thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 gece 4.30. 3 yıllık wow hayatımda ilk kez farm yapayim dedim, serverimin erken kapanacagi tuttu, uykum yok, duruyorum mal gibi, yapcak hiçbişey yok. siz napiyonuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Uyuma planları yapıyorum ama hiç uykum yok yarın işte zıçtım demektir ben; gerçi kerameti 5 saat bişi çalışacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 refresh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 valla bende refreshliyom, bu kadar yapılcak bişey bulunamazmi ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Aha! Sigara içmeliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Bende nargile içmeliyim. Eve çıkmalıyım. İlk sene diye yurda geldik patlıyorum. Lanet.. Lanet.. Lanet... Sigaraya başlatıcaklar sonunda ya :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 uyku tutmadı. ne yapacağımı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 başım ağrıyor, uyumalıyım. ama uyumuyorum. çünkü uykum yok. yarın ders var. akşam 6 da başlıyor olmasına rağmen bundan önceki deneyimlerime dayanarak biliyorum ki, uyanamama ihtimalim var. napsam bilemedim. bilememeye devam ediyorum. edit; aha, öksürdüm az önce, evet. edit 2; bak yine. of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Ahah herkez mala bağlamış kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 ben dicektim, ne kadar çok aynıyız diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 evlenelim birbirimizle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 yaş kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Kill Him! (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 canni sen kıbrıstaydın di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 garbageda sabaha karşı ne zaman şöyle muhabbet dönse gayleşiyonuz, beni de yoldan çıkarıyonuz, yapmayın etmeyin :D ama şöyle 15-16 yaşında sarışın mavi gözlü tombiş bi erkek cocugu olacaktı ki :/ aah ah, varmi lan kardesiniz falan benim gibi kumari kotu aliskanligi falan olmayan bu arkadasiniza? xDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 de-javu mu yaşıyorum, yoksa bu birisinin imzası mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 thelegbra said: ama şöyle 15-16 yaşında sarışın mavi gözlü tombiş bi erkek cocugu olacaktı ki :/ aah ah, varmi lan kardesiniz falan benim gibi kumari kotu aliskanligi falan olmayan bu arkadasiniza? xDDD bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Bizim realm kapanmadi daha. AB mark farmliyorum. Hayat cok acimasiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 5-6 realm kapandi, birisi de benimki :(88 ne imzası? kim? ne? bulun getirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Bende erkek arıyorum. Evlenelim. Madcat evet kıbrıstayım. 20meKıbrıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 20 çok kart, diğerleriyle evlen, ben şöyle şeker kılsız tüysüz yumuşak tenli körpe bişi arıyorum jnms.ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 hımhüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 ok canni doğru hatırlamışım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 asdafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar