Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 said: fenerin çıkma şansı ne kadarsa bizimde o kadar şansımız var, neden millet bunu görmek istemiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Ezmode said: nocom said: siz 8 le dalga geçeceğinize inter maçında ne kadar rezil oynadığınızı düşünün. şaka mısın ouahahahaha yarıldım adama gel :D karpuzmusun mübarek öyle yarılıon uauhauah dıye. yorum yazacak kapasiten mi yok ? Madcat said: nocom said: siz 8 le dalga geçeceğinize inter maçında ne kadar rezil oynadığınızı düşünün. grup 2.siyiz, grup sonuncusu 8-0 mağduru mu diyor bunu ? ne alaka şimdi bu ? alakaya bak çay demle resmen. size kacıncı oldugunu soran oldu mu ? istersen subzero takıl ama inter macındaki rezil futbolunuzu değiştirir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Ne demek subzero takılmak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 suBzer0 said: Ne demek subzero takılmak? öylesine sıfırın altında demek istemiştim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 siz sevinmek için sevmediğinizden dolayı 10 da atsanız 10 da yeseniz farkeden birşey olmayacak nasıl olsa. çarşı bağırdımı, bağırdı tamam maç bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 taraftar yine şov yapar da sahadakiler ruh gösterebilir mi bilemem göreceğiz yenersek son maç çok bomba olur. kesin kaybederiz ama en azından bi heyecan olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 nocom said: suBzer0 said: Ne demek subzero takılmak? öylesine sıfırın altında demek istemiştim :S Allahım kahretmesin nocom :) @smoke taraftar olarak maç içerisinde başka ne yapabiliriz? sağ kanattan çizgiye inip orta mı yapıyım , gelen topa nocom bobo'nun üstünden yükselip kafamı vursun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 la birbirimize sataşmaya gerek yok fener de gs de 8-0 yenilseydi biz de deli gibi dalga geçerdik hatta ben şuanda bile kendimizle dalga geçiyorum çünkü 8-0 ın açıklanacak hiçbir yanı yok :F öte yandan liverpool dan 3 puan aldık onlar da bizden 3 puan aldı:F her ne kadar acı acı almış da olsalar alınan puanlar eşit :F neyse maça gelelim ne olursa olsun kalan 2 maçı kazanıp uefaya gitmemiz lazım ondan sonra liverpoola doğru hareket çekip 8-0 yendiniz ama evinize dönüyorsunuz diyebilmek için:) hoş 8-0 yenilmemiz bana koymadı ben yine beşiktaşlıyım gönül vermişim bu renklere 1453874834-0 yenilince takım mı değiştircem sanki :) bu konudaki dalga geçmeleri anlıyorum ama lütfen dalga geçerken kendi seviyenizi göstermeyin bırakın seviyeli bi şekilde konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 ehee biz liverpoolu puanla yendik onlar bizi nakavt ettiler... Knock-out lar her zaman hatırlanır, puanla Muhammed Ali'yi bile yenmiş olsanız bir günde unutulur... S.Engin bize bir Valencia maçı ayarlayacaktı ona ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 @nocom: bizim rezil futbolumuza da 0 puan veriyorlar, sizin rezil futbolunuza da 0 puan veriyorlar,ama nedense değil 2 hafta 2 sene konuşulacak bir rezillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 iyi sürekli geçmiş maçlar tartışılacaksa, 7-1 sigma maçı ve 5-1 4-0, 9-1 lik cannes serisinide tartışın öyleyse. beşiktaş liverpool a rezil oldu ama şu an sigma ve cannes ın kaçıncı ligde süründüğünü bilen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 8-0= CL (avrupadaki en büyük kupa bilmeyenleriniz vardır belki hani maçın starda yayınlacağını da bilmeyenler olacağı gibi) rekoru plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 şl nin en farklı yenilgisini aldık, dalganızıda geçtiniz, buna bişi diyende yok. ama farklı bir konuyu tartışırken bile 8-0 yazmanın ne anlamı var ? gs uefa kupasını aldıgında 5 yemişti ali sami yen de chelseaden, şimdi kim hatırlıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 0-1 veya 0-2 biter ve marsilya alır gibime geliyo.. beşiktaşın kazanması sevindirir beni ama öyle geçti içimden, yazayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Beşiktaş kazanır bu maçı marsilya takım değil ya küme düşücekler sene sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Ben bi Türk takımının yabancı bi takıma mağlubiyetine sevinen Türk(!)ler olması durumunu anlamya çalışrıken bi de maç balşamadan taşak geçilmesi gerçeğiyle dumur oldum. Maçla ilgili yorumum. Baki Mercimek oynuyo dimi? Ok. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Akşam seyirciyi iyi izleyin. Bir taraftar takımına nasıl maç kazandırır görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Aksam seyirciyi izliycem ve iyi taraftara ragmen bir takim nasil ezilirmis gorucem(umarim siz de gorursunuz). Carsidan da bay geldi yeter, sanki carsi asil oynayan takimda besiktas onlarin destekcisi, git tezauratini yap, macini izle. Kendinizi birsey sanmayin ama lutfen. Mac biter aa super tezaurat yaptik diyen carsililar, sanki oradaki mac hic umurlarinda degil, sov yapmaya gidiyorlar Biraz futbolla ilgilenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 ok söylüycem çarşıya akıllı olcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 sana ne? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 benim yorumumdan sana ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 mADmaXimus said: Aksam seyirciyi izliycem ve iyi taraftara ragmen bir takim nasil ezilirmis gorucem(umarim siz de gorursunuz). Carsidan da bay geldi yeter, sanki carsi asil oynayan takimda besiktas onlarin destekcisi, git tezauratini yap, macini izle. Kendinizi birsey sanmayin ama lutfen. Mac biter aa super tezaurat yaptik diyen carsililar, sanki oradaki mac hic umurlarinda degil, sov yapmaya gidiyorlar Biraz futbolla ilgilenin. abi yapmayın..yok artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Besiktas bir maci kazaniyor, tebrik ediyorum Carsililar "eheh eheh ne guzel tezaurat yaptik" diyor Carsi Besiktasin taraftar grubu Besiktas Carsinin futbol takimi degil. demek istedigim bu sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Bu şekilde söylesen heralde kimse bişey demezdi. Neyse sinir yok aman :) Ama akşama gene destekliycez takımı zira Üzülmez gene kendi etrafında dönecek, baki sakarlık yapacak, özkan kendine çalım atacak, delgado yana pas verecek... yapacak bişey yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 bjk yenilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar