Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wii

RabbiT

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
http://www.play-asia.com/ dan al direk, daha ucuz ve daha guveniliri bulmak zor is konsol aksesuarlari olunca

region onemli degil varsa asia versiyon al baya ucuza geliyor, 15$ mi verip classic controller almsitim gamecube controller filan aldim

birde sehir efsanesi var charge stand lar wiimote a hasar veriyor diye ama dogrumu degilmi bilmiyorum, teknosadan 4 tane sarj edilir kalem pil aldim baya rahat oluyor ve standdan ucuza geldi eheh

istanbuldan alamay calisirsan yolarlar cunki adamalr play asia dan alip iyi akr bindirip satiyor genelde eheh
Sosyal ağlarda paylaş

mani said:

istanbulda wii aksesuarları satan bi yer var mı ? doğubankta falan ?

1x nunchuk
1x motion plus
2x şarj edilebilir batarya ve charge stand lazım.

birde location/region türkiye seçersek nintendo-shop u kullanamıyormuyuz ? illa ingiltere mi secmek lazım ?

istersen pazartesi günü bakabilirim
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Penthesilea said:

Kuzenime Wii goturecegim de, 14 yasinda erkek, iki sorum olacak

1- oyun onerir misiniz? ozellikle spor oyunlarindan birini goturmek lazim, en iyisi hangisi boyle default bi spor oyunu var mi sfds. bi de bi tane kavga dovus veya fps tadinda oyun.

2- oyun isini nasil halledicek o turkiye'de?

smash bros al dovus icin
metroid prime triology al FPS icin

spor bilemicem ne sever, mainstream spor oyunalri wii nin kontrol modleini kullanamdigindan kiytirik grafikte ayni oyunu oyniyorsun
mario kart al bide en guzeli

cip filan takiyorlarda dikkatli olmassa aleti cok rahat patlatabiliyor, gecen bi update geldi nintendodan zorunlu cipli cogu makinayi acilmaz duruma getirdi, tamiride turkiyede yapabilen yok daha o kadar kapsamli bri hataya

bunun yaninda cip taksa bile alet NTSC oldugundan region lock yuzunden cok sorun ceker, orjinal alamaz haliyle burasi pal oldugundan
netten dikkatsizce bisi cekse adam NTSC yazar PAL cikar oyunu takinca gider oyun pal update ini yukler konsol GG sonra

wiimote + nunchuk alican ek olarak direk, WiiPlay bundle i var spor oyunalri filan karisik remote ehdiye ediyor onu al nunchuk zaten ucuz
Sosyal ağlarda paylaş

kutudan 1 remote 1 nunchuck cıkıyor. 1 nunchuck 1 remote alırsan 2 kişi oynar. onun dışında classic controller ekstra dan alman lazım. ayrıca bazı oyunlarda motion plus desteği var. wii play denildiği gibi remote veriyor yanında. aynı şekilde motion plus veren oyunlarda var.

sonuçta paket harici

1 remote
1 nunchuk
2 motion plus
2 classic controller

alırsan olur. gerçi classic controller almadım ben. spor oyunlarını oynuyorum sırf birde mario kart.

wii sports resort alırsan içinden motion plus çıkıyor. 2. motion plus ı ekstra alabilirsin yada virtua tennis/grand slam tennis in motion plus lı pakedini alabilirsin.

sen 14 yaşında olan kuzene alacaksın ben 3.5 yaşındaki yeğenime aldım wii i haha. çocuk deli gibi oynuyor bu yaştan başlattım oyunlara. klavye mouse tutmaya başlasın elleri oynadığım mmorpglerde farm yaptırıcam :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
Kuzenlere wii almayı düşünüyoruz. Bi tanesi kız bu arada. Böyle birlikte oynayabilecekleri puzzledı muzzledı ne oyun tavsiye edersiniz? Sanırım wii sports kesin almak lazım işte bowlingdir tenistir wiinin asıl eğlenceli kısımları için. Bunun dışında alternatif oyunlar nelerdir, sonra nerden almak gerekir wii ve oyunları? Efendime söyliyim nançaku mançaku ek bi kontrol ünitesi almak gerekir mi paketle gelmeyen?

Bi de ben oynamıycam diye bişey yok ehue. Böyle güzel starwars oyunu falan var mı ya da ışın kılınçı hissiyatı yaratabiliyor mu? Bana tavsiye edeceğiniz oyun varsa ona da çömerim hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...