Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Film/Dizi Vardı?

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Miraul said:
katilimcilari netten sectikleri bbg evi konulu bi film vardi. katilimcilari öldürüorlardi falan varmi hatirlayan?

House on Haunted Hill vardı çok gerildiğimi hatırlıyorum o filmde o yaşlarda. hatta hayatım boyunca en çok gerildiğim filmlerdendir kendisi(12 yaşındaydım) ama sonu bok gibiydi o ayrı.

ondada evdeki kötü ruhlar pc üzerinden katılımcı listesini değiştiriyodu vs...
Sosyal ağlarda paylaş

2 tane türk filmi soracağım:

1. Kemal Sunal filmiydi. Adam bir kasabada kaymakam felandı galba. Hatırladıım tek sahne filmin sonunda koltuunu ve kendisini yakmak istemesi ama benzine çok su katılmış olduu için tutuşmamasıydı. Bide koltuk konuşuyordu galiba.

2. Film boyunca kasabaya cumhurbaşkanı gelecek diye kasabada bi rbando kurmaya çalışıyorlardı. En sonunda rayların orada treni bekliyorlar. Bando felan hazır. Kırmızı halı hazır. Fakat cumhurbaşkanının treni hiç durmadana geçip gidiyordu. Bir tek cumhurbaşkanı camdan şapkasını uzatıyordu hareket çekermiş gibi. Bu filmde kimler oynuordu hatırlamıorum.

Bu filmleri çoook önce tv de görmüştüm.

Birde böyle eski türk filmleri olan bir site var mıdır?
Sosyal ağlarda paylaş

bi kıza hava atacam yardım ederseniz sevinirim onun ağzından duyduğum kadarıyla veriler :

adamlar var böyle bi tüneldenmi mağradanmı ne geçiyolar kendilerini bi anda dünya savaşında buluyolar. ölmüşler falan dünya savaşında aslında gerçek kimliklerini buluyolar vs..

atvde oynamış temmuz ayında sanırım tvde ilkmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

elesso said:
bi kıza hava atacam yardım ederseniz sevinirim onun ağzından duyduğum kadarıyla veriler :

adamlar var böyle bi tüneldenmi mağradanmı ne geçiyolar kendilerini bi anda dünya savaşında buluyolar. ölmüşler falan dünya savaşında aslında gerçek kimliklerini buluyolar vs..

atvde oynamış temmuz ayında sanırım tvde ilkmiş.

sanırsam bunu diyosun
Bir grup genç, kazı yaptıkları eski savaş alanını paha biçilemez tarihi eserler bulmak için talan etmektedir. Burada bir hemşireye ait olan çantadan, 1942 yılındaki savaşa katılan 4 askerin kimliklerini bulurlar. Çılgın hazine avcıları o savaşta bulunmuştur. Bu sırada yaşlı bir teyze çıkagelir ve gençlerden savaşta kaybolan oğlunu bulmalarını ister. Tüm bu garipliğin ortasında biraz ayılmak için kazı alanının yakınlarındaki göle girdiklerinde ise hayatları değişir. Gölden çıktıklarında yıl 1942'dir ve savaş tüm şiddeti ile sona yaklaşmaktadır. Buradan kurtulmak için yapmaları gereken iki şey vardır: Yaşlı kadının oğlunu bulmak ve savaşmak. Orj Adı: Back In Tıme - My Iz Budushchego Yön: Andrei Malyukov Oyn: Boris Galkin, Yekaterina Klimova

bold olan yer filmin adı
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
aquila said:
frekans
frequency

adam itfaiyeci, oglu polis, telsizle gelecekle konusuyo adam.

cok tesekkurler..

hazir yazmisken 2 tane daha var onlari da sorayim

1.Filmden tek hatirladigim oyunculardan biri yuzuklerin efendisinde ki sam idi kiralik katil rolunde idi ama hic bir is basaramamisti.Kara komedi tarzinda idi idi.Hatirlayan olursa cok sevinirim.
2.Filmin vhs de ki adi mucize idi ama orjinal adi ne idi hatirlayamadim filmde kahramanimiz bir doktor.sanirim esi ile sorunlar yasiyordu bir ucak kazasinda yada baska bir sekilde bir adada baska biri ile yollari kesisiyordu ayrica adada olan yerlilerin reisinin oglu hasta idi doktorumuz onu tedavi ediyordu.Tum hatirlayabildiklerim bunlar.

Saygilar...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
bir film vardi,

super gucleri olan bir kiz,buna okulun populer cocuklari takiliyor,kiz israrla 'lezbiyenim' diyor,en sonunda bir tanesine asik oluyor,cocuk da seviyor bunu,birlikte oluyorlar,megerse cocugun arkadaslari olayi videoya cekmisler,bir partide dev ekranda olayi herkese izletiyorlar,sonra kiz o sinirle ozel guclerini kullanarak ortami yakiyor,herkes oluyor falan(babasi da varmis ayni guclere sahip)

cok cok cok merak ediyorum hangi fiLmdi diye,uzun bir sure once izlemistim televizyonda,8 yasinda falandim,anlamadim filmi adam gibi:)birisi izlediyse,biliyorsa adini soyleyebilir mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...