fenris Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 nereye açacağımdan tam emin olamadım ama burası iyi gibi. aşağıda linkleri verilen charlar beraber ne kadara gider sizce? orc shaman tbc nin başından kalma.kara epicleri filan var.epic mount u yok.parası az.(axedice vermiştim tüm parayı :P) human lock bu 70 oldu bıraktım.arkadaşla arena team yapacaktık ama ikimizde de zaman yoktu.o yüzden üstünde sadece yeşil,mavi.flying mount u var. bi de satarken dikkat etmem gereken şeyler nelerdir?kişisel bilgileri değiştirmek filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Kişisel Bilgi değiştiremezsin yanlış hatırlamıyorsam, sadece şifre çok kullandığın bir şifre ise değiştir. Accountu satarken, sattığın kişi Secret Question, cevabını ve CDKey de ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 acc nin kayıt mailini sattığın kişiye vermek zorunda kalacaksın. yoksa baya bi sorun olabiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 zabita gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 sağolun.fiyat konusunda görüşü olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar