Norak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 oyunu değil kutusunu oynamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Prospektüsünü okudum oyun iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 2011 failine aday olur mu sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Bi kontrol etmek lazım ama baya şansı var bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 bir en antipatik oyun seçildi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 O 3 sezon önceydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 2011 değildi sanki o ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 2008 o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Abi ben spoiler yemeyeyim diye girmiyordum hiç bu topice, mesaj previewunda BoneC'in mesajını gördüm geldim. Hazard Course oynayıp Half-Life'a kötü demeye gidiyorum, görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Bone said: Daesu said: Bone said: daesu bölüm epic demiyorum, yapacak çok şey vardı diyorum. bi tutoriali geç oyuna baslada yapacak şey varmı yokmu ona sonra karar ver abi ilk bölüm değil mi. oyunun giriş bölümü işte. deus ex 1'in tutorial bölümüne değil de adada başladığımız bölüme denk geliyor. chapter 0. hayir tam olarak deus ex'in tutorial bolumune denk geliyor liberty island'a denk olan bolum senin daha oynamadigin hostage kurtarma bolumu hayir cover/regen health bence de kotu ve oyunun genel olarak character build/skill konusunda en zayif oldugu nokta direkt combat ama her objective'e yaklasik 3 yol veren oyunun level designina steam'e gore toplam 0.7 saat oynadiktan sonra "hakliyim ben" diye forumda rerorero yapinca patliyorsun malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 http://i.imgur.com/OICKk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 http://annenahm.com/anneimage/2009/11/Michael+Jackson+Jackson_popcorn.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 assasins creed i inceleyen level editörüne benzettim seni bone. fakat yüklenmeyin adama. beğenmemiş olabilir, kötüleyebilir, istediğini söyleyebilir. hakkıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 deus ex bone mu yoksa behemoth creep block one mı daha fail karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Hep mi bir "eskiden buralar dutluktu" havası olur bir insanın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Oh bitirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 sonunu begenmedim genel konuyu da begenmedim ama konunun isleyisi guzel kendini oynatiyor, akici oyun grafikler vasat ama oyuna uymus hublar kotu olmus ama ya, kac sene onceki bloodlines ile ayni olu bi sehir havasi var 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 http://www.moddb.com/mods/deus-ex-unreal-revolution unreal revolution modu çıkartmışlar hakkaten ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 tongun çaresizligi cok üzücü hhahae JC??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 son savaştayım bende şimdi, 6000 lazer, 300 rifle, 200 plasma cephanem var lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 3 kurşun yetiyo abi ona djfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 bide oyundaki gizli praxis kitleri falanda bulursanız mevcut olan nerdeyse tüm augmentları alıyorsunuz 1 yada 2 tane gereksiz hariç, gelecek olan dlcnin "augmentlarınizdan memnun değilseniz değiştirin!" kısmı çok tatava bu yüzden :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 ben de finalde baktım 4 tane praxis varmış kullanmadığım, basacak yer bulamamıştım ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 gereksiz çok şey var çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 yamulmuyorsam mass effect 2 hakkında bir istatistik vardı esasında kaç kişinin oyunu male sheple dümdüz bamgüm oynadığını gösteren o yüzden pek takmazlar 100% kasan oyuncuları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar