Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni radyo yayın çizelgesi

HellHound

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar yedek listesinde bulunan arkadaşlarda uygun oldukları vakitleri ve günleri yazarlarsa onlarıda yerleştirmeye başlayacağız.Vakitleri uyan arkadaşlara öncelik tanıyacağız şuan için.

dory said:
gunduz saatleri nolcak?
bodozlama mı giricez?
bari sinir olsun boyle boş saatler icin
ne biliyim yayinda max 2 saat kalsin eger calicak insan varsa ondan sonra

Gözden kaçmış bu,neyse.
18.00 - 02.00 yayın saatleri dışında kalan saatler free.isteyen wj girebilecek yayına.Eğer bekleyen varsa maksimum 2 saat çalabilir,yoksa devam edebilir birisi gelene kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Kadroda olmayan ama eskiden wj olanlar direk olarak yayın çizelgesine eklenmemektedirler. Öncelikle bana mesaj atıp listeye dahil olmak istediklerini belirtmeleri gerekiyor. Aksi taktirde takibini yapamayacagımızdan kafasına esen herkes yayına giremeyecektir. Kayıt altında tutmamız gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Korax, pm'inize yeni rastladım. Bir haftadır çok meşguldum bakamadım hiç. Ona istinaden yazıyorum;

Cumartesi 18-02 arası tamamen müsaitim. Pazar 18-23 arası da müsaitim. Haftaiçi şimdilik mümkün değil, anca cuma 18-02 arası herhangi bir saat olabilir.

Laptop alırsam şu bir ay içinde haftaiçi her gün 18-24 arası ve haftasonu da 18-02 arası yayın yapabilirim. Hiç bir işim yok. Asosyal ve noliferım. Saygılarımla...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...