quamor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Bilen varmi? maas larini alamiyolarmış. e kendi kendilerinimi protesto ettiriyo bu star ? nedir ya . az once birazına bakabildim.7 aylık donemde ne degisti felan filan diyip hukumete sayıyolardi yine.? nedir?[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Bende izliyorum hayret içerisinde.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 dinlemedim haberleri ama uzan olayları yüzünden maaş alamıyor olabilirler yani. Uzanlar batağa giderken çalışanlarıda güme gidiyor.[signature][hline]The Holyman Ben, 05 January 2004 18:32 tarihinde Pklar hakkında demişim ki: Ben gördüm kel gibiler ama değil gibilerde sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 hayır o degil de Tv ile ne alakasi var anlamadım.Star Tv yedemi hipotek koydular ?[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 O ekranın altında gördüğünüz S harfi Satılmışın S'sidir.. Satılmış kanalla işiniz olmasın arkadaşlar.[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 ne demek istedin anlayamadım ? kalhie[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 said: quamor, 19 January 2004 20:56 tarihinde demiş ki: ne demek istedin anlayamadım ? kalhie Sürekli propaganda var o kanalda.. Valla sıkıldım ben Cesur Yürek Cem Uzan'ı seyretmekten.. said: quamor, 19 January 2004 20:55 tarihinde demiş ki: hayır o degil de Tv ile ne alakasi var anlamadım.Star Tv yedemi hipotek koydular ? hipotek?[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Ipotek demek istedi. Ama öyle birşeyde yok lol... Hayır haciz falan gelmedi Star'a... Ama Uzanlar yarın borçlarını ödemezse gidiyor hepsi. Linsaslar dahil...[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 ipotek olcakti sanırım yalnış yazım olabilir.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 said: Alexi_Septimus, 19 January 2004 20:59 tarihinde demiş ki: Ama Uzanlar yarın borçlarını ödemezse gidiyor hepsi. Linsaslar dahil... nası yani? star kapancakmi?[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Büyük ihtimalle evet.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Amin.. Bir de popstar ben evleniyom sana ne oluyo türü yarışmaları yayınlayan kanallar da kapansa..(TRT kalır sanırım sadece)[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 şöyle bi durum var çok da haksız sayılmazlar yaptıklarında her ne kadar adamları hiç sevmesem de: adamların parası var kullanabilecekleri ama bddk herhangi bi harcama yapmasına izin vermiyo adamların. borçları ödemesine de izni yok. bu yüzden telsimin ve starın lisansı iptal edilebilir yakın zamanda. yani uzan suxxor kesinlikle ama yani onun keyfinden değil bu olanlar da.[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Yapma be... CNBC - E en süper kanal bence türkiye genelinde... Zaten izlediğim 3 kanal var.CNBC - E (%90 izliyorum.1 saat bile TV izlemiyorum gün içinde ama) National Geo ile Discovery diğer %10'unu oluştuyor.Discovery çok tekrar yapmaya başladı ama...[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 evet bddk ihtiyadi tedbir j-kararı koydu böylelikle kimseye maaş ödenemiyor bende pek sevmem starı (şampiyonlar ligi maçları ve benü güldüren yorummprogramalrı haricinde) ama içinde çalışanları bir düşünün onlar da evklerine ekmek götürüyorlar bir emek harcıyorlar üstelik diğer kanallar gibi hükümetin totosunu yalamak yerine muhalefet yapıyorlar ve nedense hep başbakanlık korumalarınca dövülen ve tartaklanan basın mensupları bu kanalın çalışanları[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 kenderleme imzandakileri cem uzan demişse garanti bi bokluk yapmıştırki haketmiştir :)[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 said: Alexi_Septimus, 19 January 2004 21:15 tarihinde demiş ki: Yapma be... CNBC - E en süper kanal bence türkiye genelinde... Zaten izlediğim 3 kanal var.CNBC - E (%90 izliyorum.1 saat bile TV izlemiyorum gün içinde ama) National Geo ile Discovery diğer %10'unu oluştuyor.Discovery çok tekrar yapmaya başladı ama... 'Yapma be' lafın kime? Tekrar okudum da CNBC_E' ye kötü diyen olmamış.[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 CNBC-E ye laf yok. cidden cok guzel bi kanal .[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 said: quamor, 19 January 2004 21:26 tarihinde demiş ki: CNBC-E ye laf yok. cidden cok guzel bi kanal . Yani.. NBC'nin Amerika'da en tutulan dizilerini yayınlıyorlar.. Nede olsa Bursa kanalı.. Ne alakaysa :)[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 haklilar valla. ne diyim. siyaset ile basının özgürlüğünün kısıtlanması kötü tabii..[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 iyide kendi kanalınıda kendi reklamını yapması dogrumu? Bi suru sataşma yapiyo kanallarinda. bi ara Tum kanal ve radyo larinda Aydın Dogan aleyhinde kampanya başlatmıştı sonra tabi duzeltme okudu kaç gun ozur diledi yaziyla. Halende yapıyo. Siyasi partisinin reklamini durmadan yapiyo kanalında. o zaman bu ne?[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Ben Cem Uzan'a yapılan tüm bu uygulamaların haksızlığını ve halkın maduriyetine yol açtığı için yanlışlığını savunuyorum. Ha Cem Uzanc mıyım? Hayır.[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 iyide Cem Uzan imar bankasinda hazine bonosu satmış millete. kanuna gore bankaların hazine bonosumu (yada boyle bişiydi) satma hakkı yok . daha bi suru şeyler . bence Cem Uzan şerefsizin kralı. tayyipi sevmem ama bu yonunu takdir ettim. işalla sıra Aydın Dogana gelir . oda az soymadı bu ulkeyi.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Quamor.. Sadece Cem Uzan değil.. Bir sürü lavupun bu tip kirli çamaşırları var. (bknz. Son olan rüşvet skandalı Türkcell gibi vatan ugruna çalışıyoz selo ayakları yapan bir şirket dahi) Neden Cem Uzan çünkü adam seçim için Tayyip'in yobaz etekleri öptüğü resimlerini falan yayınladı Tayyipte ona bulaştı.. Aydın Doğan'da tayyipe laf atsa devleti onun üstüne yönlendirir. Öyle ya da böyle bir şerefsiz azaldı en azından. Hrr kızmışım be.[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Cem Uzan'ı sevmem ama bence de uygulamada yanlışlık var. Şu anda star'ın büyün gelirlerine el konmuş durumda, ama sanki star'ın kendisi yokmuş gibi davranıyorlar. Orada çalışan yüzlerce insana yazık. Uzan grubu yaptıklarından yine sorumlu olmalı ama bu şekilde değil. Doğrusu Star'a tamamen el konulması olurdu. O yine devam ederdi yayına vs..[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar