Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

28 Kasım Besiktas- Marsilya [21:45]

nocom

Öne çıkan mesajlar

Ezmode said:
nocom said:

siz 8 le dalga geçeceğinize inter maçında ne kadar rezil oynadığınızı düşünün.

şaka mısın ouahahahaha yarıldım adama gel :D

karpuzmusun mübarek öyle yarılıon uauhauah dıye. yorum yazacak kapasiten mi yok ?

Madcat said:
nocom said:

siz 8 le dalga geçeceğinize inter maçında ne kadar rezil oynadığınızı düşünün.

grup 2.siyiz,
grup sonuncusu 8-0 mağduru mu diyor bunu ?

ne alaka şimdi bu ? alakaya bak çay demle resmen. size kacıncı oldugunu soran oldu mu ? istersen subzero takıl ama inter macındaki rezil futbolunuzu değiştirir mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

nocom said:
suBzer0 said:
Ne demek subzero takılmak?

öylesine sıfırın altında demek istemiştim :S

Allahım kahretmesin nocom :)

@smoke

taraftar olarak maç içerisinde başka ne yapabiliriz? sağ kanattan çizgiye inip orta mı yapıyım , gelen topa nocom bobo'nun üstünden yükselip kafamı vursun?
Sosyal ağlarda paylaş

la birbirimize sataşmaya gerek yok fener de gs de 8-0 yenilseydi biz de deli gibi dalga geçerdik hatta ben şuanda bile kendimizle dalga geçiyorum çünkü 8-0 ın açıklanacak hiçbir yanı yok :F
öte yandan liverpool dan 3 puan aldık onlar da bizden 3 puan aldı:F her ne kadar acı acı almış da olsalar alınan puanlar eşit :F

neyse maça gelelim ne olursa olsun kalan 2 maçı kazanıp uefaya gitmemiz lazım ondan sonra liverpoola doğru hareket çekip 8-0 yendiniz ama evinize dönüyorsunuz diyebilmek için:)
hoş 8-0 yenilmemiz bana koymadı ben yine beşiktaşlıyım gönül vermişim bu renklere 1453874834-0 yenilince takım mı değiştircem sanki :) bu konudaki dalga geçmeleri anlıyorum ama lütfen dalga geçerken kendi seviyenizi göstermeyin bırakın seviyeli bi şekilde konuşalım
Sosyal ağlarda paylaş

Aksam seyirciyi izliycem ve iyi taraftara ragmen bir takim nasil ezilirmis gorucem(umarim siz de gorursunuz).
Carsidan da bay geldi yeter, sanki carsi asil oynayan takimda besiktas onlarin destekcisi, git tezauratini yap, macini izle.
Kendinizi birsey sanmayin ama lutfen.
Mac biter aa super tezaurat yaptik diyen carsililar, sanki oradaki mac hic umurlarinda degil, sov yapmaya gidiyorlar
Biraz futbolla ilgilenin.
Sosyal ağlarda paylaş

mADmaXimus said:
Aksam seyirciyi izliycem ve iyi taraftara ragmen bir takim nasil ezilirmis gorucem(umarim siz de gorursunuz).
Carsidan da bay geldi yeter, sanki carsi asil oynayan takimda besiktas onlarin destekcisi, git tezauratini yap, macini izle.
Kendinizi birsey sanmayin ama lutfen.
Mac biter aa super tezaurat yaptik diyen carsililar, sanki oradaki mac hic umurlarinda degil, sov yapmaya gidiyorlar
Biraz futbolla ilgilenin.

abi yapmayın..yok artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...