nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Doğaya nasıl uygun olduğu konusunda spoiler içinde bi açıklama yapmıştım ama +18 koymama rağmen içime sinmedi, fazla adult kaçacaktı. Ama uygun yani. Çok değişik birşey değil. Bir de aynısını bir erkek kadına da yapıyor yani, filmlerde falan görüyoruz hep.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Üremeyi zevk için kullanan bide yunuslar vardı sanırım xD.Zaten senin dediğin doğaya aykırı bişey yani .Yanlış demedim doğal değil dedim sadece.Doğal olmayan yaptıgımız birçok şey var buda onlardan biri.Normal olarak karşılanması biraz abarmaya başladı buna kızıyorum normal yada doğal bişey değil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Dark Angel bilmiyon bari konuşma. Git googledan bile bulursun söylediklerinin yanlış olduğunu. Ayrıca iyi hizmet verecekse Gay veye normal belediye başkanı bana uyar. Başbakan bile olur yani şimdiye kadarki başkanlarımız gay değildi de ne oldu. Yanlış olduğunu iddia ettiğim bilgi: Dark Angel said: Üremeyi zevk için kullanan bide yunuslar vardı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Fikir sana doğal gelmiyor olabilir de yapılan şey gayet doğal aslında düşününce. Fesatlığımdan yazıyorum bunları da canım sıkılıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 San Francisco bu dunyanin en temiz sehirlerinden biri bazi kisimlarinda West Hollywood gibi. Neden sizce? Gayler adamlar o kadar titiz ki herseyi temizliyorlar, hayat standartlari dunyanin %90 indan daha yuksekte Ve bazi insanlarin sandiginin disinda aslinda gayler erkeklere yavsamiyorlar bile bir kac fesati disinda. Yain her gay e gidip erkeklere surekli yavsayip rahatsiz ediyor diyorsaniz, bir kac maganda yuzunden tum erkekleri de suclamaniz gerekir, bir kac herkesle yatan kiz yuzunden tum kadinlari da. Genelleme bu dunyadaki en kotu sey. Burda en az 3 tane gay arkadasim var hepsi de son derece iyi insanlar, ve kesinlikle cinsel secimlerini baskalarina yansitmaya ugrasmiyorlar. Hatta 5 tane erkegiz biz diye dolasan kariya kiza laf atan tiple dolasmaktansa oturur 3 tane gay olan ama en azindan konustugum zaman kari kiz konularindan baska her turlu konuyu konusabildigim arkadaslari tercih ederim ben. Ve hayir gay degilim, ozur dilerim gay olmami bekleyenlerden bu savunmamdan sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Bu arada o bilgi dogru Insanlar, yunuslar, ve yanlis hatirlamiyorsam domuzlar bir tek zevk icin sevisirler. Diger tum yaratiklar uremek icin yaparlar sadece. Caddebostan sahilinde kediyle kopegi gordukten sonra ben de supheye dustum bu konuda ama olur oyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ya bu tip adamlar köşe yazarı oluyo, güncel konular hakkında konuşuyolar, bizi bilgilendiriyolar amma süper olay. bazı şeyleri görmek için müslüman olmak lazım değil, beyin sahibi olmak lazım.gayse gay sana giren çıkan mı var ya.neyse çok laf söyleyesim var ama bişey olmuyo ki konuşunca,havada kalıyo hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Ombak asıl sen konusma gereksiz ayar çalışması yapma sonuna "sanırım" koymuşum emin olmadığım bişey olduğu için. Ki dediğim bilgide doğruymuş araştırdım -_- Şimdi git odana ağla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Seksi zevk için yapmayan maymunların, orangutanların (ve hatta denizaslanlarının thx paticik) neden mastürbasyon yaptıklarınıda açıklamışlarmı o baktığın yerlerde. Ayrıca eşcinsellik gösteren 500 hayvan türüde herhalde üremek için eşcinsel aktiviteler gösteriyorlardı? Odam yok benim ayrıcana napcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 @ombak Senin o cümleden çıkardığın anlam sadece yunusların yaptıgımı ? Vay vay...Orda "BİDE" var yani olardan biri anlamını taşıyan..neyse algılaman zayıf fln heralde odan yoksada istedigin yere gidip kafanı toplayabilirsin konustukça batıyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Ad hominem yapma genc! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 LoL iyimiş ama Ad Hominen de cevap vermeden sadece eziyo.Ben cevabıda verdim gayet:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 -Dark_Angel- said: @ DogMeat İnsanların hayvanlardan başka ne konularda farkı var belirtirsen çok memnun olucam :) çook konuda insanlar,hayvanlardandaha bilinçlidir(genelde) hayvanları sadece içgüdüleriyle yaşarken,insanlar duygular,mantık ve başka faktörlerdende etkilenir. ortalama bir insan,bir hayvandan kat kat daha zekidir dolayıısıyla insanların hayatlarında hayvanalrınkinden daha fakrlı arayışları,ihtiyacları,dürtüleri olabilir. bu normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Ahahah lol peki xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 hayır efendim son sözü ben sölücem yok öle lol peki diye son sözü sölemek ben sölerim üstünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Eşcinsellik doğada var. Eşcinsel hayvanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Dogada yok yok ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Deniz atlarının erkekleri doğuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 bi deniz atı kadar olamadınız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar