Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 The following takes place between 11:17 am and 11:18 am. selam, saygılar, kkthxbye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Namessar, aslında donanım listesini buraya koymak çok fazla karışıklığa yol açacaktı. Bu sebeple benim siteye eklediğim araçlarda donanım listesi bulunmuyor. Bu donanım listesini de submit edildikten sonra text'e çevirdiğim için güncelleme imkanı malesef yok. İstersen benim senin adına eklemiş olduğum otomobili silip tekrar ekleyebilirsin bu şekilde yaparsan donanımlarıda seçebilirsin. Tabi bu durumda yazdığın yorumda silinecektir onuda ister kendin tekrardan yazarsın ister buraya koyduğun yazıyı paste edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 eski yoruma sil diyorum silmiyor meret. silemedim o da duruyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 yeni ic ve dis fotolar ekledim. herkes eklese aracin ic kismi hakkinda daha bi gorsellik olur daha guzel olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Selam, Ben resim eklersem Audi AG gelip aracı altımdan alır diye korkarım :P O sebeple yıkatıp koymak lâzım, birkaç ay daha bekleyeceksiniz :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 2 sebepten eklemiyorum. 2 haftadır yıkanmadı ve foto makinem nisanlımda. cep telefonu da çekip koymak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 hmmm bug va sanırım. aracı 2008 gırdım bır sure sonra 2007 ye cevırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Namessar yazdığın yorum mükemmel olmuş :) Bu arada bende bu vesileyle sistemdeki hataları daha iyi görerek bir yandan fixliyorum :) 2008 den 2007 ye dönmesi tahmin ediyorum otomobili düzenledikten sonra olmuştur. O sayfada 2008 seçeneği eklemeyi unutmuşum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Hahahaha beyler sakin olun ya =) Laf ettiğim otokritikte yazarlık yapıyorum ben köşem var :D artık bunu söyledikten sonra anlamışınızdır kimliğimi =) vodana gıcıklık ediim dedim, paramecium araya girdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Selam, MrMarvelous ve Vodan için Ben anlamam! Ok yaydan çıktı, mermi namluyu terk etti, kılıç kınından çekildi, elma ısırıldı, çekirdek çıtlatıldı, takke düştü kel göründü... geri dönüşü yok bu işin. Vodan kelle isterim kemerime toka yapacak :P İnsan iki sırıtan, bir dil çıkaran kelle koyar yazısına ama :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Bak pati dayanışması diye bi çok arkadaş otomobillerini yorumladı sende yazmış olduğun yorumu siliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Fotoyu sildim yorum da gitti napiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Arabayı silmişsin bre fotoyu silince gitmez yorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 tasarım user friendly diil ben napiim hahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Selam, Vodan ne diyorlar?!? Nerede ergonomi? Nerede müşteri memnuniyeti? Nerede kaporam? Bak silerim konuyu Allah'ıma :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Otomobil Ekle/Kaldır Oto Kritik İşlemleri Garaj İşlemleri Daha ne diyeyim ben sana Edit: Shift ile tüm konulara tıklayıp hepsini gözden geçirip bunu sona bırakınca böyle 10dk sonra aslında üsttekinin üsttekine cevap verip, hemen üstündekine yazmış durumuna düşebiliyorsun işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Oto Kritik İşlemleri Garaj İşlemleri Havale İşlemleri İşlem İşlemleri oto kritik işlemi ve garaj işlemi yanı kapıya çıkmıyo mu ben mi çözemedim siteyi daha :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Aynı olurmu ya 2005 Opel Astra 1.3 CDTI + Enjoy + Spor Paket | Kritiklerim | Kritik Et 1/5 Otomobil Yeni Otomobil Ekle 2005 Opel Astra 1.3 CDTI + Enjoy + Spor Paket | Yorumlar | Fotoğraf Ekle/Sil 1/5 Otomobil Yeni Otomobil Ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 tek yer altında olsa tum kontroller daha ıyı olur aslında. bu sekılde karısık olmus bıraz. ayrıca krıtıkler altına yorum olayı da duzenleme ıstıyor olabılır bıraz ama o konuda bır fıkır gelmıyor aklıma ıyılestırmek ıcın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Marka: Ferrar Model: 430 spyder Kasa: 430 cabrio Model Uzantısı: 430 spider Model Yılı: 2008 Satın Alım Yılı: 2007 Eylul Kaçıncı Sahibisiniz: ilk Vites: F1 Yakıt: benzin km: 1200 Eklemek İstedikleriniz: -Fazla dikkat cekiyor -Kisin bile ustu acik kullanabilirsiniz, arabanin ic isitmasi gayet yeterli -Kapali otopark sart -Koltuklar arasindaki kucuk plastik arka gorusu bayag etkiliyor -Alti cizilmeye cok musait -Tam otamatik degil, yokusta geri kayiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Marka: BMW Model: 5 serisi Kasa: Facelift oncesi yeni 5 kasa Model Uzantısı: 5.20d Model Yılı: 2007 Satın Alım Yılı: 2006 Kasim Kaçıncı Sahibisiniz: ilk Vites: streptronic Yakıt: Dizel km: 12000 Eklemek İstedikleriniz: -Cok az yakiyor -Cok iyi hizlaniyor -Her yerde yeterli saygiyi goruyor -Bmw servisleri biraz sorunlu onun disinda herseyiyle mukemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Marka: Land Rover Model: Range Rover sport Kasa: Sport kasa Model Uzantısı: Range rover sport 2.7tdi Model Yılı: 2007 Satın Alım Yılı: 2007 ekim Kaçıncı Sahibisiniz: ilk Vites: Triptronic Yakıt: Dizel km: 1200 Eklemek İstedikleriniz: -Cok az yakiyor -Cok yavas hizlaniyor -Offroadda sahane -Donus acisi bir jipe gore beklenmiyecek seviyede iyi -Icindeki multimedya paketi sayesinde arka taraftaki yolcular icin yolculuk eglenceli -Prestiji fazlasiyla iyi -Yikamada vs de 4*4 oldugu icin fazla para veriyorsunuz -Sol ayna otomatigi , saga sola hareket ediyor ama yukari assagiya hareket etmiyor nedeni bilinmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Selam, Bari hepsini peş peşe yazmasaydın :D Ayna problemi oldukça garip ayrıca. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Marka: Toyota Model: corolla Kasa: Guncel kasadan bir onceki Model Uzantısı: 1.4 dizel Model Yılı: 2006 Satın Alım Yılı: 2006 mart Kaçıncı Sahibisiniz: ilk Vites: Yari otamatik Yakıt: dizel km: 25000 Eklemek İstedikleriniz: -Inanilmaz az yakit tuketimi var -Hizlanmasi kisitli -Eger trafikte cok kalirsaniz, otomatik vites uyari vermeye basliyor -Vites kutusunda degisim yasamaniz muhtemel -Yokusta geri kayiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 arabalardan bmw 5 i babam kullaniyor toyotayi kardesim ama hepsinin bende birer anahtari var ihtiyac oldukca kullaniyorum o yuzden bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar