Aykan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 ara sıra çifter gondermesi haricinde bi sorun goremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Oyy adım geçiyo famous oldum celebritylere katıldım bende. :) Yeni sistem için bende üşeniyodum bişeler yapcaktım ama madem sen yaptın artık bunu kullanırım bende. Ama şu satırı eklemeden yapamıcam. said: document.title = document.getElementsByTagName('i')[0].innerHTML; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 bi de şey var raktacan.Misal ben buraya "bukadar bukadar bişeyler bişeyler" yazıyorum,atacağım mesaj bu yani gönderiyorum gayet güzel gönderiyor ama mesaj "bukada" diye kalmış oluyor..%6-7 olma oranı ama oluyor mu oluyor..haa o feature dersen eyvallah =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 çutulucum senden başka kimse de karşılaşmıyor sanırım bu hatayla. dolayısıyla ben de anlayamıyorum sende neden oluyor. şu haliyle problem js parçacığından çok senin bağlantın (yavaş olabilir mi?) ya da browser'ında falan gibi geliyor bana.. misal ie7 kullanıyorsan ve ff yüklüyse, bir de ona greasemonkey kurup denesene biraz. bakalım onda da oluyor mu? brigand, iyi fikir. doğrusu parça parça userscript yapmayı düşünmüştüm. bunun da amacı sadece hızlı mesajdı ama zaten olay saptı. içine atalım title hadisesini de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 ya o değil de ben bunu anasayfadaki bölümleri gizleyecek filan şekilde modifiye ettim, (ie7 için) ve sadece kendime müslümanım. negzel =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Mum_Chamber said: ya o değil de ben bunu anasayfadaki bölümleri gizleyecek filan şekilde modifiye ettim, (ie7 için) ve sadece kendime müslümanım. negzel =) Firefox kullansan hiç eklenti eklentisine gerek kalmadan adblock ile direk gizleyebilirdin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 yok valla..sek ie7 kullanıyorum yanıp duruyor mesajlarım.. =/ bu arada şu başka bir cevap yazma sayfasını ekleme olayını yaptım,aynı sorun sürüyor..neyse artık yazdığım herşeyi bi c/p yapıyorum sonra göndere basıyorum..unuttukça küfür etmekten başka çözüm kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Brigand said: Firefox kullansan hiç eklenti eklentisine gerek kalmadan adblock ile direk gizleyebilirdin :) amacım kendime yapmak değil, o kodu patika'ya eklenti olarak yaymaktı. ayrıca, şimdi idrak etti de, adblock table elementlerini gizleyebiliyor mu? bir yaşıma daha giricem. bahsettigim sey: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 en son attığım mesajdan sonraki mesajlara baktım da.. hepiniz tembel, kendine katolik adamlarsınız huleyn. yok yani yalnız değilmişim, içimi rahatlattınız =P bir de işin şu boyutu var.. şurda şu kadar kişinin yaptığı şeyi nedanko alsa, üzerinde biraz çalışsa zaten userscript'e ihtiyaç duymayız. paşalar gibi arayüz manyağı forumumuz olur. oo gaz mı? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Güzel de shorutcut tuş lazım. Böyle tıklama yoruyor beni dfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Dev said: ..shorutcut tuş.. açmak için: ctrl + enter göndermek için: alt + s ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 ehah iyiymiş =) bi de müm sen de o olayı upload etsen onu da sömürsek? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 teeeenk yu. kesin vardır dedim de şöyle bi alaycı sorup yanıtı hızlı alayım dedim :P tenk yu rakta, you are the KING Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 ie7pro icin v2 ya da ie7pro://mumchamber.googlepages.com/patika.ieuser.js adresini secip go to url diyebilirsiniz. direkt ekleme olayi. neler eklemisim simdi bakiyorum :P yenilikler said: hizli mesaj ayarlari var. o imzami ekle filan fistik olaylarini default olarak ayarlayabiliyorsunuz. bolum acma kapama olayi var bir de hizli mesaj sadece cevap yazabileceginiz yerlerde cikiyor, devamli solda yok. hizli mesaj acmaya calisinca yukarida loading cikiyor mesaj yazma yeri buyuyup kuculebiliyor dosya ekleme olayi calismiyor. (ne bicim ozellik ama) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 son özellik süper olmuş =) bir de hizli mesaj sadece cevap yazabileceginiz yerlerde cikiyor, devamli solda yok. bu ne demek yahu?eskisinden tek farkı tuşlar gelmiş bi de =o= Hizli Mesaj olmuş açma kapama yeri o kadar? =)ama tuşlar iyi olmuş evet.. sürekli açık olması ve ayar çekme olayları güzel olmuş..v2'yi daha çok sevdim i <3 u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 ama benim problem hala sürmekte.. Abicim çıldıriciiim! ie7pro sürümünü yeniledim,ana sayfadaki o aç/kapa'lar silindi.. edit:reinstall spam yaptım düzeldi tmmdır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 bende bi deniim :D edit: oldu walla optum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ben yapamadım bunu ya. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 hangi browser fede? yardımcı olayım. ayrıca nerden aklına geldi 2342 yıl sonra? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 firefox 3.0.1 ne biliyim birden böyle bi hızlı mesaj atma çabası içine girdim. post kasıcam biraz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 valla olay basit aslında; - firefox'ta greasemonkey addon'unun kurulu olması lazım. bu tarz userscript'leri çalıştırmanı sağlar. - greasemonkey kurulu ise http://ractamanyak.googlepages.com/patikaHMFirefox.user.js linkine bastığında, pop-up çıkacak zaten.. install ediyim mi? gibisinden.. "install" diyeceksin.. - sonra paticik'i açtığında ve topic'lere girdiğinde, sol tarafta görürsün hızlı mesaj butonunu.. bu arada 3.0 ile test etmemiştim, ctrl + enter kısayolu çalışmadı bende.. hayırlısı =) iyi post kasmalar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 grease monkeyi scripti yükledikten sonra yükledim ondan becerememişim. saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 deneme ctrl enter çalışıyo alt s yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 alt + s olmaması firefox'un sistemi değiştirmesinden dolayı.. shift + alt + s dene.. ya da ayarını değiştir: http://forum.paticik.com/read.php?2,2004899,page=4#msg-2004952 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 alt s olayını bilmiyodum güzel oldu bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar