Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık veya Takaslık Palit 8600 Gt Sonic+ ve Alınık 8800

Korax

Öne çıkan mesajlar

Efenim busabah itibariyle kendim kendime dedimki,YETER!
Ben bu crysis'i very high detail'de ve yüksek fps ile oynamak istiyorum.Hazır fiyatlarda düşüşe geçmişken :p

Elimdeki bu kart 2 aylık falandır topu topu.Faturalıdır gigatek'ten ve garantilidir.130 ytl'ye vereceğim.275 ytl max olmak suretiyle bi 8800 arıyorum.Artık GT'mi olur GTS'mi olur SLX'mi,FSI'mi olur bilemem ben.Ben takas yaparım benim kartla parada lazım derseniz 120 ytl'den sayabiliriz benim kartı.Ben senin kartı alcam derseniz eğer 130 ytlye bırakırım(bi yandan bi 8800 almış olmam lazım satınca ögh).

Bekliyorum teklifleri.
Sosyal ağlarda paylaş

Netekim sattım kartı ve 8800GT aldım,forumdaki gelen giden mesajları okuyorum hızlı hızlı :D birazdan crysis'e dalıcam.Buarada donanımhaber'den güzel bi crysis modlama olayı buldum.DX10 ayarları gibi görüntüde(very high üzeri hatta) oyunu tam performans oynuyosunuz.Çünkü cfg dosyalarını dx10 olmadan okuyo ve ayarları ona göre yapıyo.Neyse bunu konusuna yazarım artıkın :) teşekkür baggio.
Sosyal ağlarda paylaş

Axle markası.

Buradan satın aldım,gidip elden.Crysis'ten şimdi çıktım.Çözünürlük 1280x1024 oynadım ve bütün herşey Ultra High'ın üzerinde idi(bazı config dosyaları ile modlama).Netice olarak oyun gayet akıcı ve grafikler gayet hayvani güzeldi.High'da ateş ettiğim variller,bu modlu haliyle vurulunca içinden sıvısına kadar akıyo.Çok gerçekçi herşey.Gölgeler,tepkiler nebiliyim herşey.Çok iyi yani,performans olarak mükemmel oldu bu kart.Tam F/P kartı bence (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

valla görünüşe göre fiyat/performans olarak eniyisini bulmuşsun. bende 5 sene öncenin makinası var, hala fx5600 ile sürünüyorum.

o değil axle 8800gt 512mb aldım diyelim, üstüne bi de 1024 ram (ddr2 falan) ile en ucuza nekadara getirebilirim yeni makinayı.

da yeri burası değil dimi =) olsun up olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...