Revenqe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 DarKRideR said: aklıma bi spawn geliyor ama sanırım o değil :D fenris said: @revenge spawn Doğru tahmin çok sağolun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 fenris said: yakın zamanda çıkmıştı.eleman hastanede yaralı asker.ufak bi kız var.eleman buna masal gibi bişey anlatıyor.masalda çinli patlayıcı uzmanı, hintli savaşçı filan var.the fall muş aradığım film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 ya ben küçükken star da fln çıkan bir film vardı yabancı böyle uzaylı robotlar fln vardı tek hatırladğım gri gibi falanlardı ve gövdelerinde mi ne üçgen şeyler vardı onlarla ateş ediyorlardı sanırım yada önemli bişeydi ama o üçgenler neydi ki bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 reddiye said: ya ben küçükken star da fln çıkan bir film vardı yabancı böyle uzaylı robotlar fln vardı tek hatırladğım gri gibi falanlardı ve gövdelerinde mi ne üçgen şeyler vardı onlarla ateş ediyorlardı sanırım yada önemli bişeydi ama o üçgenler neydi ki bu Bio Armour Booster Guyver'in Star'da birkaç kez verilmiş live action versiyonu var. sanırım onu izledin sen. Organik jetpack filan varsa, odur. Robot değiller biliyorum ama, olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Bazi filmler vardi, Katil evin temizlikcisi cikiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 yok abi bu değil organik canlılar değil :) bildiğin robottu hatta beyazdı sanırım o üçgenler de gövdedeydi uçanı vardı belki de hepsi uçuzluyabiliyordu Dizi de olabilir Denk geliyordum çünkü bikaç zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Captain Power diyecem ama emin değilim bir bak o mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 embedding disabled by rekuiesıd mş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 http://www.dailymotion.com/relevance/search/tron%2Btrailer/video/x4vsuv_walt-disney-pictures-presents-tron_shortfilms ve bak bunlara bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 abilerim eskiden trt de yayınlanan bi çizgi film vardı. bi uzay gemisinin maceralarıydı. geminin adı yumatu gibi bişeydi yanlıştır büyük ihtimal. en iyi hatırladığım şey düşmana "titreşim topları"yla saldırıolardı. böle geminin önünden bişey püskürüodu. bi bölümünde sudan oluşmuş bi gezegen dünyaya yakın geçiyor dünyanın sonunu getircekken bu gemi kendini feda edip dünyayı kurtarmıştı. bunun adını hatırlayan yok mu :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Buyse said: abilerim eskiden trt de yayınlanan bi çizgi film vardı. bi uzay gemisinin maceralarıydı. geminin adı yumatu gibi bişeydi yanlıştır büyük ihtimal. en iyi hatırladığım şey düşmana "titreşim topları"yla saldırıolardı. böle geminin önünden bişey püskürüodu. bi bölümünde sudan oluşmuş bi gezegen dünyaya yakın geçiyor dünyanın sonunu getircekken bu gemi kendini feda edip dünyayı kurtarmıştı. bunun adını hatırlayan yok mu :(( Uchuu Senkan Yamato Daha geçen ay DVD setlerini e bay'den aldırtmıştım. Şu sıralar çevirisine başlayacaktım. Gundam ile birlikte anime dediğimiz olayı Mazinger Z klonlarından, Heidi'lerden çıkartıp derdi "o zamana dek anlatılmamış şeyleri anlatılmamış şekilde anlatmak olan" seriler haline getirmiştir. Newschool/loli anime keko'ları dışında bilinç sahibi tüm anime camiasının büyüklüğünü kabul ettiği bir başyapıttır. Syd Mead imzalı yeni sezonu 2009'da gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 yüzbinlerce rep verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 ya o son koyduğun videonun sonunda hani kötü adamın uçan mekanik kuşu var ya kırmızı gözlü falan ona çok benziyordu sanki ama tam o değildi sanırım bir ara heycanlandım ama o sandım (: diğerleri açılmıyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 2. video Captain Power'in 2. sezonundandı bir de 1. sezondan verelim:embed olmuyordu burdan tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 evt bu (: aklımda eşşek gibi bir savaş sahnesi kalmıştı ama o yaratığın göğsündeki amblemden hatırladım Büyük adamsın vesselam terazine abandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 eyw, Emirgan'da bir çayını içeriz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 afişinde aile babası tipli orta yaşlı bi adam dinamit mi bomba mı ne tutuyo, öle bi film vardı adı neydi bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 buldum "he was a quiet man" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 pardon darkrider dalgınlığıma geldi fransız filmi. yaşlı huysuz kadın oğlu ile gelininin evine geliyor ve yapmadık pislik bırakmıyordu. sonunda aile tatile giderken genç bir bakıcı kız tutuyorlardı. bu kız kadının hakkından geliyordu ve sonunda yaşlı kadınla kız dost oluyorlardı. filmin adını hatırlyan varsa yazsın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Tam Gülşen Bubikoğlu filmiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
z!uad Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 TV8 de bir filmin yarısını izleyebilmiştim. Bir adam var karikatürist bir arkadaşı vardı ve adamın çok dandik bir yaşantısı var kendi içinde çözemediği sorunlar filan sanırım caz eleştirmeniydi adam sonra kendi karikatürlerini çizmeye başlıyor baya tutuluyor filan Amerikan yapımı idi film. Bildin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 american splendor olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
z!uad Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Kesinlikle ! American bir şey olduğunu hatırlıyor gibiydim. Çok teşekkür ederim. Uzun zamandır aklımaydı bu filmi bulup izlemek. Çok çok sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 zamanında tv de izlediğim bi film vardı, adı oyuncak askerler di galiba.Oyuncaklar birbirleriyle savaşıyordu.Var mı bu filmin orjinal adını bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Small Soldiers olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar