Densiz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Sağ altdaki ön izlemeyi nasıl kaldırabilirim acaba? Skillerimi kapatıyor. Birde ekrana sürekli bi uyarı çıkıyor (HOTKEYS) diye.. ücretsiz sürümünü kullanıyorum. Nedeni bumudur? yardımcı olabilirseniz çok sevinecem :P çünki fraps kullanamıyorum. çok kasıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 kullanan yokmu arkadaşlar ya? nereye yazdıysam cevap alamadım. Son çare buraya açtm konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Ücretsiz sürüm kullandığın için watermark(logo)' ı kaldıramazsın ek olarak ses kaydına ve çözünürlük değişimine de izin vermez. Hotkeys içinde yanılmıyorsam önce profile manager' dan hotkeys' e gireceksin oradan interface' e bildiğin bir tuş ata daha sonra oyuna girdiğinde bir daha hotkeys diye uyarı çıkarsa interface' e ayarladğın tuşa basılı tutarken backspace' e bas uyarıyı kaldıracaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Video da logo görünsün önemli değil ama... GAME CAM açıkken sağ altdaki önizleme sinir bozucu. resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 properties te war o kurcala biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 göründüğü gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 ha onu kapatmak için yine yukarıda söylediğim gibi interface tuşuna basılır tutarken F4' e basacaksın. Önizleme kalkacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Oh be.. kurtuldum sonunda.. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 PFF Ö ye bastıkça. HOTKEYS açılıyor. sinir oluyorum. Kısayolu değiştiriyorum hiç bişey olmuyor. Halen açılıyor sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar