Sonny Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Abi ilk kez level 20lerde Blackfathom Deeps'e gittiğimden beri tankım, taurenim, öküzüm, gururluyum (:P). Zaten meşhur *kara tapınak"'a da gittik artık tanklığa da doydum, bi de zul'amana gidip de veya badgelerle t5 kırmalarını hatta nerdeyse t6 equileventları alanları da gördükten sonra kendimi fazla fazla doygun hissetmeye başladım. (Yeni leather ve plateleri gördünüz di mi -.-) WoW'a başlamadan önce roleplaying oyunlarında sırf yeni karakterin kilidi açılcak die 3-5 farklı karakterle ayrı ayrı oyunu bitirsemde wowda nedense hiç doğru düzgün 2. bi karakter açmadım. Velhas-ıl kelam, gün bugündür bi hunter açıcam da.. "Hunter öyle süper dps yapamaz wannabe olur" denio, ki benim şuana kadar gördüğüm de biraz öyle gibi, tabi bu benim tanıdığım hunterların huntard olmalarından kaynaklanıo olabilir. Başka biri çıkıo "Sen party parti die dolaşırken mageler nerde akşam orda sabah heryere girer çıkarlar, raidde de dpsnin şahı olurlar" dio. Ordan başka biri çıkıo "Sen mage olupta elinden, götünden ateş çıkarmak için uğraşırken, hunterlar vırt şot zırt şort kıçını yırtarken adamlar çıkar dotları koyar, mana biterse tap yapıp healı alır, çayını yudumlar vs sonra da deepeesee gralim uleynnn triplerinde gezerler" dio. Dediğim gibi hunter açmak istiorum, özellikle de draeneilerin tarzını gördükten sonra.. X-bowda da bööle >:D Şuna bakar mısınız ya B) Hiç bana animation manimation bunlar boş işler demeyin, level 1den beri hart hart kaşınıo postum tauren oynayanlar bilir :)-D Zaten bl00d elflerden sonra bütün toplar toplandık, toplandık, toplandık; hooooorde açtık, hoooorde açtık gibisinden şarkılar söylencek nerdeyse (:P). (Şimdi bi video vardı ya orgrimmarda yürüyüş yapılıodu belf istemioz paladin istemioz die, onu da koyacaktım da bulamadım yau :P) Herneyse şuana kadar hemen her sınıfın, hatta nerdeyse elemental şamanın bile zirveye oynadığını gördükten sonra kararsız kaldım. WotLK'a kadar zaten öküzümle dewam ederim :D ama ondan sonra artık aggro-threat-go go more stam-omg nob rog överaggrod zırzavatlarıyla dewam etmek istemiorum :)o. Sizin gibi tecrübeli arkadaşların da fikrini duymak isterim :) Şimdiden teşekkürler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 orc hunterı meteder eskiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Pvp önemli ise Orc iyi seçim bencede, draenai daha çok pve bazında daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonny Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Yok abi pvpsi önemli diğil. Hani şimdi açıyım güle oynaya levellayım WotLKla da onunla end-game yapıyım istiorum. Taurenimi de bi RP servera falan alırım, bıktım leet bebelerden, horde'a laf sayanlardan vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 ben tam olarka ney merak ettiğini annamdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar