Pyro Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 eagle_dnz said: oğuz adam dokunmadı bile yapma gözünü seveyim neyse ya avrupada hep kolluyor demiorum ama bu mac bir devrin baslangıcı gibi :D abi bende direk attı serkan kendini dedim ilk anda, hatta penaltı vermedi de direk sarı kart göstermeye geldi sandım. ama tekrarını izleyince değiyor adam topuğuna, ha gerçi çime takıldı düştü penaltı demişsin daha ne diyim ben. hala tekrarlıyorum ilk gol kabak gibi ofsayt birşey demem ama ikinci pozisyon bal gibi penaltı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 abi birazcık adam olup objektif eleştirin en azından pozisyonları. cimbomlusun diye ofsayt değil di falan deme şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Pyro said: öncelikle hangi hakem gs ye çalışmış? hele avrupa da? burdan ligde de hakemlerde bi durum yok gibi anlaşılıyor orda dur bence ama ligde girmeyelim şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 çime takıldı demedim hocam ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 UEFA'nın aklı başına geç geldi: "hasss.... bunlar Bayern Munih'le final oynayacaklardı laaa çıkarın gruptan hemen" :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 off yeter vallahi 10 kere yazılmaz aynı şey ya yeter vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 şimdi maçkolilten baktım dk 77 2-0 gs yeniyo.. helal olsun walla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 adam gibi kazansanız ağzımı acmazdık be luinir ama artık burdan sonrasına bişey deme kozlar elimizde :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 eagle_dnz said: adam gibi kazansanız ağzımı acmazdık be luinir ama artık burdan sonrasına bişey deme kozlar elimizde :D:D kozuna da başlarım 20 kere atmayın aynı mesajı diyoz anlamanla sorun var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 kazanırken bile stresli olmak :D... luinir sakin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 of kardeşim bırakın da galatasaraylı olarak bari galibiyete sevinelim,napalım yani hakem bize ofsayt vermedi diye ağlayacak halimiz yok yani siz de hafiften alttan alevlendiriyorsunuz şu tartışmaların sonu süperlig hakem hatalarına kayacak yani uzatmayın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 hakan attı bu gol sana gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 eagle_dnz said: adam gibi kazansanız ağzımı acmazdık be luinir ama artık burdan sonrasına bişey deme kozlar elimizde :D:D öyle konuşuyosunuz ki sanki hakemi satın almışız gibi 20 kere aynı mesajı atıyosunuz. ulan türkiyede ağlıyosunuz hakemi ulusoyu satın almışız diye onu geçtim elin ispanyolunu damı satın aldık. adam hata yaptıysa ne yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Valla golü göremedim bu sefer ne vardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 3-0 hakan şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 maç 1-0 oldu. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 ohh temiz gol :D güzeldi iyi vurdu hakan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 güzel averaj oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Luinir said: hakan attı bu gol sana gelsin saolasın güzel gol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 helsingborg 2 oldu viene karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 UEFAslan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 serkan çıktı sabri girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Galatasaray'da çıkan her oyuncuyu uğurlama yolcu etme görevi Hakan'a verilmiş herhalde. Sürekli bi kucaklaşmadır gidiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 helsingborg 3 oldu yavaş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 son anları hüzünleniyor herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar