Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mac olmayan makineye leopard kurmak?

kertenkel

Öne çıkan mesajlar

böyle bir 3rd party proje yapılıyordu

(neden kurmam lazım: daha sorunsuz network ve 2 kişi 2 bilgisayarda aynı proje üstünde aynı anda çalışması lazım, mac'de var bu özellik)

alternatif işletim sistemi / program istemiyorum soruma yanıt arıyorum bu arada...

soru basit?

32bit intel işlemcili pc'ye Leopard kurabilir miyim?

64bit intel işlemcili pc'ye Leopard kurabilir miyim?

not: bilmiyorum ama kurulamıyor yazmayın da bilen birileri bir şeyler yazsın mutlu olayım..

not2: hiç duymadım demeyin var böyle bir olay stripped iso ile mümkün ama bana detay lazım fazla açıklama bulamadım bu stripped iso'lar hakkında

not3: driver sorunları çok mu aşılmaz oluyor... kullanılabilir oluyor değil mi hala leopard kurulunca =)

not4: amd'lere kurulmadığını biliyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

Mac OS X Leopard

Mac Os X 10.4.8

bunlar intel ile uyumlu denenen OS 'lar.
ilki amd ile de uyumluymu$ ama deneme fırsatım olmadı.

tek sorun indirmek. ben mp4 formatında 300mblık filmi indirirken sıkılıyosam 5gb nası iner diyip kapatırım, eğer benim gibiysen hiç bula$ma :)

ps: forumda payla$ım vermek yasak mı biri söylese ya. son bi kaç senedir buralarda yokum da..

Müm'den inciler: kurallar açık bir şekilde warez yasak diyor. Lütfen tekrarı olmasın. (şikayet sistemindeki teknik bir aksaklık nedeniyle müdahale geç geldi)
Sosyal ağlarda paylaş

normal $artlarda intel ya da amd çipsetli bi bilgisayarda ztn çalı$ması beklenmeyecek olan mac os gibi bi i$letim sistemini editleyip bu hale getirmeleri bence onun artık legal olması anlamına gelir.
nasıl ki linux downloadable bi OS ise hatta adamlar kapınıza kadar yolluyor ise $u saatten sonra Mac OS da gayet downloadable oldu gibi.

ps: ya da ben yatiyim buna yetkililer karar versin :)
Sosyal ağlarda paylaş

neticede ben mac 'in intel ile olan uyumunda değilim konu olarak. tek ilgilendiğim verilen linkler silinmeli mi silinmemeli mi.

yoksa hali hazırda linux kullanıcısıyım ve yemi$im mac os 'u diyebilirim.

ayrıca $unu da eklemek isterim mac'in her modeli intel processor ile çalı$mıyor sanki.. :wink:

neyse bu uzar gider.
ya$asın yemek yemek.
Sosyal ağlarda paylaş

Sypro anlamadim normal sartlarda calismasi beklenmeyecek demissin ona aciklik getirdim. Madem umrunda degil niye belirtiyorsun dusunceni :)

Mac OSX guzel bi isletim sistemi. Yani her sistemde beni kendimden alan bi program oluyo, misalen KDE deki Kate beni Gnome la KDE arasinda yirtip atiyor (Gnome da KDE lib yuklemek istemiyorum puristlikten)

Mac deki Automator da mukemmel bi program. Yani denemeden bisi solemeyin derim, cunku bilgisayar kullaniyorum diyebiliyorsunuz ayarladiktan sonra, hersey otomatiklesiyo. Linux de de mumkun cron ile yapmak ama automator kadar degil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...