NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Resimde görüldüğü üzere acaip bir hata veriyo. Güç yetmemesi hatası ile ilk defa karşılaşıyorum. PSU Thermaltake 550 watt. Bunun yetmiyeceğini sanmıyorum ne yapmam gerekir? Birde bilgisayarımda bir mallık söz konusu. Birden bütün yazı fontları değişti. Bütün menulerde msn de bile. İkonlar saçma bir şekilde düşük çözünürlükteymiş gibi gözüküyo. Sayfalarda altta kaydırma çubuğu olmamasına rağmen dosyaları pencere dışına taşırıyo. Ekran kartının driverini update ettim yine düzelmedi. Batak oynayamıyom o sorun olduğundan beri :)) Kartların resimleri birbirine girmiş durumda. Yardımlarınız için teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Anti virüs programın yok :( Virüs yemiş olabilirsin.. Eğer donanımında bir problem olmadığını düşünüyorsan bazı virüsler bu tarz şeylere yol açabiliyor.. Taratmanı öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Ekran kartın nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Winfast PX7950 GT Ekran Kartım. Evet virus yeme ihtimalimde var ama format atalı 10 gün oldu ve çok dikkat ederim virus olaylarına. Off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 550watt da kac senelik? kullandikca verdigi guc miktari duser guc kaynaginin misal 3 senedir 7/24 acik duran bir 550 watt 300watt a kadar dusebilir bunda PSU nun markasi ve kullanim tarzida bir faktor tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Muhtemelen tesadüfen aynı sorun benimde başıma geldi, bilgisayarıma virüs girmesi ve arkasından gelen formattan sonra. Virüsle alakası yoktur diyorum yani, muhtemelen virüs ün dediği gibi güç kaynağının eski olmasından kaynaklanan bir sorun olabilir. Şunuda ekleyeyim, ilk 6-7 açılıştan sonra benim makine o hatayı vermiyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Benim makine 1 aydır veriyo artık. İsyan ediyorum. 2 senelik PSU. Yeni PSU mu alacam şimdi opf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Ekran kartını güç kablosu takılı mı? Çıkmış olabilir ya da hçi takmamışsındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 nasıl yau?Bende 500 watt FSP Bluestorm var,8800GT ekran kartım yetiyo.Ayrıca 3 tane hdd var internal.Garip bi durum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar