Enyalios Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 AŞAĞIDAKİ METİNDEKİ BÜTÜN " F " HARFLERİNİ SAYINIZ. FINISHED FILES ARE THE RE SULT OF YEARS OF SCIENTI FIC STUDY COMBINED WITH THE EXPERIENCE OF YEARS... KAÇ TANE? ..................... 3? YANLIŞ, METİNDE 6 TANE VAR. ŞAKA DEĞİL. ALTINDA YATAN GERÇEK AŞAĞIDADIR. BEYİN "OF" SÖZCÜĞÜNÜ SÜZEMEZ. İSTER İNANIN İSTER İNANMAYIN. GERİ DÖNÜP TEKRAR BAKIN! İLK SEFERDE 6 "F' BULANLAR "ÜSTÜN ZEKALI", 3 "NORMAL", 4 "NADİR"DİR. teşekürler.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ben 1 saydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 oha harbi öle oldu nie ki alzheimer mı olduk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 abi ben 4 saydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 hepimiz alzheimerız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 5 saydım ne ayak? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ben 3 saydım ama ilkokuldaki iq testim 147 bende anlamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 iq ile alakası varmıymış bunun? Ben iki kere teste girdim bir 136 biri 130 çıktı. İyi mi? Ban iyi iy süper dediler ama gazmı verdiler acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 caps lock u acik unutmusun hocam cok eski birsey bu. Cmabdrgie universitesinin yaptigi sey daha ilgincti bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 6 saydım valla ne yalan söyleyeyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 6 sayiosanız alzheimersınız demek zaten asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 komik olan alzheimer testinde sonuclar ustun zeka falan gosteriyolar anlamadim gitti, alzheimer testi mi bu IQ testi mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 4 saymıştım ben de :S neden oflardan birini sayıp diger 2sini saymadım bilmiyorum ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 6 saydim ama üstün zekalı olmadığımı biliyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Alzheimerla ne alakası var...lütfen yapmayın böyle şeyler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 said: 6 "F' BULANLAR "ÜSTÜN ZEKALI", 3 "NORMAL", 4 "NADİR"DİR 5 bulanlar "KEMAL", 2 bulanlar "TAYYİP", 1 bulanlar "AJDAR"dır. bu ne be. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Ahah xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ben bi bokluk oldugunu sezip asiri kastim ve 7 saydim.experience in neresinde f varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ilk başta 3 saydım ben böhühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Sekkiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 daha önce karşıma çıkmıştı bu o yüzden heyecan yapıp 7 tane buldum, spoiler açınca 6 ya revize ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 dalgasına söylemiyorum yemin ederim 7 saydım. bende bi problem var valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Direk 6 saydım, zeki de bi insanımdır inkar etmem ama ne alakası var onu çözemedim. F'leri saymak için okursanız algılarsınız, yazıya değil harfe konsantre olmak lazım. Gazete okur gibi okursan cümleyi anlamazsın "OF"u tabi :P said: KAÇ TANE? ..................... 3? YANLIŞ, METİNDE 6 TANE VAR. ŞAKA DEĞİL. Bunu görünce de yarıldım zaten direk herkes 3 sayacakmış gibi lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 bunun zekayla alakası yok direk acoustic memory ile ilintili OF zaten okurken f gibi pek çıkmaz oradaki F nin algılanması çok zordur taki kelimeleri okumak yerine tek tek harfleri okursanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar