Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Volfied said: acik cek (Blank Check) http://www.imdb.com/title/tt0109287 super filmdi 4 almis IMDB den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 bi film vardı balkan savaşı ile ilgili filan böle bi paşa vardı çift taraflı oynayan filan bu kadar hatırlaya bildim rus yapımı mı neydi varmı bilen hani edirneye kadar gelmişlerdi ya o günlerde geçen bi film.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 http://us.imdb.com/title/tt0374298/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 oh bu galiba KRALSIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 balkan savaşı diil bu arada osmanlı rus savaşı(93 harbi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Bugün Band of Brothers izliyordum da bir film aklıma geldi. Çok aradım ama ismini bulamadım. Hatırlayan varsa lütfen yazsın. Anlattıklarım hafif spoiler tarzı olabilir ama bulmam için isimini böyle anlatmam gerekiyor. 2.Dünya Savaşı sırasında Arden ormanında geçiyor (Ardennes). Ormanlık bir arazi, mevsim kış. Olaylar Battle of Bulge öncesini anlatıyor. Şimdi söyleyecek Çekim kalitesi Er Ryan kadar iyi neredeyse. Başlangıçta da yaralanmış takım arkadaşını taşımaya çalışan diğer bir askeri görüyoruz. Hatta bir süre sonra arkadaşını bırakmak zorunda kalıyor. Film hep bu ormanda geçiyor. Bizim bu askerin etrafında dönüyor olaylar. Sonlara doğru gizli bir göreve çıkıyorlardı hatta. Alman topçularını ( 88'likleri) etkisiz hale getirmek için. Ormanın ortasında küçük bir dere geçiyordu orası savaş meydanına dönüyordu bir ara. Film Battle of Bulge öncesi yaşananların da ne kadar ciddi olduğunu yansıtıyordu. Çünkü aslen Battle of Bulge, Arden ormanlarında yaşanan savaşın bir parçası sadece. Not: Pardon sticky'e dikkat etmemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Bir film vardı, başrolde zenci bi herif, üni de bir deneye denek oluyo, bişey içiyo yanlış hatırlamıyosam ve olaylar başlıyo, o içtiği şey değiştiriyo bunu enerji falan veriyo, öyle bişey işte. Var mı bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 çılgın profesor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 o değil ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Pırokşi said: Bir film vardı, başrolde zenci bi herif, üni de bir deneye denek oluyo, bişey içiyo yanlış hatırlamıyosam ve olaylar başlıyo, o içtiği şey değiştiriyo bunu enerji falan veriyo, öyle bişey işte. Var mı bilen? Flubber'ın orjinalinden bahsediyor olabilirsin ben Robin Williams'ın oynadığı yeni Flubber filmini izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 bi film vardı böyle western. bi kızı kaçırıyo faaln, sonra bu adam öldü sanılıyo ama ölmüyo. sonra bu ölmedim diye ortaya çıkıyo ama diyolar bunu görünce yok onun boyu şöyleydi o daha yakışıklıydı. en sonunda deliler hastanesine yatıyo adam, orda onun inanıyolar o olduğuna. hatta filmin adıda bu karakterin adıyla aynıydı sanırım. ismini söyleyenin terazisine abanıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 SturmVogel said: Pırokşi said: Bir film vardı, başrolde zenci bi herif, üni de bir deneye denek oluyo, bişey içiyo yanlış hatırlamıyosam ve olaylar başlıyo, o içtiği şey değiştiriyo bunu enerji falan veriyo, öyle bişey işte. Var mı bilen? Flubber'ın orjinalinden bahsediyor olabilirsin ben Robin Williams'ın oynadığı yeni Flubber filmini izledim. yok ya başrolde zenci vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 ben halbuki kolay ve bilinen bi western filim sorduydum,ilgilenin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Pırokşi said: SturmVogel said: Pırokşi said: Bir film vardı, başrolde zenci bi herif, üni de bir deneye denek oluyo, bişey içiyo yanlış hatırlamıyosam ve olaylar başlıyo, o içtiği şey değiştiriyo bunu enerji falan veriyo, öyle bişey işte. Var mı bilen? Flubber'ın orjinalinden bahsediyor olabilirsin ben Robin Williams'ın oynadığı yeni Flubber filmini izledim. yok ya başrolde zenci vardı. çatlak profesör diyesim geldi ama bilmiyorum. eddie murphy başrolde ilaç hazırlıyor inceliyor filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 yok fede dedi onu zaten çatlak profesör değil. Edit:pardon o çılgın porofosör demiş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 bahsettiğim filmi bulana 1000$ ödül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 eski mi film? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 The Return of Frank James Big Jake Bunlar olabilir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 evet eski fil, malesef söylediklerin değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Alvarez Kelly The Outlaw Josey Wales Birde bu ikisi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 yok onlarda değil. başrolünde pala bıyıklı bi adam varya uzun boylu o oynuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 @elesso öldü sanılıp sonra geri dönen kovboy westerni olarak Blind Justice vardı, eskiden izlemiştim gerçi o olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 yok malesef değil oda :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Bir film vardı, 2000 li yapımlardan biriydi. Fransa'ya geliyolardı bişey için bi taksiye biniyorlardı. Taksici amerikalıları sevmem triplerine giriyodu falan, sonra bunlara yardım ediyodu taksici, amerikalı havalarına giriyordu. Filmle ilgili hatırladığım tek şey bu, ne oyuncular geliyo aklıma ne konu:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Rush Hour 3 de taksici amerikayi cok sevdigini soyleyip yardim ediyordu tiplere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar