Guru Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Lütfen sadece İngilizce veya Türkçe dil desteği olan sitelerin linklerini verirsek daha kullanışlı olacaktır. WAR Resmi Sitesi WAR Europe WAR Herald WAR-RvR Warhammer Vault Warhammer Alliance Only-WAR Chaos WAR Host Ten Ton Hammer Warhammer Conflict Total Warhammer A Touch of Tentacle The Secret Lives of Mobs
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 WarDB - Wowhead benzeri WAR quest/item/skill database.
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 WAR Allakhazam wardb tarzı itemları, questleri mapleri bulabileceginiz bi site.
grumwel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 yha ben bu paticigi keske daha onceden katılsaydım bu son verdıgınız ıkı sıtede benım cok ısıme yarayacak cok tesekkurler bende sıte yok ama bulursam yollarım ;)
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 guildlerin sıralamasını gösteren site yokmu?
Tandagh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 biraz geç okumuşum ama guild sıralamaları için. www.warstats.net
arezd Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 patchleri indirebileceğimiz bir site var mıdır?
Coskun64 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Merhaba arkadaşlar size John'sun yapmış olduğu Bot'u TÜRK'çe versiyonunu sunuyorum. *Warßot *-Auto attack *-Sınırsız hızlı koşma *-Para kasmak artık çok kolay otomatik toplama *-Sizi başka bir mapte gibi gösterip +Healt artırma *-Öldüğünüz zaman aynı yerde doğma *-Görevleri olduğunuz yerden alıp verme *-Görev yerine ışınlanma *-1 Günde 7/24 Kasarsanız Görevler ile birlikte 25+LeveL alırsınız. http://waronlinebots.tr.gg/
Öne çıkan mesajlar