HellHound Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 6. sezon basladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 güzel başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 "Frankly it's just a different sensation" AHAHAHAHAHAA :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 jim le pam in düğün blog u said: Pam, you are like a daughter to me, and Jim is like a son. I'm so proud that my son and daughter are to be wed! Tis a thing of beauty! Glory be!!! -Michael Scott lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Kevin - I wouldn't last in jail Oscar. I'm not like you. - What's that supposed to mean? - You don't know about jail? Oh, you would love jail. hahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Son bölüm çok kötüydü be :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 fenris said: jim le pam in düğün blog u said: Pam, you are like a daughter to me, and Jim is like a son. I'm so proud that my son and daughter are to be wed! Tis a thing of beauty! Glory be!!! -Michael Scott lol Jim, I cannot wait to officiate your bachelor party. -Barney Stinson hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 6x06 efsaneymiş anneler kutsaldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 HE LIVES ON SESAME STREET DUMBASS! AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Çok süper bir dizi. Henüz 3. sezonun sonuna geldim. Deli gibi gülüyorum akşamları. Millet yanıma gelip bakıyor neye gülüyorsun filan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 5.i bitirdim bende şimdi mideme kıramplar girdi özellikle 5in finalinde. abi böyle güzel düşünülmüş dizi izlememiştim şimdiye kadar ahuahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 6x11 mükemmel (tu) sezonun şimdiye kadarki en iyi bölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 dwightin merkezi arayip digerlerini taklit ettigi bolum cok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Ahah hele tobyi taklit edişi izleyip izleyip gülüyorum ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 O kadar bekledikten sonra verdikleri bölüme bak :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Böyle bölüm mü olur ya ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 6x13 hayal kırıklığıydı cidden.. bu bölümü ben zaman zaman izliyorum zaten =P.. yalnız, şöyle bir habere rastladım.. said: Ricky Gervais says David Brent will make a guest appearance on the US version of The Office. Speaking to The Sun, Gervais confirmed his iconic character from the British version of the hitcom comedy show would be making a trip to America to meet Steve Carrell's Michael Scott. "I think it would be funny for David Brent to walk into the US Office and hear them go 'Oh my God, there's two of them'," he said. "We don't need to know about Brent's back story - the English office exists in a cocoon. Michael Scott could just bump into Brent who is a bloke from England." An air date for the episode is yet to be announced. http://www.stuff.co.nz/entertainment/tv/3290329/Ricky-Gervais-to-guest-on-US-Office doğruysa epik olur ahah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 son bölümün başındaki dwight'ın hareketi gif olarak yapabilcek biri var mı, döndürüp döndürüpü izliyorum, ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Spyro said: HAHAHAHHA 10dk güldüm, süper adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 7. sezon, steve carell için son sezon olacak gibi.. o gittikten sonra aynı olmayacağı kesin (zaten 4. sezondan sonra da baya farklılaştı) ama michael scottsız bir office yürür mü.. karar veremedim =P..http://today.msnbc.msn.com/id/36837588/ns/today-entertainment/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Ricky Gervais tadinda birakmayi iyi bilen bir adam, Office US su an cok iyi gorunmuyor zaten, Steve Carell zorla rol yapiyormus gibi son bolumlerde. Bu adam birakirsa Gervais fisi ceker bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 olacak gibi değil son sezonu zaten steve carrell'in kendisi bu sezondan sonra bırakıyorum, sözleşme yenilemeyecem diye açıklama yaptı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 dediğin şey verdiğim linkte yazıyor zaten de "that'll probably be my last year.." diyor.. 90% gidici ama kesin değil diye gibi yazdım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 ha okumadım orayı hehe başka bir yerde okumuştum da sen kesin değil diyince yazmıyordur dedim bende :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar