CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 hmm bende pc gamepad yok maalesef birçok oyunla derken 2li oynanabilecek oyunların çoğunu görüyorsa sorun yok tabi. Ama ucuza bulabilieceiğini söylemiş bir arkadaş bulamadım şimdi o postu gece vaktinde. neyse birde bu psn falan nasıl yapılıyor çözemedim bana yardımcı olursa biri sevinirim msnden olursa daha iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 amerika'dan ps3 geldi ancak 110 volt'u 220'ye çeviren adaptör yok. kimi yerlerde okudum direkman pc kablosu takarsan kullanıyormuşsun ama ürünün arkasında manufactured november 2007 yazıyor. 60-65 liralık adaptörü alayım mı yoksa direk takayım mı? alet güme gider mi? ACİL YARDIM PLS :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 gume gidebilir yapma ole bisi 15-20 lira ceviriciler koctastan almistim ben ama heryerde bulunru yani 60 lira verme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Custodem bende snopy'nin 15 liralık usb kollarından var, 2 farklı çeşit biri şişman mavi renkli bişi diğeri ps kollarına benzeyen. 2 si de her oyunda sorunsuz çalışıyor. Tek eksiğin six axis özelliği olur oyunlardaki (bu kolu sallıyarak veya öne arkaya savurarak oynanan şeyler) Analog tuşlarına bastığın zaman normal PS3 kolu gibi hem yön tuşları hem de stick ayrı ayrı özellik kazanıyor (mesela Little big planette yön tuşlarıyla surat yapıp stickle karakteri kontrol etmek gibi) Hatta biz kalabalık oynarız diyorsan sana "S-link USB 2.0 4 ports" (Model: SL-490) USB hub'ını öneririm, fiyatı 15-20 lira arasıydı. 4 kol takılabiliyor. üzerinde 2 kol sorunsuz çalışıyor, 3. kolu takarsınız arada kendi kendine duruyor. Ama Oyunların çoğu co op 4 kişi oynandığı için 1 tane wireless controller, 1 tane slota normal USB kol diğer USB slotuna USB Hub bağlayıp ona da 2 kol takarsan 3 snopy kol + 1 wireless sony kol ile 4 kişilik oyunlar oynanıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 İyi fikirmiş nerde var bu kollar heryerde bulunur mu beşiktaşta falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 valla ben denizlide VCD'ciden almıştım:D ama bimex'te ve mavi bilgisayarda da gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Beyler şu aralar devam eden yada yakın zamanda olucak bir ps3 kampanyası biliyormusunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 mavi kapandığından beri el sony'e mahkum :P bildiğim kadarıyla sony bayiiler, 80gb 2 kollu PS3'ü + bi de oyunu 800 liraya veriyodu. oyun fifa 2009'du ama 1 ay fln oldu :/ belki bitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 2 oyun, tek kol, Sony'd 1100 civarı nakit, 1300 civarı taksitli. Mavishop'tan aldım yakın zamanda, Killzone 2 Bundle, HDMI kablo, 2. orijinal kol, 1400 / 10 taksit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 o çok pahalı bence.Teknosada 80 gb + 1 oyun 950 idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 bimexdede 2 oyun + 1 kol 80gb 870 pesin di bir ara kampanya bekliyip dukkan kapilarini asindirican yada eyvallah diyip alican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 ben öyle aldım ama 1 oyun vardı o yüzden 800 dü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 ps1 oyunlarının region locked olup olmadığını bilen var mı ? yani pal ps1 oyununu ntsc makinemde oynayabilir miyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 cip olmadan oyniyamassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 şole bi sorum var. birazdan shopto dan 4 tane oyun sipariş vericem. 2si preorder. toplam 130 pound civarı gelio. 2 tanesi preorder olduğu için onlar bi problem yaşamaz heralde gumrukte. dier gelicek olan oyunların toplam fiyatı 70 pound a gelio. 2si beraber gelmio ayrı ayrı paketlerde geliolar. onlarla gumrukte bi proble yaşarmıyım yoksa 2si ayrı paket olarak geldği için ayrı ayrı mı hesaplanır fiyatları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 ayri paket olucgaindan eminden ayri ayri gelirde bizim gumruk asiri tahmini calisiyor bu aralar ya cahiller ise girdi yada kontrolleri gereksiz sikilastirdilar yahu playasia dan kargo dahil 100 euro yu gecmiyen 4 oyun aldik direk meshru maket bicaklariyla yarmislar paketi, allahtan fedex te gidip gumrukte ugramadik 100 uro geyigide ne cagdisidir diye elestiresim geliyor ama daha yeni degsitirip kargo dahil 100 euro ciniligi yaptilar gittigidiyorda siparis ustune "USA" den ayakkabiyi 100 euro altindan getirip %200 karla satan kirolar sagolsun gercekten yurtdisindan birsey almak istiyen vatandasin cani yaniyor yahu ben maltepede oturuyorum, mecburmuyum her paket icin topkapiya gumruge gidip saatlerce sira beklemeye madem gumru kdenetimini sikilastiricaksiniz eyvallahda gidin avrupada dmeiyorum bak yabanci ulkeler gibi her ilcenin merkez postanesine bu islere bakan bir gumruk memuru koyun her gelen pkaeti denetlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mstfaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 ben ps3 slim aldım yeni çıktı o da güzel bayağı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Arkadaşlar ben de PS3 almayı düşünüyorum da... Amerika'dan arkadaşla getirtmenin bir sıkıntısı olur mu? PAL-NTSC, 110 Volt-220 Volt, DVD'ler için region, Garanti sorunu gibi? Bir de www.hepsisony.com'u kullanmış olan var mı? TR için iyi fiyatlar veriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 dvd ler için region sorunu yoktu sanırım, ama blueray ler de region sınırlaması var (filmlerde) oyunlarda region sorunu yok, nerden alırsan al çalıştırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Ben 1 hafta önce Amerika'dan getirdim bi tane trafo alsan işini görür, bi de HDMI kablosu getirtirsen iyi olur, canavar gibi çalışıyo benim ki bi problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Araştırdım, üzerinde 120V yazsa da makinenin içindeki power supply 240VAC destekliyormuş. Yani trafoya da gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 normal televizyonlarda HDCP gerekli mi ya ps3 ü bağlamak için ? Ben kendi ps3 ümü LCD monitörde kullanıyorum HDCP desteği olmadığı için görüntü gelmiyordu o yüzden monitör değiştirmiştim. Şimdi birine hediye alıcam ps3 ama onlarda LCD TV var sony. HDCP desteği yoktur büyük ihtimalle. scart girişi vs var. görüntü verir herhalde dimi ? bizim 10 senelik plazma tv bile scart girişine bağlandığında görüntü veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 25 yıllık sony var bende, mükemmel veriyor görüntüyü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 verir verir rgb de sıkart da kutuda geliyor ama 480p downscale oynarsın hdmi olmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 bikaç gündür baya büyük bir sale listesi var shopto nun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar