Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Buglı Char

hiddenone

Öne çıkan mesajlar

Mesela benim bi half orc ranger var 1 level sonra str normalde 23 bulls strength ile 28,taktığım yüzük ile 31:-P,rage ile 35,might of the oak büyüsü ile 39 prestige classımın özelliği ile de41 olcak light pick kullanıom criticte x4 alio.buda dmgmi şöle yapıo 1d4 +15+3(enchant özelliği weaponun ve magic fang büyüsü)artı bide power attack 5 desek, 19-20 X4 yane minimum 24 maksimumda 108 vuruom bi saldırıda iki elimdede weapon var 4 saldırı yapıo yane manyak gibi 400 vurabilir (iki kere 4 kere üstüste 20 atma olayı başıma geldi 19 20 atma olaylarını sölemiom bile)[hline]Of all the things I have lost,
I miss my mind most!..
Sosyal ağlarda paylaş

Bunun bug ile alakası yok ama sırf şu şöyle olsun şuda şöyle olsun diye şunu yapayım mantığı bana ters açıkcası. İnsan güçlü olsun diye bir karakter yaratmaz sevdiği için onu yaratır ve onu ister güçlendirmeye çalışır ister zayıflıklarını ortaya çıkarmaya.

Ona bakarsan elministerda büyü yemiyor üzerindeki item larla SR 40 falan[hline]"And lastly there is the oldest and deepest desire. The Great escape, the escape from Death."
J.R.R.TOLKIEN
Sosyal ağlarda paylaş

baba haklısın ben zaten başta str kasmak istemedim benim tek amacım benim gibi lawfulgood bi yaratık bulup çiftleşmek ve bi klan kurmaktı sonra güçlenirsem daha çok sevilirim heralde dedim ve güçlendim yanımdaki iki ayının da benim kadar strleri falan yane manyak güçlü bi char oldu aslında gruba yardım için yapmıştım grup için bissürü özelliği falan vardı ve bunu ilerde clan için de kullancaktım ama naparsın manyak kaslı oldu ki grup bide bana büyü çaksa deli gibi olurum ben bea
Sosyal ağlarda paylaş

onu bilmem de bu senin yazdığın karakter buglı diil hileli.
o bonusların çoğu stacklenmez (misal bull str+magical item+might of oaks) + magic fang natural weaponlara yapılır (diş/pençe).[hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher

[Bu mesaj Grudge tarafından 06 January 2004 19:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

abijim malsef bulls strengthle ring +2 str'nin birleştiği herkes tarafından bilinir ayrıca might of the oak nie stacklenmesin bir şeklini değiştirio dikkatini çekerim enlarge person demedim might of the oak dedim çünkü o ikisi stacklenmio ama bu konuyu düşünmene sevindim saol b@b
Sosyal ağlarda paylaş

biliosundur ki might of the oak senin derinin oaka benzemesine neden oluo +4 str -2 dex verio bu arada ben bu topici benim charım ne mükemmel die yazmadım sizin fikirlerinizi istiom hani yeni bi char ihtiyacım olur die sölüom (bu arada beni oynun sürekli zayıf yönlerini arayan biri sanmayın ama bir idğer charımda bir arcane trickster (rogue mage) halfling 44 acsi falan var büyük level büyüler yapmaya başladı vs.. lütfen birazcık fikir verin bir kaç günlük bi frp oynıcamda belki bi seanslık şöyle kallafi bişi bekliom sizin gibi insanlardan)
Sosyal ağlarda paylaş

might of the oak
this spell grants the quiet strength of a massive oak tree. the subject gains +4 enhancement bonus to strength and gains -2 enhancement penalty to dexterity

Bull's Strength
The subject becomes stronger. The spell grants a +4 enhancement bonus to Strength, adding the usual benefits to melee attack rolls, melee damage rolls, and other uses of the Strength modifier.

öncelikle:
Rings: A ring is a circular metal band worn on the finger (no more than two rings per wearer) that has a spell-like power (often a constant effect that affects the wearer).

sonralıkla:
Gauntlets of Ogre Power(senin yüzüğünün aslında olması gereken şey...): These gauntlets are made of tough leather with iron studs running across the back of the hands and fingers. They grant the wearer great strength, adding a +2 enhancement bonus to his Strength score. Both gauntlets must be worn for the magic to be effective.
Faint transmutation; CL 6th; Craft Wondrous Item, bull’s strength; Price 4,000 gp;Weight 4 lb.

Sonuçta:
Bonus Types (dm's Guide pg 22): .... Different named bonus types are all stack, but usually a named bonus does not stack with another bonus of the same name, except for dodge bonuses and some circumstance bonuses.[hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher

[Bu mesaj Grudge tarafından 06 January 2004 21:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

elim değmişken

Magic Fang
Magic fang gives one natural weapon of the subject a +1 enhancement bonus on attack and damage rolls. The spell can affect a slam attack, fist, bite, or other natural weapon. (The spell does not change an unarmed strike’s damage from nonlethal damage to lethal damage.)[hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
Sosyal ağlarda paylaş

Ben en azından masaustu ıcın buglı karakter tabırını dogru bulmuyorum fantazı ve rp kokenlı bır sey ıcın bug kelımesını kullanmak bence yanlıs sen o karakterı yarattıktan sonra oyuna ve karakterıne ısınabılmıssen zaten oyuna butun beynını vermıs olursun DM de yeterlı bırıyse karakterın ucar zaten...[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Ben sana buglı char sölieyim...
Bu charların isimleri saklıdır kimse kullanmasın diye.
Ayrıca playerlarımada vermiyorum böle birşeyi bikere vermek gafletinde bulundum underdarka tek girdi tek çıkıyordu azkalsın.)
Bunlar D&D v3.0 ve D&Dv3.5 karakterleridir)
3.5 in çıkmasıyla nerdeyse tüm eski bug abuse charlar kaldırıldı ama yerine yenileri geldi.Ayrıca artık en güzeli Half Celestiallere Lvl adj. yeni sistemi getirildi bodos alınmıo süper oldu.

1.char. Init. den önce yaklaşık 300dmg verio sadece void olarak.(void dmgın resist veya immune eden herhangi bişi yok)
Daha sora initiative +23 ve üstüyle kafadan giriyor.Bu arada 2 atak round başına fazladan yapıyor ve her atağında ortalama 60dmg veriyor ve kendisi lvl 15.
(yani 5atak)

2.charinit.i kaznaırsa ve karşısında bir undead varsa.

16d6+16d8+32d6 fire+32d6 sonic+16d6 holy dmg vuruyor. (cricticalsız)
sanırım biraz eklemeside vardı ama şuan kaybettim sayfayı.roundda yaklaşık 2000 dmg verio)
(undead diilse 48d6 extra crictial vuruo)
atack roll base +40

Kendisi lvl 16

(round başına 4 atak)
3.
Outsider.
char 10 regeneresi var.
immune to cold elec. acid.
immune to sonic
30 fire resist.
immune to fear
immune to level ability drain effects.
immune to death spells
19 spell resist

30ft radiusluk çevresinde undeadler otomatik 1d8 dmg yiyor.Tüm rollarına +2 bonus
atackına extra +2 bonus

smite evil 7/day
smite attığında:

Başarılıysa tüm rollar crictical.(burası en önemlisi)
extra 6d6 holy to evil
extra 6d6 holy to evil undenad (12d6)
Stun
Fear
Chain olarak 30ft radiusluk her evil veya undead e smite)
3d6 sonic
3d6 cold
3d6 +holy dmg
kendisi lvl 15

4.char 3.charın sadece her atağında unlimited smite atanı yani her atağı crictical.Burda modifierı ortadan kalkıo üstüne bikaç prestij klas alıncada kendisi x5 le cric. vuruyor.(kendisi epic )

[Bu mesaj Akhalur tarafından 19 January 2004 11:55 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Akhalur tarafından 19 January 2004 11:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

karakterlerimi önce özelliklerini tam bilmeden güzel olsun deişik olsun diye yarattım sonra dikkatle inceleyince braz fazla güçlü olduklarını gördüm.

Bir karakter daha var ama yaratmak biraz kasıyor.

16.lvl Insectoid Monk
bu abuse işte diğerleri diğil bence.tabi hangi ruh sağlığı yerinde insan oğlu insectoid bi tiple etrafta dolaşır sormak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya arkadaşlar kasmayın cok dmg vurmaya size 15. level char yaparım ben 1000 vuran hemide tamamen kurallara uygun
ayrıca grudge oyununda karakterimin 80 küsür str potansiyeli
var :)

Bi sorunmu var duyamadım :)[signature][hline]"He raged at the world, at his family, at his life... But mostly, he just raged..."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...