Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Efenim busabah itibariyle kendim kendime dedimki,YETER! Ben bu crysis'i very high detail'de ve yüksek fps ile oynamak istiyorum.Hazır fiyatlarda düşüşe geçmişken :p Elimdeki bu kart 2 aylık falandır topu topu.Faturalıdır gigatek'ten ve garantilidir.130 ytl'ye vereceğim.275 ytl max olmak suretiyle bi 8800 arıyorum.Artık GT'mi olur GTS'mi olur SLX'mi,FSI'mi olur bilemem ben.Ben takas yaparım benim kartla parada lazım derseniz 120 ytl'den sayabiliriz benim kartı.Ben senin kartı alcam derseniz eğer 130 ytlye bırakırım(bi yandan bi 8800 almış olmam lazım satınca ögh). Bekliyorum teklifleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 GTS almani tavsiye etmem sahsen, GT veya GTX almaya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Netekim sattım kartı ve 8800GT aldım,forumdaki gelen giden mesajları okuyorum hızlı hızlı :D birazdan crysis'e dalıcam.Buarada donanımhaber'den güzel bi crysis modlama olayı buldum.DX10 ayarları gibi görüntüde(very high üzeri hatta) oyunu tam performans oynuyosunuz.Çünkü cfg dosyalarını dx10 olmadan okuyo ve ayarları ona göre yapıyo.Neyse bunu konusuna yazarım artıkın :) teşekkür baggio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 paticikten birinemi sattın paticik aracılığıylamı ona göre komisyon alıyoz genç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 16.5 ytl borcum var sana kermit,artık bi buluşmaya gelirsin hallederiz :P donanımhaberden birine sattım.120 ytl'ye gitti ayıptır söylemesi.360 ytl'ye yeni kartı aldım oda ayıptır söylemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Tam olarak markasını soylermısn aldıgın 8800gt nın ve nekdra aldın bırde crysıs dekı performansını ozetlersen cok sevınırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Axle markası. Buradan satın aldım,gidip elden.Crysis'ten şimdi çıktım.Çözünürlük 1280x1024 oynadım ve bütün herşey Ultra High'ın üzerinde idi(bazı config dosyaları ile modlama).Netice olarak oyun gayet akıcı ve grafikler gayet hayvani güzeldi.High'da ateş ettiğim variller,bu modlu haliyle vurulunca içinden sıvısına kadar akıyo.Çok gerçekçi herşey.Gölgeler,tepkiler nebiliyim herşey.Çok iyi yani,performans olarak mükemmel oldu bu kart.Tam F/P kartı bence (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Peki Zeki Müren de bizi görebiliyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 8500 GT m var kendimi eksik hissediyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 merak etme bende 5600 var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 bende onboard var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 faskafkjasfg engüzeli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ama 8800 gt alıcam zotac mıdır nedir ya o ya da axle alcam markalarının ne kadar farkettiğini pek bilmiyorum da zotac amp li oc versiyonu varmış falan diyolar fiyatını da bilmiyorum bi gelsede görsek. ama axle 249+kdv çok makul bi fiyat.bulursam direk uçarım heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ben aldım axle işte :) valla şöyle deyim,çok ama çok memnunum ben.Gelecek DX10 oyunları bilemem ama crysis falan film gibi oynuyorum şuanda,kesinlikle ederim tavsiye.Nova güvenilir buarada,olmazsa alın netten yollasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 valla görünüşe göre fiyat/performans olarak eniyisini bulmuşsun. bende 5 sene öncenin makinası var, hala fx5600 ile sürünüyorum. o değil axle 8800gt 512mb aldım diyelim, üstüne bi de 1024 ram (ddr2 falan) ile en ucuza nekadara getirebilirim yeni makinayı. da yeri burası değil dimi =) olsun up olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar