Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 3

RabbiT

Öne çıkan mesajlar

hmm bende pc gamepad yok maalesef birçok oyunla derken 2li oynanabilecek oyunların çoğunu görüyorsa sorun yok tabi. Ama ucuza bulabilieceiğini söylemiş bir arkadaş bulamadım şimdi o postu gece vaktinde.

neyse birde bu psn falan nasıl yapılıyor çözemedim bana yardımcı olursa biri sevinirim msnden olursa daha iyi olur
Sosyal ağlarda paylaş

amerika'dan ps3 geldi ancak 110 volt'u 220'ye çeviren adaptör yok. kimi yerlerde okudum direkman pc kablosu takarsan kullanıyormuşsun ama ürünün arkasında manufactured november 2007 yazıyor. 60-65 liralık adaptörü alayım mı yoksa direk takayım mı? alet güme gider mi? ACİL YARDIM PLS :(
Sosyal ağlarda paylaş

Custodem bende snopy'nin 15 liralık usb kollarından var, 2 farklı çeşit biri şişman mavi renkli bişi diğeri ps kollarına benzeyen. 2 si de her oyunda sorunsuz çalışıyor. Tek eksiğin six axis özelliği olur oyunlardaki (bu kolu sallıyarak veya öne arkaya savurarak oynanan şeyler)
Analog tuşlarına bastığın zaman normal PS3 kolu gibi hem yön tuşları hem de stick ayrı ayrı özellik kazanıyor (mesela Little big planette yön tuşlarıyla surat yapıp stickle karakteri kontrol etmek gibi)
Hatta biz kalabalık oynarız diyorsan sana "S-link USB 2.0 4 ports" (Model: SL-490) USB hub'ını öneririm, fiyatı 15-20 lira arasıydı. 4 kol takılabiliyor. üzerinde 2 kol sorunsuz çalışıyor, 3. kolu takarsınız arada kendi kendine duruyor. Ama Oyunların çoğu co op 4 kişi oynandığı için 1 tane wireless controller, 1 tane slota normal USB kol diğer USB slotuna USB Hub bağlayıp ona da 2 kol takarsan 3 snopy kol + 1 wireless sony kol ile 4 kişilik oyunlar oynanıyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
şole bi sorum var. birazdan shopto dan 4 tane oyun sipariş vericem. 2si preorder. toplam 130 pound civarı gelio. 2 tanesi preorder olduğu için onlar bi problem yaşamaz heralde gumrukte. dier gelicek olan oyunların toplam fiyatı 70 pound a gelio. 2si beraber gelmio ayrı ayrı paketlerde geliolar. onlarla gumrukte bi proble yaşarmıyım yoksa 2si ayrı paket olarak geldği için ayrı ayrı mı hesaplanır fiyatları.
Sosyal ağlarda paylaş

ayri paket olucgaindan eminden ayri ayri gelirde bizim gumruk asiri tahmini calisiyor bu aralar

ya cahiller ise girdi yada kontrolleri gereksiz sikilastirdilar

yahu playasia dan kargo dahil 100 euro yu gecmiyen 4 oyun aldik direk meshru maket bicaklariyla yarmislar paketi, allahtan fedex te gidip gumrukte ugramadik

100 uro geyigide ne cagdisidir diye elestiresim geliyor ama daha yeni degsitirip kargo dahil 100 euro ciniligi yaptilar

gittigidiyorda siparis ustune "USA" den ayakkabiyi 100 euro altindan getirip %200 karla satan kirolar sagolsun gercekten yurtdisindan birsey almak istiyen vatandasin cani yaniyor

yahu ben maltepede oturuyorum, mecburmuyum her paket icin topkapiya gumruge gidip saatlerce sira beklemeye

madem gumru kdenetimini sikilastiricaksiniz eyvallahda gidin avrupada dmeiyorum bak yabanci ulkeler gibi her ilcenin merkez postanesine bu islere bakan bir gumruk memuru koyun her gelen pkaeti denetlesin
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
normal televizyonlarda HDCP gerekli mi ya ps3 ü bağlamak için ? Ben kendi ps3 ümü LCD monitörde kullanıyorum HDCP desteği olmadığı için görüntü gelmiyordu o yüzden monitör değiştirmiştim. Şimdi birine hediye alıcam ps3 ama onlarda LCD TV var sony. HDCP desteği yoktur büyük ihtimalle. scart girişi vs var. görüntü verir herhalde dimi ? bizim 10 senelik plazma tv bile scart girişine bağlandığında görüntü veriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...