MacLeod Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 hakan şükür oynamazsa kazanırız muhtemelen.gitsin abd ye fetullahın yanınada kurtulalım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 zor maç gs işallah son iki maçını yener ve gruptan çıkmayı başarır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 alsınlar bu maçı aptal aptal takımlara elenip ligde şampiyonluk kesmez beni türkiyede şampiyon olup avrupada bişi yapmıcaksak gereği yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Muhtemel 11: Orkun,Uğur,Song,Servet,Volkan,Linderoth,Mehmet Topal, Hasan, Lincoln, Arda, Serkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 horten said: Şimdi GS son 2 maçını kazanırsa kesin çıkıyo dimi? kesin değil horten said: Son maç kimle? Daha doğrusu içerde dandik bi takımla dimi? austria wien dandik sayılmaz pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Kesin olmamamsı kötü. Kendi göbeğini kesemiyosun =/ Wien de dandikmiş be abi yani en azından içerde sorun çıkarmaması gerekn bi takım. Gerçi larson'un takımıda öyleydi. Neyse bu akşam için başarılar gs'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 muhtemel kadro aynen sahada rakip kaleci 18 yaşında bi elemanmış maçın başı heyeacnıyla yardırmak lazım bi gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 başarılar galatasaray ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 gidişat iyi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 kadroya gel ya forvetsiz oynuyoz.beraberlik için çıkmışlar sahaya belli.sanki garantiledik turu.yalan olur bu maç bence (inşallah yanılırım maç sonunda) kapattım televizyonu odama geldim izleme isteğim söndü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 gs yener yaw. ilk defa iddaa da 3 günün 2 si tuttu. üçüncüsü de tutucak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 bi gol yese kazayla gs mümkün değil çıkartamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 dünyanın en sıkıcı maçı falan heralde bu. 15 dk dayanabildim. yalnız nonda, ümit karan, hakan şükür yedeklerde iyiymiş. garantiledi gs dimi grubu da yedeklerle çıkıyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 eveeet 41.dakika maçtaki ilk şut panioniostan o da 30 metreden dandirik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 panionios geliyor ilk yarı sağ salim bitemeyebilir gs kapandı yarı sahasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 santforsuz maç oynuyoruz allah akıl fikir versin kalliye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 süpersin kalli kurt hocama bak benim be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 ilk yarı 0-0 gs rezalet bye bye feldkamp bye bye uefa hello emptiness i think gs gonna cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 acaba 2. yarı başında değişiklik yapacakmı yapmayadabailir ha bi 70 i bekler nolur nolmaz davar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Santrfor pls. Bir de daha tempolu oynamsı lazım GSın onlarad Panioniosa uydular. Topşuz koşularla top istemesi lazım ama herkes dikiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 bu ne ya !! santrafor nerde !! kim gol aticak?? linderoth'un, ugur'un ozellikle mehmet topalin ben taaaaa. ne bicim bi kadro ne bicim bi oyun bu ya. insanin sinirlerini bozuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 linderotu eski yerine, memedi çıkarsın.. nondayı falan da alsın, alırız maçı gibime geliyo.. inş. yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 anlamıyorum valla ya genç,koşan bi kadro var adamın elinde, sağlam bi kadro hem, saçma sapan koşuşturmalar falan izliyoruz. hayvan gibi saldırın kardeşim kaleye sağdan girin soldan girin maymun edin adamları ama yok,ne forvet var sahada ne santrfor var öeh diyorum kalli efendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar