Larva Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Her hatalı sollayana bulaşmamak lazım. Yalnız kavganın sebebi nedir acaba sorusuna cevap veren adama bittim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Tebrikler videoyu koyan 423. kişi olarak reput kazandınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 uçan tekme atan beyazlının ve ondan önce de ceketlinin yediği yumruklarla yığılmaları gerçekten komik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 :( Pardon valla açmadan şöyle üstünkörü bir aratmıştım. Güncel bişey sandığım için ilk sayfalara baktım sadece neyse artık patiyi yeni açanlar için bir kez daha tekrar edelim.=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Eheh zaten aramada hata var. Doğrudur yani çok zor bulunuyo. Sadece başlıkta ara diyon aramıyo übünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Ben o babanın Şahin K ile benzerliğini ilk defa farkettim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar