Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Str 1-, Sys Love, Say "i love you!" 3 T:5 :2 Goto Str 1 End Run; i love you! i love you! i love you! mmm zor bişi değil :p[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Umutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Bak bak konu nerelere gelmiş, yok integral türev hede hödö. Valla kaçan kovalanır her zaman işleyen bir kural ve biz erkekler ne zaman gerçek duygularımızı gösterip değer verdiğimizi gösteriyoruz o zaman karşı tarafın bir havalara girmesi olayı yaşanıyor. "Tamamdır elde ettim işte bitti abi olayı" tribi bu galiba tam anlamış değilim ama... P.S: İstisnalar kaideyi bozmaz (Ve bir istisna bulabilmemiz, bulabilmeniz temennilerimle ;))[signature][hline]Trance Nation Member P.L.U.R! (wka Astral @ NBL) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Zed ta ne zaman ne demiş hepsi aynı mı diye benim bi kız arkadaşım var sevgilim değil kızı 1 yıldır ayarlamak için çaba sarfediyorum başkaları ile çıkarken şans onunla çok görüşüyoruz ve her şey mükemmel beni neden aramıyon falan baya bi yüz veriyo bana ben ne zaman bi kızdan ayrılıyorum onunla çıkmak için herşey tamam onunla görüşmek için mucizeler gerekiyor ve görüştüğümüzde beklediğim sıcaklığı bulamıyorum her kız aynı olamaz hepsi aynı şeylerden hoşlanmaz maço tavırları beğenicek kızların sayısıda gittikçe azalıyor ama lisede okuyan kızlar biraz daha saf yani olgunlaşmadıkları için kendine bağıran çağıran erkeklerden hoşlanıyorlar bu garanti tabi ben karşımdaki kıza salak dicem oda bana bakıp gülecek o zaman benim o kızla zaten işim olmaz.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 said: edi, 19 January 2004 01:39 tarihinde demiş ki: bunu yapabilmen icin yazacagin kizlari dogru secebilmek de cok muhimdir ama :) mesela yukardaki tarz bi diyalogun benimle ne sekilde sonlanacagini dusunmek istemezsin, ben cok eglenirim o ayri :-) İstisnalar kaideyi bozmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 said: fizban, 18 January 2004 22:00 tarihinde demiş ki: birincisi o taktik lise çağlarınızda işe yarayabilir, buyrun. ikincisi, bi insanla adam gibi bi ilişki yaşamak istiyosanız ona değer verin, saygı duyun, ona karşı samimi olun. Ben de bunu diyecektim, lise çağlarından sonra vurmayın kafanızı duvarlara, "kaçıyorum kaçıyorum kimse kovalamıyor böhüü" diye. Diğer bölümünü her ilgili konuda yazıyorum; strateji oyunu oynamıyorsunuz, karşınızdaki de rakibiniz değil, o hale getirmeyin, samimi olun. Yine de olmuyorsa bırakın olmasın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Aşırı defansif oynayıp paranoya yaparsınız gerçek sevgiyi bulamazsınız. Özellikle memleketimiz de eğer kendiniz incinmeye karşı korumaya almak için içten pazarlıklı ve riyakar bir yaklaşıma sahip olursanız ruh ikizinizi hiç bulamazsınız. Önemli olan o camda sıkışan yılmadan cama çarparak dışarı çıkmaya çalışan sinek gibi umudu kaybetmemektir. Eğer yer, zaman ve şans sizin yanınızda ise o doğru kişiye denk gelebilirsiniz (Her ne kadar özellike istanbulda işiniz zor olsada). [Bu mesaj mountaindew tarafından 19 January 2004 11:34 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj mountaindew tarafından 19 January 2004 11:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 ya bence kendin gibi ol ya kızla çıkarsan çıkarsın yoksa under my penis november general yani[signature][hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm [Bu mesaj bravecik tarafından 19 January 2004 11:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 heh lisede kız kaçar erkek kovalar uni bittiginde herif kaçar kadın kovalar gyy november general ![signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Kızları bilmem ama "bayan şoför" kavramını çözenler var galiba devlette...[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki:patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Hahah harika resim..[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 her zaman kaçan kovalanır ama bunu strateji olarak kullanmak yanlıştır yok cool takılayım kız beni çözmek için uğraşsın falan boştur çünkü herkesin bi sabrı vardır bi yerden sonra yeter be ben sazanmıyım der kızda erkekte.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Abi neden gülüyorsun kaçan kovalanır test edilmiş onaylanmıştır gerçi önce ben kovaladım olmadı pes ettim o kovalamaya başladı bu seferde ben yüz vermedim o pes etti :) sonuç olumsuz ama kaçan kovalanır.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 kaçan kovalanır ama karşınızdaki kızda size karşı bir etkileşim varsa.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 hehe düşünsene kız adamın farkında bile değil ama adam paso kaçıo kendi çapında :-P[signature][hline]Trance Nation Member P.L.U.R! (wka Astral @ NBL) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Lol tam nickine göre bi açıklama olmuş tabi o sondaki delic deli benzeri bişiylerse alakası yok diosan boşver gitsin.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar