Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nası Kayılır ?

Siamon

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar bana şapşal deyin salak deyin ne derseniz diyin bilemiyorum belki saçma ama ben skateboard ile kayamıyorum !!!

bana lütfen öretin şu işin temellerini püf noktalarını kaymak istiorum bende mesela asfalt gibi pütürlü yüzeyde nası gidilir?

nası hızlalınır / yavaşlanır ? nası dönülür ?

lütfen yardımcı olun öretin bana kaynak siteler yazın :(
Sosyal ağlarda paylaş

böle riskli işlerle uğraşma düşecen kıracan kolunu bacağını bence git snowboarding midir nedir onu yap hem güsel duruyo hemde düşersen asfalt yerine kara düşecen :)[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

beyle beyle beyle beyle beyle beyle beyle...
*!bir sağa bir sola slalom yapa yapa konuya iner*
gördün mü?
ne kadar basitmiş öyle değil mi?
*!ne kadar basitmiş öyle deil mi yapar ve slalom eşliğinde uzaklaşır*
beyle beyle beyle beyle beyle beyle beyle beyle beyle beyle beyle beyle beyle beyle beyle beyle beyle beyle beyle beyle beyle...[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
Sosyal ağlarda paylaş

eet ya snowboarding yapın daha iidir hem daha karizmatik .[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Hangi ayaksın sağsındır Sağ ayağını skateboard'ın ortasına atıp dümdüz tutarsan goofy (sanırım buydu goofy) mango sitili wardır birde iterme tarzı taaa kıc tarafında tutarsın ayağını ve ittirirsin =) 2 sinden hangisi kolay geliosa onu yap
ortada tut ayaklarını dengede olsun yani sb[signature][hline]morning morning where are you going?
Sabah sabah nereye gidiyorsun?
Frp-tr.net
Aysikyu
Sosyal ağlarda paylaş

bi de ben ilk topic adını gorduumde oha demi$tim bir bu eksikti du$unsenize "Beyler nasıl kayılır ?[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /

puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Haklısın :( Bu arada topic yawa$ yawa$ garbage'a dogru gidiyo birileri el atsın .[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /

puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Kayamıyosan caddede ne işin var? çarpar tabi kamyon. :p[signature][hline]Patates püresi sevmezdim ben eskiden artık seviyorum. Yani bi süredir yiyorum güzelmiş baya. Bi aralar kuzu beyni yemiştim iğrenmiştim falan.. Neyse ya ne diyorum ben?! Bu ne biçim imza!!?

Phann - Exca/Hib
Sosyal ağlarda paylaş

Yavrucum anlamadın galiba, kayamayan adamın caddede kamyonlarla yarışacağına, önce parklarda(mesela Beşiktaş'ta) kendini geliştirmesi gerekir diyorum ki böyle mekanlar İstanbul'da çok.

Canım benim.[signature][hline]Patates püresi sevmezdim ben eskiden artık seviyorum. Yani bi süredir yiyorum güzelmiş baya. Bi aralar kuzu beyni yemiştim iğrenmiştim falan.. Neyse ya ne diyorum ben?! Bu ne biçim imza!!?

Phann - Exca/Hib
Sosyal ağlarda paylaş

eh yani bunlarıda burda soracaksanız gidin ölün yani ne deyim yakında nasıl tuvalet yapılır diye bir thread gelirse şaşırmayın,
normal kayıyorsun frenlemek için 2 yöntem var biri çömez diğeri ise profesyonel stil..
Çömez de ayaklarını içe doğru kırıyorsun..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki:
bidahaki pop stara bende katılıcam
şimdiden calısmalara basladım
2 kapkaç yaptım
6 adam dövdüm
3 lokantada kavga cıkardım
Sosyal ağlarda paylaş

torba gayet akıl karı bi olay bence ne herkesin kızak almaya parası yeter ne de ülkemizde orman stokları dayanır yani :) nese nasıl kayılcağı konusuna gelelim itiş stili sana kalmış sağ veya sol ayağın tahtanın ortasında iken itip istediğin hıza ulaşınca ittiğin ayağını arkaya alırsın ya da bir ayağını kaykayın arkasına koyarsın diğeriyle itersin sonra ön tarafa koyarsın o ayağı, 1 anlattığım tabiki daha kolay ama sana kalmış bu da alışkanlık olayı nasıl örendiysen öyle gidiyo, durmak için arkada olan ayağını yere indirirsin bastırırsın durursun fizikteki sürtünme olayı işte, bide giderken haşırt diye 90 derece dönüp durma var ama o sakat deneme bile şimdi, dönmek için ağırlığını dönmek istediğin tarafa verceksin? malum ülkemiz de asfaltı dümdüz dökmeye kasmıyolar o yüzden önce daha pürüzsüz yüzeylerde öğren gerisi gelir zaten[signature][hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
and death is not far away
soon we'll sleep
and never wake up again...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...