Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tek Yönlü Zaman Makinesi

pwnbot

Öne çıkan mesajlar

ombakkombak said:
Bilmemkaç milyon müslümanın da 80 küsür yıldır cuma günleri okul ve iş yüzünden ibadetlerini aksatmak zorunda kaldıkları düşünülürse o kadar da korkunç bir olay değil bence. der ve tartışmaya gazı verir, hayd, hayırlı olsun...

birincisi: ibadet olayları kişiye özeldir. topluma deil.

ikincisi, işe giriyorsa işini ona göre ayarlar ona göre seçer ibadetinden olmaz kimse kimseye zorla iş vermiyor bildğim kadarıyla? bunun içinde suçlanmaz kimse. Ama sen kalkıp seni ilgilendirmeyen hatta ve hatta zerre alakasız birisine kapat kardeşim diyemessin. Adam müslüman bile deildir belki hadi onu bunu geçtim.
Sosyal ağlarda paylaş

pwnbot said:

said:

...
Devletin tepesindeki koltuklar el değiştirip de karşı devrim Türkiye'yi ele geçirdikten sonra işte böyle oldu.

Taban dalgası yükseldi...

Sertleşti...

Artık dinciler daha cesur, daha iddialı, daha sabırsız, daha yırtıcı, daha hırçınlar.

Bu yüzdendir; Bülent Arınç'ın "cuma tatili" istemesiyle, tutucu semtlerde yobazların açık işyerlerini, korku salarak ve tehditle kapatmaları birbirine denk geliyor.

Ve ortaçağa yolculuk sürüyor

Hadi Türkiye...

Ortaçağa doğru...

Yuvarlana yuvarlana...

Bekir Coskun

peh.
yani denecek birşey yok. sonra bıktım din düşmanlığınızdan deniyor küfür yiyoruz =(
Sosyal ağlarda paylaş

zydar said:
ombakkombak said:
Bilmemkaç milyon müslümanın da 80 küsür yıldır cuma günleri okul ve iş yüzünden ibadetlerini aksatmak zorunda kaldıkları düşünülürse o kadar da korkunç bir olay değil bence. der ve tartışmaya gazı verir, hayd, hayırlı olsun...

ikincisi, işe giriyorsa işini ona göre ayarlar ona göre seçer ibadetinden olmaz kimse kimseye zorla iş vermiyor bildğim kadarıyla? bunun içinde suçlanmaz kimse. Ama sen kalkıp seni ilgilendirmeyen hatta ve hatta zerre alakasız birisine kapat kardeşim diyemessin. Adam müslüman bile deildir belki hadi onu bunu geçtim.
Kadının yaptığı (ve yapacakları) gerçekten korkunç birşey, mahalle baskısı iyiden iyiye azıttı tamam ama toplumun belli kesimlerine devlet eliyle yıllardır yapılan baskılar bizi bu hale getirdi. Şimdi adamlar rövanş istiyor. Arada biz kalıyoruz (ne sizden ne onlardan olanlar)
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:
@pwnbot:
arkadaşı neymiş bilmem ama biz yazdıklarımıza dikkat edelim, sorun çıkarmayalım..

saygilar,

sorun ciktigi yok, simdi sozlugumu actim baktim yavsak yerine neler kullanabilecegime. vatan haini, les yiyen, akbaba, parazit gibi seyler de tanimlarmis arkadasi sehitleri 300 dolara sattigi icin.

iyi gunler.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben gördüm cuma diye kapatanı ama( tehdit ediliyordur belki bilemem) kimse kimseye kapa kardeşim diyemez demezde desede kimse sallamaz.. bu yazıyı yazan kaşımak istiyor yarayı..

öncede mesajlar birraz daha anlayana tarzındaydı yazılarda artık provake edici hale gelmeye başlamış, kurgulanmış cumleler yerli yerinde vurgu sonda ana düşünce de tam işte..

şey yazıları vardı bill gates servetini dağıtıyor mary tezyze bu mesajı 124353856 kişiye gönderdi 21837468978 ero kazndı diye o misall, gerçekmi, eee mary teyze almış.. gerçek mii ee bir okuru yazmış lol
Sosyal ağlarda paylaş

2 şehit=tak 300$ şeklinde düşünen bir insan evladına yavşak sıfatı az bile kalmış ama forumun sınırları bu kadar yapacak birşey yok..

Ben kendi görevimi yapıp arkadaşının kulaklarını baya çınlattım ama.. Söyle ona durup dururken kulağından kan akmaya başlarsa şaşırmasın
Sosyal ağlarda paylaş

ombakkombak said:
zydar said:
ombakkombak said:

Kadının yaptığı (ve yapacakları) gerçekten korkunç birşey, mahalle baskısı iyiden iyiye azıttı tamam ama toplumun belli kesimlerine devlet eliyle yıllardır yapılan baskılar bizi bu hale getirdi. Şimdi adamlar rövanş istiyor. Arada biz kalıyoruz (ne sizden ne onlardan olanlar)

aslında haklısın çünkü ellerinde ortalama 4-5 yıldır bir güç var. halada bu güç devam ediyor. ve devam edicek. Birdaha ne zaman tekrar iktidar olurlar bilinmez o yüzden değerlendiriyorlar.

Yanlız bu gibi olaylar haddini aşıyor. Bundan 20 gün sonra tutup mağza kapatmayan bir dükkana taş atılır moloto fkokteyli atılırsa yada insanların ekmek kapılarının önüne taş koyarlarsa bu ne insanlığa nede dine sığacak bir davranış olur.

Hadi bunları geçtim de, müslüman olmayıda bıraktım, hangi insan kendisine zararı olmayan bir insanı bu şekilde tehdit edebilir günümüz dünyasında? Bireysel silahlanmaya mı gidelim? mafya mı olalım?

Piercing var bende küpe falan saçlar bonus. bilinen koyunlardan farklı duruyorum fatihde ümraniyede ufak bir işim olduğu zaman da gittiğimde. tutup biri vursa beni kim kalkıp hesabını vericek?

Dedikleri sadece öyle olmasaydın oluyor. İyide nasıl olucağımı size mi sorucam diyorum. evet dedikleri an bende şalterler atıyor. katil olasım geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

pwnbot said:
dasaaa said:
@pwnbot:
arkadaşı neymiş bilmem ama biz yazdıklarımıza dikkat edelim, sorun çıkarmayalım..

saygilar,

sorun ciktigi yok, simdi sozlugumu actim baktim yavsak yerine neler kullanabilecegime. vatan haini, les yiyen, akbaba, parazit gibi seyler de tanimlarmis arkadasi sehitleri 300 dolara sattigi icin.

iyi gunler.

Heh işte büyük bir ihtimalle oy verdiğin parti de şehitler üzerinden oy topladı.Belki o sıfatları hakketi ve sende onlara malzeme oldun.yazık
Sosyal ağlarda paylaş

günümüz muhafazakarlarının sorunuda burada başlıyor.konu bekir coşkun un yazısı ancak bir tartışma ortamı yaratarak asıl amaçtan saptırmada çok başarılılar.

şapka düşüp kelin ortaya çıkmasından korkuyorlar,sapkınlık var çünkü kendileride farkındalar.

cuma günü sen gidip esnafın dükkanını nasıl kapattırırsın.bunların liderleri parayla oynuyor allahı kitabı para olmuş takipçileride ufak esnafı vuruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

neyle alakası var??

Hayır dinle alakası yok neyle alakası var. az buçuk mantıklı konuşun ya.

@her kimse artık
O yavşak, fırsatçı, leşçi, vatan haini diye tanımlanan arkadaşına da askerlikte inşallah Hakkari Yüksekova çıkar veya Kuzey Irak'ta çatışmaya yollarlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...