Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 DT'nin açılımından birisi Dark olsun n'olurrr..[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 said: BabacumMostors, 19 January 2004 19:40 tarihinde demiş ki: künefe al böle içi yumuşacık hem tatlı da hem ikinizde yersiniz bence keşkül alsın, bi de şiir okur. leyla sev beni atma müşküle seninle kaşık atalım iki tabak keşküle gibi mesela.[signature][hline] otomatik kapı demiş ki: Basamakta durmayın,çarparım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 kız kulesinde yemeğe götür - pek masraf çıkardım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 said: Berk, 19 January 2004 20:16 tarihinde demiş ki: kız kulesinde yemeğe götür - pek masraf çıkardım =) Ne kadardır ki?[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 çok pahalıdır.:D [signature][hline] otomatik kapı demiş ki: Basamakta durmayın,çarparım! [Bu mesaj Aurora tarafından 19 January 2004 20:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 en guzeli ; guzel bi gun geçiirt ona mesela sinemaya gotur ondan sonra guzel bi yerde yemek yiyin sonra cebinden bir kırmızı gul cikar ve seni seviyorum xxxxx de.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 yalnız yeni çıkıyosanız fazla duygusal olma.aşırı bi ilgi gosterme ve yavşama kıza fazla.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 her genç delinkanlı Türk gencinin yaptığını yap... belediyenin parkından çiçekleri kopar topla böyle kucak dolusu onu götür önüne çiçekler serdim çok gördün bir teşekkür demedin senini gibi güzel görmedim senin gibisini bilmedim bak çiçek topladım sana belediyenin parkında zabıta kovalamasa bir de ağaç sökerdim aaanıııındaaaaaa ah bu sevda beni neyledi kamu malına zarar geldi karakolda daral geldi duvarlarında adın gizli şiiimdiiii (arabesk keman solo) bak şimdi neredeyim darda kaldım neyleyim bir seni sevdim sana çiçek topladım geldim bekliyorum seni muhallebicinin önündeee[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 - Bak sevgilim! - Hı? - 46 karatlık elması diyorum.Ne güzel ya bayıldım... - *Şimdi sıçtık*[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 evlerinin balkonunun altında mandolin çalıp babacum'un yazdığı şarkıyı söyle.[signature][hline] otomatik kapı demiş ki: Basamakta durmayın,çarparım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 abi en güzeli birlikte gezerkene beğendiği şeyleri şöyle bi analiz edip almak. =P ben kız arkadaşımı kadıköyde kolye & cd satan arkadaşımla tanıştırdıydım. sonra ufak bi plan. ben etrafta yokkene arkadaşımdan en beendiği kolyeyi sordurttum. sonra aldım işte.. pek sevindiydi. tabi nereye kadar götürür seni bilmem. =P[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 bir takı al(belirtili isim,yada ek takısı felam) Bir müzik cdsi al(ehe Marilyn Manson ) bir 100kontör al(ama kartı yükleyip ver) Bir yedek iç lastik al(bunu bilmem..Ben alırdım,bisikletini tamir bile ederdim :PpP) yada yemeğe götür(işkenbe,bol sarımsaklı) olmazsa çiçek al(ısırgan otu felam olabilir)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Umutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Halfmumi onlarca başarısız espri denemesi içinden bu topicin en iyi esprisini yaptın.. Fazlasıyla güldüm. :)[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae [Bu mesaj Kalhiae tarafından 19 January 2004 21:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 ehe teşekkürler efendim teveccühünüz(nasıl yazılır?) :) depedekileri yaptığınız halde,kız arkadaşınız-sevgiliniz sizi halen mi beğenmiyor?o zaman aşağıya dıklayarak işin en püf noktarını-ayarlarını öğrenebilirsiniz default olarak; http://www.paticik.com/forum/view.php?id=8010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Bu ema alem gaci ha.. Resmi olsada baksak tipine. Heh hehe.[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 ilahi...[signature][hline]Ne kadar yükselirseniz uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Giyecek bişiler al, Bişiler ısmarla, Yemeğe götür.[signature][hline]these wounds won't seem to heal this pain is just too real there's just too much that time cannot erase when you cried i'd wipe away all of your tears when you'd scream i'd fight away all of your fears and i've held your hand through all of these years but you still have all of me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 said: Kalhiae, 19 January 2004 20:08 tarihinde demiş ki: DT'nin açılımından birisi Dark olsun n'olurrr.. ama diil maaleseeef DT= Dream Theater Hadi bir tane de extra olsun BG= Blind Guardian[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Lise ve İlköğretim Öğrencileri için BİTEK-O 2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar