kfg Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 us psn'de(belki digerlerinde de vardır bilmiyorum) movie bolumu var, arada bir ana sayfadaki random'larda cıkınca goruyorum, yalnız buna giremiyorum bi turlu yaw, tıkladıgımda hic bir sey olmuyor... sadece us'e ozeldir diyecegim de, benim acc. bilgilerime gore ben de us'de yasıyorum zaten su an, acc. u oyle aldım ehueh, nasıl ayırıyor beni de sokmuyor iceri =) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 ip ne göre bişeyler yapıyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 hiç media serverı felan bulunmuyor diyor ? normal mi bu ? bi de yanında gelen sarı kartın içindeki kodu girdim kabul etmedi ? niye acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 2.70 çıkmış bugün )PSN listenizde bulunan insanlarla Text Chat yapabileceğiz. Bu özelliği oyun oynarken de kullanabileceğiz. Bunu yapmak için, Friends=>Start New Chat=>Text Chat'i seçmeniz yeterli. 2)Sahip olduğumuz oyun hakkındaki bilgilere internet yolu ile ulaşabileceğiz. Bu özelliği kullanmak için, Sahip olduğunuz oyunu PS3 e yerleştirin=>Sonra ikonunu seçin=>İnternet Search ü seçin. 3)Textleri kopyalayıp yapıştır yapabiliriz. İnternet browserından textleri kopyalayıp yapıştırabilme özelliği sanal klavyeye yüklendi. 4)Her şarkıya ayrı bir ses düzeyi verebiliceğimiz gibi. Bunları normalize de edebileceğiz. Settings=>Music Settings=>Dynamic Normalizer 5)TV ve filmlerimizi dışardan bir Hard Diske yedekleyebileceğiz. 6)Mesajlara ekleyebileceğimiz dosya boyutu 1 MB. tan 3MB. a çıkarıldı. 7)Kişi profilleri PSN'den artık daha hızlı yükleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 kaç mb yahu bu.bitmiyor update Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 140 mb bi de çok yavaş iniyor (hatta inmiyor direk) yapamadım 2 gündür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 40 mb lik little big update i 1 saatte indi hayırdır yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 firmware updateleri pc den download edip stick le ps3 e atabilirsiniz. baya hızlı bu yöntemle, bende de yıllar sürüyor firmware updateler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Beyler bir arkadaşım ps3 almak istiyor garantili.şu an en ucuz nerde acaba bilen varmı kampanyası olan bir yer varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Birçok yere baktım. 80GB, Turkcell indirimli, 845 KDV Dahil Bimeks'te vardı. Stoklar bitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 iyimiş ya peki ne zaman yeniden gelcekmiş biliyormusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 hard disk değiştirme kısmı videolardaki gibi kolayca acılmıyor.sorun nedir sizce? ayrıca çeşitli videolarda izledim o kapakcığın üstünde HDD yazısı var o yazıda yok.40gblıklarda hdd değiştirilmeme problemi yoktur sanırım değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Sawer said: iyimiş ya peki ne zaman yeniden gelcekmiş biliyormusun? Hayır. www.mavibilgisayar.com satıyor şu anda ama çok şikayet var o firma hakkında ve Ankara'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 hmm ücret gerçekten iyiymiş acaba bir sorun olurmu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Sawer said: hmm ücret gerçekten iyiymiş acaba bir sorun olurmu... mavibilgisayarında stocklarında kalmamış ps3.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 yahu bimeksde 800 kusurken yuzune bakmadim simdi teknosada 40gb liklar 1.080 killzone 3 pack i sony magzasindan 1200 e az daha aliyorduk son saniyede frenledim kendimi 1000 alti biyerde bulursam kapicam ama yok kalmamis hicbiryerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 aynen cevahir sony mağazasında peşin alırsan ps3 80 gb 950 lira gibi bişi oluyor hemde genel sony garantili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 usb den taktığımız mouse klavyeyi destekleyen oyunlar hangileri ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 unreal galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 peki tüm gamepadleri destekliyor mu pc-usb için olan ? Nette snoopy ler vs çalışıyor diyor ama emin olamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 playstation 3 ün hddsini değiştirmek istiyorum.aşağıda linkini verdiklerimden bazılarının dışında metal bir kılıf(external hdd değiller) var bazılarında yok.bunun nedeni nedir? metal kılıfsız taksam sorun olur mu? HDD Çeşitleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 ps3 e dandik snopy gamepad çalıştım çok süper çalıştı. Tavsiye ederim. Usb girişi olan rastgele gamepadler çalışıyor hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 @odiflame o açık olanlar da kapalıdır normalde açık durmaz hard disk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 arkadaşlar ben psx 3 almaya karar verdim ama yani netten baktım her site ayrı bir fiyat vermiş ve ciddi ciddi farklar var.( aynı gb'a sahip olmasına rağmen) istanbuldayim ucuza bulabileceğim bir yer var mı bildiğiniz. veya fiyatlar hakkında doğru bilgilendirirseniz o da iş görür mesud eyler beni. bir de psx 2 oyunlarini açiyor değil mi psx 3 ? saolun şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 20 ve 60 gb lıklar + 80 gb mgs paketleri açıyor ps2 oyunlarını ama ilerde tüm versiyonlar için emulatör gelebilir diyorlar bu sonbahara doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar