectivity kit (sold separately) Size/Weight 5.6” (143mm) x 3.1” (79mm) x .55” (14mm) / 6.3 ounces Color Zodiac1 - Slate Gray Zodiac2 - Charcoal Gray Software Specifications Operating System: Tapwave enhanced Palm OS 5.2T Writing Software: Graffiti 2 Included Software: Games: Stuntcar Extreme, AcidSolitaire Media: Music: Tapwave MP3 player Photos: Tapwave JPEG Photo Viewer Video Playback: Kinoma Player Video Creation: Kinoma Producer (Quickly and easily converts AVI, QuickTime, MPEG1, MPEG4 files for use on the Zodiac entertainment console).* *QuickTime software required to use Kinoma Producer on PC eBook reader: PalmReader Organizer: Address Book, Date Book, To Do List, Memo Pad Other Stuff: Alarm Clock (Tapwave Alarm Clock with integrated stopwatch & MP3 music feature), Wireless-based chat & shared whiteboard (PhatPad by Trumpetsoft) Graphing Calculator (powerOne by Infinity SoftWorks) Microsoft® Word-compatible Word Processor (WordSmith by Blue Nomad) Connectivity: Web Browser and SMS client for use with compatible Bluetooth enabled phones (bonus software on CD).[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 400$ için süper birşey de onun gelmesi 600$'ı bulur sanırım..[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 ulan bide memory stick yada wireless lan olsa kesin alirdim tuh[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 p900'de mp3 de dinliyosun[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar