swiftbew Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 bi kızla yeni çıkmaya başladım.. daha önce çıktıklarımda bi hediye almamıştım ama bunda almak istiom.. biliom her kıza farklı bi hediye uyar ama siz sevgilinize ilk hediyesini ne kadar soora aldınız ve ne aldınız.. bende biraz ilham alırım belki..[signature][hline]Cennetin olmadığını düşle Denersen kolaydır Cehennem yok altımızda Üstümüzdeyse sadece gökyüzü Tüm insanların bugün için yaşadığını düşle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Kitap , cd ve çiçek bunlarla başlarsan ileride belki seksi iç çamaşırı alabilirsin.[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 hediye cok ozel gunlerde verilnmesi gerekir bence zırt pırt hediye alınmaz (özellikle bir kıza[özellikle yeni kız arkadaşa]) ne kadar soora dersen de yakınlaşma iyi ve paylaşım doruğunda olduğu zaman derim ne almana zaman ve beyin gücün karar verecektir...:D[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 19 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 hani böyle bişiyler varmış 3 sayfa geyik yapmışız ama arama butonu daha zor geliyor basmak için lütfen o yüzden benim için arayın bulun getirin estel sana tapiyorum diyorsan buyur.[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ranges Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 said: swiftbew, 19 January 2004 17:34 tarihinde demiş ki: bi kızla yeni çıkmaya başladım.. daha önce çıktıklarımda bi hediye almamıştım ama bunda almak istiom.. biliom her kıza farklı bi hediye uyar ama siz sevgilinize ilk hediyesini ne kadar soora aldınız ve ne aldınız.. bende biraz ilham alırım belki.. bak şey al şey.ııııııııııı....şey al bak ıııııııı?[signature][hline] The lord of water spoke in the silence words of wisdom I've seen the end of all be aware the storm gets closer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swiftbew Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 estel o yazıları bende okudum ama benim dediğim İLK HEDİYE peki sen bunu okuyabildin mi??[signature][hline]Cennetin olmadığını düşle Denersen kolaydır Cehennem yok altımızda Üstümüzdeyse sadece gökyüzü Tüm insanların bugün için yaşadığını düşle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Bir kıza hediye almak için özel gün beklemek manasızdır canın istediği zaman canının istediği şeyi al benim canımın istediği şeyi alırsan o hediye pek özel olmaz ben yılbaşı dahil pek hediye almam hoşuma giden bir olay değildir bi kızın bana hediye vermesi de hoşuma gitmez ama illa alacam diyosan git burda söyleneni değil ona layık gördüğün ve kendi seçtiğin hediyeyi al. Zaman önemli değildir ama hediyeyi bi akşam yemeğinde verebilirsin benim romantiklik anlayışım budur elimden bu gelir :)[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swiftbew Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 ben zaten bana ne alıcağımı söyleyin demedim sadece siz neler aldınız ilk olarak onu sordum..[signature][hline]Cennetin olmadığını düşle Denersen kolaydır Cehennem yok altımızda Üstümüzdeyse sadece gökyüzü Tüm insanların bugün için yaşadığını düşle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Ben çok küçükkene bi peluş ayı almıştım 3 vakte kalmadı ayrıldık o zamandan beri hediyeleri sevmem :)[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 ama kız haklı işte alcak bişiy bulamadım bunu aldım falan demiştim yani al sana benziyo diye aldım desem herhalde daha az aşağılayıcı olurdu ayrılmakta haklıydı.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Ordaki hediyelerden hangisini ilk olarak vereceğini seçemiyorsan bırak kızı. Bana getir ben çıkayım :P[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Kavgada söylenmez.[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 abartma kavgada söylenir de burda söylenmese hoş olurmuş.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Abartan kim?[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 gümüş bişi al.[signature][hline] otomatik kapı demiş ki: Basamakta durmayın,çarparım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Kristal bir gül al :)[signature][hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Olcayto - Infiltrator of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Bence kendin karar ver ne alcağına....[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 künefe al böle içi yumuşacık hem tatlı da hem ikinizde yersiniz bi de üstüne "işte sende bu künefe kadar yumuşacık ve tatlısın" dersin olur biter *!arkadan keman arabesk solo girer, minibüs koltuğuna oturur aynalı gözlüğünü takar üstünde "liselim" yazan güneşliğini düzeltir marşa basar yola çıkar* bugün yine bekledim senin adını söyledim okul çıkışlarında bekledim karşı kaldırımda bir kerecik bakmadın bana alacağın olsun alacan caaan caaaan caaaan bir vurulmuş ceylan avcıya öyle bakmasan caaan caaan caaaan dağlarda gezer ceylan seke seke gider ceylan caaan caaan ceylaaaan dırınınınınnnnn Bu şarkı BabacumMostors tarafından şu anda yazılıp bestelenmiştir izin almadan (telif ücreti ödemeden) kullanan kişi taocudur faşo dur komündür delikanlı değildir, olsa olsa etiler delikanlısıdır abimize ayıp etmiş yamuk yapmıştır. İzinsiz kullananı fikirtepeliler, minibüz şoferler,i ve kamyon şoferleri kovalasın izinsiz kullanan kırmızı kasalı fdamperli kamyonlara gelir inşallah Krala selam damardan devam. Cengiz Kurtoğlu[hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... [Bu mesaj BabacumMostors tarafından 19 January 2004 19:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 eheheh alyuvardan girdi ... :D[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 ehu ehu eheheeee[signature][hline]Ella es una hermosa mujer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Ben kız arkadaşıma "ilk hediye" olarak koku aldım ama niye? Gezioduk bigün bu aldığım kokuyu denedi "Aaaaaaa harikaaaaa" gibi bi tepki verdi kızsal doğal bi tepki :D 2 gün sonra yılbaşı olmasını bilerek fırsatı değerlendirdim ve hem "acaba ilk hediye ne olsa" ile "acaba yılbaşında ne alsam" sorunsallarının 2 sine birden çözüm buldum ;) Yani diyeceğim o ki, hanfendüyle gezerken fln hoşuna giden bişey i farket sonra git al...[signature][hline]Trance Nation Member P.L.U.R! (wka Astral @ NBL) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 -aa bak canım ne güzle bir mini kuuupırrrr! -ee evet hoş... (sçtık)[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Ya alla alla abartmasın o da gitsin giysi beğensin, koku beğensin ne blim :) (Ha gerçi kız o tepkiyi verince "du mini cooper sana az gelir ben sana porsche alayım" diebilecek babayiğitlerde vardır ama istisna onlar :) )[signature][hline]Trance Nation Member P.L.U.R! (wka Astral @ NBL) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 said: BabacumMostors, 19 January 2004 20:02 tarihinde demiş ki: -aa bak canım ne güzle bir mini kuuupırrrr! -ee evet hoş... (sçtık) Senin bugun esprituelligin ustunde .. Oldurceksin beni gulmekten:)[signature][hline]Ella es una hermosa mujer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 DT konserine götür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar