Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 3

RabbiT

Öne çıkan mesajlar

us psn'de(belki digerlerinde de vardır bilmiyorum) movie bolumu var, arada bir ana sayfadaki random'larda cıkınca goruyorum, yalnız buna giremiyorum bi turlu yaw, tıkladıgımda hic bir sey olmuyor... sadece us'e ozeldir diyecegim de, benim acc. bilgilerime gore ben de us'de yasıyorum zaten su an, acc. u oyle aldım ehueh, nasıl ayırıyor beni de sokmuyor iceri =) ?
Sosyal ağlarda paylaş

2.70 çıkmış bugün

)PSN listenizde bulunan insanlarla Text Chat yapabileceğiz. Bu özelliği oyun oynarken de kullanabileceğiz.
Bunu yapmak için, Friends=>Start New Chat=>Text Chat'i seçmeniz yeterli.

2)Sahip olduğumuz oyun hakkındaki bilgilere internet yolu ile ulaşabileceğiz.
Bu özelliği kullanmak için, Sahip olduğunuz oyunu PS3 e yerleştirin=>Sonra ikonunu seçin=>İnternet Search ü seçin.

3)Textleri kopyalayıp yapıştır yapabiliriz.
İnternet browserından textleri kopyalayıp yapıştırabilme özelliği sanal klavyeye yüklendi.

4)Her şarkıya ayrı bir ses düzeyi verebiliceğimiz gibi. Bunları normalize de edebileceğiz.
Settings=>Music Settings=>Dynamic Normalizer

5)TV ve filmlerimizi dışardan bir Hard Diske yedekleyebileceğiz.

6)Mesajlara ekleyebileceğimiz dosya boyutu 1 MB. tan 3MB. a çıkarıldı.

7)Kişi profilleri PSN'den artık daha hızlı yükleniyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
arkadaşlar ben psx 3 almaya karar verdim ama yani netten baktım her site ayrı bir fiyat vermiş ve ciddi ciddi farklar var.( aynı gb'a sahip olmasına rağmen) istanbuldayim ucuza bulabileceğim bir yer var mı bildiğiniz. veya fiyatlar hakkında doğru bilgilendirirseniz o da iş görür mesud eyler beni.

bir de psx 2 oyunlarini açiyor değil mi psx 3 ?

saolun şimdiden
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...