Vodan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Golf Variant ne yaw? Bora Variant vardı diye hatırlıyorum da? Gece diye jetonum mu düşmedi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Golf un kasasina variant dendigini senelerce servise gidip gelerekten öğrendim. Yedek parça alinirken golf4variant olarak isimlendiriliyor. Ayni zamanda vw de station arabalarada variant deniyor zannedersem ondan acikcasi tam bi bilgiye sahip degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Bundan değil ama di mi? Benim bildiğim kadarıyla TR'ye sadece Bora Variant gelmişti. Hoş ikiside aynı araba aslında sadece ön farları değişik ama meraktan soruyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 yok vodan bildigin golf4 benimki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Selam, Station kasa için markaların kullandığı değişik isimler: Audi, Avant BMW, Touring Mercedes, Estate VW, Variant Volvo, V-serisi Opel, Caravan Benim aklıma gelenler bunlar :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 @prozzak, yorumunu siteye ekledim. Teşekkürler :) Ayrıca parapediaya da teşekkür ederiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 çorbada tuzumuz olsun ne demek vodan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Marka: Jeep Model: Grand Cherokee Kasa: Güncel Kasadan Bir Önceki Model Uzantısı: 2.7 CRD Overland Model Yılı: 2004 Satın Alım Yılı: 2004 Kaçıncı Sahibisiniz: İlk Vites: Otomatik Yakıt: Dizel km: 72000 Eklemek İstedikleriniz: -Yan aynaların otomatiği hassas, ufak dokunmalarla bile arıza yaşayabiliyorsunuz. -Yüksek süratlerde sanki camlar açıkmış gibi ufak bir ses geliyor, ilk başlarda yadırgansada bir süre sonra alışıp duymuyorsunuz bile. -Navigasyon olmasına rağmen ekran boyutu yetersiz. -Motor performansı gayet tatminkar, sıkıntı yaşamıyorsunuz. -Bir önceki kasasına göre yol tutuş olsun, amortisörleri olsun inanılmaz sınıf atlamış durumda. Çok rahat ve konforlu bir sürüş var. -Overland olmayanlara göre içi oldukça farklı, koltuklarının rahatlığı olsun, direksiyon olsun, panel olsun farkını hissettiriyor. -Hacim olarak çok büyük olmadığından özellikle İstanbul trafiğinde rahat diyeceğim ancak bence zaten büyük arabaları kullanmak daha rahat, tersini düşününenler için bu bilgiyide verelim. -Yine hacim olarak rakiplerine göre çok büyük olmadığından park sorunu onlara oranla daha az. -Genel olarak Jeep kalitesini ve yılların vermiş olduğu tecrübeyi araç rahatlıkla size hissettiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Marka: Jeep Model: Grand Cherokee Kasa: Güncel Kasadan İki Önceki Model Uzantısı: 5.2 Limited Model Yılı: 1993 Satın Alım Yılı: 1997 Kaçıncı Sahibisiniz: İkinci Vites: Otomatik Yakıt: Benzin km: 158000 Eklemek İstedikleriniz: -Doğal olarak benzin istasyonlarıyla oldukça haşır neşir olmak zorundasınız. İnanılmaz bir yakıt tüketimi var. -Bunu artı veya eksi olarak vermiyorum kişinin ne istediğine göre değişir. Çok sallanıyor ve direksiyonu oldukça hafif olduğundan tam bir arazi hissi veriyor. -Motor sesi benim için en büyük haz aldığım noktası. -Performansına gelirsek İstanbul'dan Bodrum'a römorkla tekne çektim, tekne yokmuş gibi gittim. Sollamalarda performansı tekne çekmesine rağmen müthişti, beni en çok şaşırttığı an o Bodrum'a gidişimdi. :) -Araç eski olmasına rağmen yedek parçalarında değişen birşey yok, hala çok pahalı. -Motor hacmine göre yaşı nedeniyle vergisi düşük. (Bu nedenle satılmıyor Bodrum'da duruyor sürekli) -Fiyatı şuan benzini ve yüksek modellilerinin vergisi yüzünden inanılmaz düşük, o yüzden satmayı düşünmüyorsunuz bile. Ancak bu fiyat düşüklüğü nedeniyle heveslenip alınması sonraki masrafları yüzünden insanları sıkıntıya düşürebilir. İkinci veya üçüncü araba olarak düşünecek kişilere bence daha çok hitap ediyor. -Yaşına rağmen benim en çok keyif alarak kullandığım araçlardan bir tanesi. Masrafları yüzünden çok eksisi olmasına rağmen kendisini sevdirmeyi bilen bir araç. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Marka: BMW Model: 3 Series Kasa: E46 Model Uzantısı: 3.18 Model Yılı: 2000 Satın Alım Yılı: 2002 Kaçıncı Sahibisiniz: İkinci Vites: Otomatik Yakıt: Benzin km: 91000 Eklemek İstediklerim -E46 kasa güncel kasadan bana göre daha güzel bir kasaydı. E90 beni hayal kırıklığına uğrattığından yeni kasası çıktığında üzülmeniz pek söz konusu olmuyor. -17'' M3 jant var ancak jant almak isteyecek olursanız bence aracın performasını tekrar göz önünden geçirin. 13 Litre benzin yaktığını görürseniz sonra şaşırmayın. -Bakımını düzenli yaptırdığınızda ekstra bir masraf çıkarmasından korkmayın, çok önemli bir arızası olmuyor. -Spoilersız bir E46 düşünmeyin. Kendi spoilerı olmak şartıyla. -Yaşından olsa gerek arabanın çeşitli yerlerinden ufak tefek sesler çukurlardayken gelebiliyor. -7 yaşına geldiğinden Kosiflerden emekli oldu, sanayiye rahatça götürebilirsiniz. :) -Ben aracı E92 almayı düşündüğümden satmayı düşünüyorum ancak şuan özellikle fiyatlarının oldukça düşmüş olmasından dolayı sıfır araba almayı düşünmüyorsanız kesinlikle tavsiye edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Arkadaşlar öncelikle buraya yazı yazan herkese teşekkür ediyorum. Aşağı yukarı 40 gündür bu konuya yeni bir yorum yazılmaması, patinaj bölümü için bu konunun doyuma ulaştığının göstergesidir diye düşünüyorum. Stickylerimizin çoğalmasıyla oluşan karışıklıktanda sıyrılmak için bu konunun artık tarihin karanlık sayfalarında yer almak üzere yavaş yavaş aşağılara doğru yolculuğa başlamasını rica ediyorum. Hepinize tekrar tekrar teşekkürler. Pati dayanışması nedir gösterdiğiniz için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Selam, Bugün burada, uzun süredir aktif olan konumuzun kontrollü bir şekilde batırılarak, patinaj tarihinin karanlık sayfalarının arasına gönderilmesi için toplanmış bulunuyoruz. Herkese emekleri için teşekkürler. *bismillahhh....* Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 hergun uplıcam. izin vermicem titanik in batmasına. bana kate winslet i getirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 jack !! is that you ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar