cicibebe Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 neden dişlek miydin? arka diş olayı bende tam tersi, önleri soğuğa değdiremiyorum, eğer yapabilirsem arka dişlerimle ısırıyorum soğuk şeyleri ve orada çiğniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 diş macunlarının neye yaradığını çözüp ağız sağlığını ihmal etmeyenlerden olursanız(sak) diş hassasiyetri altına sığınmayız çünkünüz bu bashettiğiniz hassasiyet ciddi bir sorundur ve cidden soğuk herşeye tepki verirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 buz yiyenlere her zaman özenmişimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 buz yerken donmuyor bende ya. böyle soğuk kolada falan dişlerin arasına giriyor o zaman feci oluyor. dolgum falan mı düştü acaba lan benim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Birleşince ısıracak mıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 suan bendede var aynı dert.lakin kendim ettim kendim buldum bence.eskiden yoktu catur cutur ısırırdım buzu,dondurmayı ancak suan suyu siseden içemiorm siz dusunun.yanii(cıkarılacak olan ders) anam benim dişlerim saglam bişicik olmuor die dondurmayı ve bilumum soguk seyleri ısıra ısıra yemeyin..yaşasın PİPET!!! (kendisi ön dişlerimin yegane kurtarıcısı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar