Bone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 SWG vista'da çalıştıran var mı? Oyunu kurdum, ama açmak istediğimde client.exe'yi download ediyor sonra da kapanıyor. Acaba vistayla uyumsuz bir oyun mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 uyumlu ben marttan beri vistayla calıstırdım oyunu. anladıgın problemi ben pek anlamadım ama en iyisi official forumda tech support bolumune bakmanı oneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 uyumluluk denedim olmadı. bir senin launchpad.exe'ni yollasana bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 bu aksam hallederiz. msn/mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 konuyla ilgili tech supporta yazdim bana sag click ozellikler olayindan uyumluluj degistirme oldugunu denememin faydasi olacagini solediler ama vista yok deniyemedim ama genede bu ise yarar dediler bi dene istersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar