HalbadaR Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Bildiğiniz bütün güzel-kötü adventure oyunlarını yazarsanız sevinirim. Hafiften bütün oyunları oynamaya çalışıyorum da. Belki bilmediklerim olabilir. Ama iyi-kötü ve klasik :P şeklinde ayırt ederseniz sevinirim. Benim bitirdiklerim : Sanitarium KLASİK Broken Sword 1-2-3 Klasik demiyolar ama bana göre öyle Grim Fandango Klasik Phantasmagoria 1-2 Bunlar da öyle Rent a hero iyidir Jazz &Faust kötü Bilmemne island : bu dünyanın en kötü adv.larındandır :) Shadow of destiny : bu da iidir bir de redjack var bitirmedim ama dünyanın en kötü adv.dan bile kötü bir oyundur :P :P saygılar hörmetler[signature][hline]VATAN SAĞOLSUN! http://www.harbici.com
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Monkey Island 1 2 3 Klasik Full Throttle Klasik Phantasmagoria Kült[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. [Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 18 January 2004 23:29 tarihinde değiştirilmiştir]
bravecik Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Şu Redjack dediinin adı uzun mu yoksa sadece red jack mi ? ben eskiden öle bi isimli adventure bitirmiştim de züperdi bence merak ettim[signature][hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm
bravecik Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Bi de buralar sankji macera değilde adventure gibi olmuşh adventure un türkçe meali macera deil demi reil olmayam :)[signature][hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm
Bone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 adventure=serüven action=macera macera daha kıpır kıpır bir kelime.. serüven ise devamlı giden birşey gibi.. adventure hastasıyım ben.. ama adventure'da iyi miyim? değilim.. alın size bulabileceğiniz en iyi adventure oyunları: (alfabetik sırayla) Alone in the Dark 2 (klasik) Ace Ventura Bad Mojo (ilginç) Beneath a Steel Sky (klasik) Blade Runner BloodNet Blue Ice (ilginç) Broken Sword 1,2 City Of Lost Children (klasik) Curse Of Enchantia (klasik) Dark Earth (ilginç) Discworld 1,2 Full Throttle (klasik) Goblins 3 Grim Fandango Indiana Jones: The Fate of Atlantis(klasik) Larry 7 (klasik) Little Big Adventure 2/Twinsen's Odyssey (süper) Maniac Manson 2/Day of the Tentacle (süper) Monkey Island 1,2,3 (klasik) Neverhood (süper) Phantasmagoria 1,2 (klasik) Out Of This World/Another World (klasik) Sam& Max: Hit the Road Sanitarium (süper) Simon The Sorcerer 1,2 Titanic: Adventure Out Of Time (ilginç) Toonstruck (klasik) Zork: Grand Inquistor (klasik) Syberia, Post Mortem, Myst, Faust gibi şeyler de var ama onları hiç oynayamadım.. Fırsat olunca Myst oynuycam...[signature][hline]Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Örümcek Adam, Lord Soth, Kenshin, Cyborg Ninja, Predator, Kurt, Garou, Minigun, Katana, Fallout, Starcraft, Dungeon Keeper
HalbadaR Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Bak ben macera diye biliyodum ama macera kelimesini beğenmediğimden hep kullanmaktan kaçmıştım ama serüven güzel baya :) Red Jack Revenge of the Brethren oyunun ismi de nası beğendin annamadım![signature][hline]VATAN SAĞOLSUN! http://www.harbici.com
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Monkey Island gibi bir oyunu nasıl dünyanın en kötü oyunlarından biri olarak tanımlarsın ya yuh ..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 yok o bişi of lost island dan bahsediyo muhtemelen. bi de kimse big red adventuredan bahsetmemiş o da çok güzeldir. ayrıca hero's quest (quest for glory1) qfg2, qfg4 de güzeldir. space quest 3 discworld 1-2 .. şimdilik aklıma gelen yok başka.[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity...
HalbadaR Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 said: horacegoesskiing, 19 January 2004 17:35 tarihinde demiş ki: yok o bişi of lost island dan bahsediyo muhtemelen. Aynen öyle...[signature][hline]VATAN SAĞOLSUN! http://www.harbici.com
Öne çıkan mesajlar