Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 YUH kimsemi izlemiyo bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Bizim genel espri anlayisimiza asiri derecede ters bi dizi oldugundan izlenmiyo olabilir. Cogu kisinin hatta, ki derin bi komedi bile degil, sadece asiri derecede varoluscu ve kara mizah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ben merak edip indirmeye başlamıştım sabah.elektrikler gittiği için pek indiremedim ama yarına hazır olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 müptelasıyım. fıstıklarla karanfillerle izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 bir sahnesinden ornek veriyim de anlayin espri anlayisini dizi de, hosunuza giderse izlersiniz. Break room da 4 kisi oturmus bir toplasma yapiyorlar, sanirsam sakinlik ustune birsey. Once sirketten bir eleman gelip makinadan gofret aliyor, taibi gofret dusmeyince makinayi sallamaya kufretmeye bagirmaya basliyor, bizim 4 kisilik grup ta pasif bir sekilde elemana bakiyorlar. Adamin isi bitiyor, gofret dusuyor, aliyor ve gofredin pakedini sesli bir sekilde aciyor, sonra da good stuff diyo falan. Tam adam gitti rahatladik konusabiliriz diyecekken, kadinin teki mikrodalgaya basmaya basliyo elinde mikrodalga patlamis misir var, bip bip bip sesler altinda sinirleri bozuluyor, mutfaktaki microwave i kullansana diyolar kadina. Kadinin cevabi: Ama o popcorn kokuyor... ben sayet kopmustum bu sahnede, insanlari cok guzel irdeliyo bence dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 O kadar çok gülmesem de yine de bazı yerlerde kahkahalar attırıyor. Özellikle bazı yerlerde o kadar "awkard" oluyoki dizi ben bile ekrana bakamaz oluyorum.. İlginç bir dizi valla sevenler çıkar eminim. IMDB Puanı: 9.4 / 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Ben hastasıyım. Thats what she said! 4. sezonu resmen efsanevi ama malesef grevdeler. favori sahnem Sezonunu hatırlayamadım. Jim her telefon sesiyle Dwight'a şeker mi ne veriyor, köpek gibi eğitiyor resmen lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 3. sezon =) Walla ben de severek, eglenerek ve gulerek izlemekteyim. 3. sezonu izlemeyi daha yeni bitirdim (final mukemmeldi =P). Diger iki sezona gore cok daha iyi buldum. 4. sezonun da en az aynı kalitede olmasını bekliyorum. İlk sezonu çoğu insanın ilgisini çekmeyebilir çünkü bayagı farklı alısık oldugumuz amerikan comedy dizilerinden (ne de olsa bbc'den kopyalanmıs) ama bölümler ilerledikce alısılıyor ve bırakılamayacak bir hal alıyor (ki ben ilk bölümlerden de zevk almıstım).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 arcane mesela how i met your mother lara habire 'sevmedim bu bölümü' vs diyor, bende o bölümlerde kopmuş oluyorum. aynı arcane gibi bi arkadaş "kanka office cok sufer manyak kopuk" dedi diye cektim 3 bölüm izledim ve sıkılıp sildim. o hesap değişik bir espri anlayışı gerektiriyor bu dizi, himym da öyle keza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 En azindan UK versiyonu hatmedilmeli, ama Amerikan versiyonu da gayet guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 ben de hastası oldum bu dizinin ya, zamanında izlemezdim artık bitirene kadar baska dizi izleyesim gelmiyor =)... yalnız bu versiyona alıstıgımdan mıdır nedir (daha yeni ogrendim orjinalinin oldugunu uk'de), youtube daki uk vs us videolarında uk versiyonu cok dandik geldi bana us karsısında yaw ? ama yeni favorim oldu yani =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 pam e hasta oldum yanlız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 hangi açıdan hasta oldun Pam'e? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 çok tatlı.özellikle kötü duruma düşüp kameraya baktığında filan... misal "longest engagement award" ı aldığı kasedi izlerken bozulup kameraya bakması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Favori karakterim tartışmasız Dwight'tır. Fenomen kişiliği ile dünya üzerinde eşi benzeri yoktur. Ben Franklin bölümünün en son sahnesi.. Jim'in bir bölümün başında Dwight gibi giyinip gelmesi ve o bölümün sonu.. Roy'un Jim'e saldırmasından saliseler önceki Dwight'ın kahramanlığı.. EŞSİZ sahnelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 BaaL said: arcane mesela how i met your mother lara habire 'sevmedim bu bölümü' vs diyor, bende o bölümlerde kopmuş oluyorum. aynı arcane gibi bi arkadaş "kanka office cok sufer manyak kopuk" dedi diye cektim 3 bölüm izledim ve sıkılıp sildim. o hesap değişik bir espri anlayışı gerektiriyor bu dizi, himym da öyle keza. Yok valla yanlış anlaşılmışım. HIMYM benim favori dizim hatta böyle tam bir fanboyuyum. 3. sezonu hiç awesome değil ve forumda bu fikire sahip tek kişi ben değilim. İlk iki sezonda o kadar legendary bölüm varken 3. sezonun ortalama bölümleri bana kötü geliyor. Beklentim yüksek, [ T H I S M U C H ] fun bekliyorum. [ T H I S M U C H ] fun olacak diyorlar fun oluyor. Dediğin gibi Office çok farklı bir komedi anlayışına sahip ama bu demek değil ki Office'e gülen biri HIMYM'a gülmez. Ben ikisine de gülüyorum yeterki iyi bölüm olsun. HIMYM'ın legendary bölümlerine güldüğüm kadar da hiçbir şeye gülmedim. Favori karakter olarak Dwight ile Michael arası gidip geliyorum. Zaten ikisi de acayip potansiyele sahip, bölüm hangisine fırsat tanıyorsa o yıldızlaşıyor. Bazen ikisi supernova etkisi yapıyor lol mesela arabadaki GPS muhabbeti efsaneviydi. UK'i sadece biraz youtube'dan izledim, karakterler çok sönük geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HellHound Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 UK versiyonu ciddi anlamda rahatsiz eden bir dizi, oyle duvarlari yumruklaya yumruklaya gulmuyorsun ama huzursuz, sinir bozucu, "awkward" bir komikligi var. Bu nedenle hastasiyim. Zaten klasik ingiliz dizi formatinda 2 sezon toplam 12 bolum, uzatmadan yapmak istedigini yapmis, rahatsizligini vermis ve kisa kesmis bir dizi. Mesela Michael nispeten sevilesi bir karakter olabiliyorken, Ingiliz karsiligi (ki Ricky Gervais oynuyor) tumuyle nefret uyandirici, boyle yolda gorsen iki tokat atma hissi uyandiran, "yaptin mi? yapma! yaptin mi?", "BIR SUS ULAN BIR SUS" diye delirten biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 5 ay sonra ... arcane Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Süper bölümdü, kırdı geçirdi :) Sezon finali galiba, 40 dakikaydı. s04e14 Jim'in telefon şakası ve Kevin'e engelli muamelesi herhalde en iyi sahneler arasında yerini almıştır, yarıldım ya ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 3 ay sonra ... Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Geçen gün d&r'da 1. sezon dvd sini buldum, baştan izlemeye başladım, ağlaya ağlaya izliyorum kusursuz bir komedi gerçekten. Kaçırmışım bu topiği. En çok güldüğüm 3. sezonda safety training bölümüydü. Gözümden artık yaşlar gelmişti. Hani Dwight ve Michael trambolini deniyolar, karpuz atıyolar karpuz sekip arabada patlıyo. Ondan sonra hiç orayla ilgili bişey olmuyo bütün bölümde. En sonunda orada tek bir sahnede Stanley'nin gözleri ve ağzı açık şekilde arabasına bakışı kusursuzdu, kendime gelemedim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… forgiver Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 pammmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Office UK saheserdir, dahianedir ve oldukca farklidir Amerikan versyondan. Iki versyon da cok cok farkli ve cok cok guzeldir kanimca. Dizilerin ikisi de cok eglendiriyor, US daha cok guldururken UK karekterleriyle daha farkli geliyor ve eglendiriyor (mesela UK de Keith cok acaip bisi, kevin mi ketih mi karisiyor, UK deki herif iste) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 abi ne pam'i ya manyakmısınız nesiniz psikolojiniz mi bozuk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 2 hafta sonra ... arcane Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 5x01 ahahah AHEAHheah AHAEHAEHU AHAHAHAHAHA ahahahuehu. off ahauhauh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Spyro Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 dün dwight'ın concussion geçirdiği bölümü izleyip hazırlığımı yaptım.. şimdi eve gitmek için fena halde sabırsızlanıyorum eheh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 Sonraki 1.sayfa (Toplam 7 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon The Office US × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 UK versiyonu ciddi anlamda rahatsiz eden bir dizi, oyle duvarlari yumruklaya yumruklaya gulmuyorsun ama huzursuz, sinir bozucu, "awkward" bir komikligi var. Bu nedenle hastasiyim. Zaten klasik ingiliz dizi formatinda 2 sezon toplam 12 bolum, uzatmadan yapmak istedigini yapmis, rahatsizligini vermis ve kisa kesmis bir dizi. Mesela Michael nispeten sevilesi bir karakter olabiliyorken, Ingiliz karsiligi (ki Ricky Gervais oynuyor) tumuyle nefret uyandirici, boyle yolda gorsen iki tokat atma hissi uyandiran, "yaptin mi? yapma! yaptin mi?", "BIR SUS ULAN BIR SUS" diye delirten biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Süper bölümdü, kırdı geçirdi :) Sezon finali galiba, 40 dakikaydı. s04e14 Jim'in telefon şakası ve Kevin'e engelli muamelesi herhalde en iyi sahneler arasında yerini almıştır, yarıldım ya ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Geçen gün d&r'da 1. sezon dvd sini buldum, baştan izlemeye başladım, ağlaya ağlaya izliyorum kusursuz bir komedi gerçekten. Kaçırmışım bu topiği. En çok güldüğüm 3. sezonda safety training bölümüydü. Gözümden artık yaşlar gelmişti. Hani Dwight ve Michael trambolini deniyolar, karpuz atıyolar karpuz sekip arabada patlıyo. Ondan sonra hiç orayla ilgili bişey olmuyo bütün bölümde. En sonunda orada tek bir sahnede Stanley'nin gözleri ve ağzı açık şekilde arabasına bakışı kusursuzdu, kendime gelemedim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 pammmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Office UK saheserdir, dahianedir ve oldukca farklidir Amerikan versyondan. Iki versyon da cok cok farkli ve cok cok guzeldir kanimca. Dizilerin ikisi de cok eglendiriyor, US daha cok guldururken UK karekterleriyle daha farkli geliyor ve eglendiriyor (mesela UK de Keith cok acaip bisi, kevin mi ketih mi karisiyor, UK deki herif iste) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 abi ne pam'i ya manyakmısınız nesiniz psikolojiniz mi bozuk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 5x01 ahahah AHEAHheah AHAEHAEHU AHAHAHAHAHA ahahahuehu. off ahauhauh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 dün dwight'ın concussion geçirdiği bölümü izleyip hazırlığımı yaptım.. şimdi eve gitmek için fena halde sabırsızlanıyorum eheh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar