Densiz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Sağ altdaki ön izlemeyi nasıl kaldırabilirim acaba? Skillerimi kapatıyor. Birde ekrana sürekli bi uyarı çıkıyor (HOTKEYS) diye.. ücretsiz sürümünü kullanıyorum. Nedeni bumudur? yardımcı olabilirseniz çok sevinecem :P çünki fraps kullanamıyorum. çok kasıyor
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 kullanan yokmu arkadaşlar ya? nereye yazdıysam cevap alamadım. Son çare buraya açtm konuyu.
Yeager Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Ücretsiz sürüm kullandığın için watermark(logo)' ı kaldıramazsın ek olarak ses kaydına ve çözünürlük değişimine de izin vermez. Hotkeys içinde yanılmıyorsam önce profile manager' dan hotkeys' e gireceksin oradan interface' e bildiğin bir tuş ata daha sonra oyuna girdiğinde bir daha hotkeys diye uyarı çıkarsa interface' e ayarladğın tuşa basılı tutarken backspace' e bas uyarıyı kaldıracaktır.
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Video da logo görünsün önemli değil ama... GAME CAM açıkken sağ altdaki önizleme sinir bozucu. resim
Yeager Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 ha onu kapatmak için yine yukarıda söylediğim gibi interface tuşuna basılır tutarken F4' e basacaksın. Önizleme kalkacaktır.
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Oh be.. kurtuldum sonunda.. teşekkürler.
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 PFF Ö ye bastıkça. HOTKEYS açılıyor. sinir oluyorum. Kısayolu değiştiriyorum hiç bişey olmuyor. Halen açılıyor sürekli.
Öne çıkan mesajlar