Laorx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 pzt 00.00-02.00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Arkadaşlar yedek listesinde bulunan arkadaşlarda uygun oldukları vakitleri ve günleri yazarlarsa onlarıda yerleştirmeye başlayacağız.Vakitleri uyan arkadaşlara öncelik tanıyacağız şuan için. dory said: gunduz saatleri nolcak? bodozlama mı giricez? bari sinir olsun boyle boş saatler icin ne biliyim yayinda max 2 saat kalsin eger calicak insan varsa ondan sonra Gözden kaçmış bu,neyse. 18.00 - 02.00 yayın saatleri dışında kalan saatler free.isteyen wj girebilecek yayına.Eğer bekleyen varsa maksimum 2 saat çalabilir,yoksa devam edebilir birisi gelene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Ben sabit bir saatte giremem ya, hiç vaktim yok bu aralar. Ama gündüz boş bulursam yaparım. Mesela nasıl olacağını söylerseniz hemen şimdi yaparım, boş boş duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 pazartesi- cuma günlerinde 21:00 - 03:00 arasi saatlerde uyar bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 pazartesi, salı, perşembe 23.00 - 04.00 arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Kadroda olmayan ama eskiden wj olanlar direk olarak yayın çizelgesine eklenmemektedirler. Öncelikle bana mesaj atıp listeye dahil olmak istediklerini belirtmeleri gerekiyor. Aksi taktirde takibini yapamayacagımızdan kafasına esen herkes yayına giremeyecektir. Kayıt altında tutmamız gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 cumartesi 22.00-00.00 uygun bana onun dışında pazar da belirli bir saat aralığı içersinde çalabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ben yayın saati belirttim ama vazgeçtim o saatten takoz saatlerde girmek istiyorum eğer mümkünse, belirli bir saat almak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Korax, pm'inize yeni rastladım. Bir haftadır çok meşguldum bakamadım hiç. Ona istinaden yazıyorum; Cumartesi 18-02 arası tamamen müsaitim. Pazar 18-23 arası da müsaitim. Haftaiçi şimdilik mümkün değil, anca cuma 18-02 arası herhangi bir saat olabilir. Laptop alırsam şu bir ay içinde haftaiçi her gün 18-24 arası ve haftasonu da 18-02 arası yayın yapabilirim. Hiç bir işim yok. Asosyal ve noliferım. Saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 hazir yeni program bu aksam basligi acilacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar