Hardter Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Ardeth said: ohh %20 alkollü küp vişne şarabı :ğğğğ: fark etmeden dikmiştim bunu kafaya yarım şişeyi 5 dakkada içip devrildim :p abi o şarap nedir ya ben şarapçıyım diyen adam içemez bi gun almıştıkta 5 saate yutkuna yutkuna bogazımdan zor geçti vişne şarabı falan degildi ama bizimki bildigin köpek öldüren rabbit hadi o zaman paf küf ölmedimi harlat gelsin gelmedimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 bostanlıda sabahladığımızda almıştık küp şarabı de mi, rezildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ewt ewt ama olsun küp 2.5 mılyon olsun almayan ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 evimin köşesi edit- ya kocaman resim nası yapiosunuz?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Hardter said: Ardeth said: ohh %20 alkollü küp vişne şarabı :ğğğğ: fark etmeden dikmiştim bunu kafaya yarım şişeyi 5 dakkada içip devrildim :p abi o şarap nedir ya ben şarapçıyım diyen adam içemez bi gun almıştıkta 5 saate yutkuna yutkuna bogazımdan zor geçti vişne şarabı falan degildi ama bizimki bildigin köpek öldüren rabbit hadi o zaman paf küf ölmedimi harlat gelsin gelmedimi seni kandırmışlar o zaman küp şarabı diye hehe bu şarabın tadı çok güzel (bence tabi) vişne aroması çok ağır bir şaraptır ve kesinlikle köpek öldürene benzemez bu öznelliği daha az olan bir yorum. Ha daha çok aslında tadi vişne suyuna benzer ona yanılıp da dikince kafaya sola doğru yuvarlanırsın :D Ben şirinceye gittiğimde almıştım bu şarabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 bugün içtimö pk bi sevdim.. önerilir.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Ardeth said: seni kandırmışlar o zaman küp şarabı diye hehe bu şarabın tadı çok güzel (bence tabi) vişne aroması çok ağır bir şaraptır ve kesinlikle köpek öldürene benzemez bu öznelliği daha az olan bir yorum. Ha daha çok aslında tadi vişne suyuna benzer ona yanılıp da dikince kafaya sola doğru yuvarlanırsın :D Ben şirinceye gittiğimde almıştım bu şarabı. Bizim içtiğimiz köpek öldürenden ziyade, gayet sirke gibiydi. =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar