SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 gitme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 RedallHoor said: Benim kalkıpta buraya bir mesaj atmam bile bir çoğunuzu rahatsız etmiş. attığın mesajlar normal değil, rahatsız eder tabi. RedallHoor said: Sırf laf olsun diye birileri BOLD dan girmiş birileri Elit kullanıcı gibi laflar söylemiş. ikisi de benim onların. RedallHoor said: Ben buraya gidiyorum yazıyorsam bitmiştir. Ben mesajımı atmışımdır açıklamamı yapmışımdır. evet senin mesajından sonra kitlenmeliydi topik. topik dediğin öle bişey zaten, bi kişi yazar, sonra konuşulmaz. RedallHoor said: O adam gitti nede olsa, ben bunun üstünden şimdi biraz prim yapayım kendime, dönüp birşey derse '' sen gitmemişmiydin '' derim, Ohhh babalar gibi biraz daha prim. bu prim de nası bişey oluyosa artık, rep mi veriyolar napıolar? prime ihtiyacım olsa topiklere cevap vermek yerine "gidiom ben" diye topik açarım RedallHoor said: Benim bu forumlarda uzun zamandır fazla post atmadıgımı sizde görmüşsünüzdür eskisi kadar yazı yazmıyorum. Benim forumlardan soğuma olayım baya uzun zamandır var. paragrafın akışını bozan cümle aşağıdakilerden hangisidir diye soru olsa yukarıdakiler derim. ne sorulardı lan, özledim öss'yi. neyse, devam edelim. RedallHoor said: Sorun Ivy nin albumdeki yaptıgı yanlış hareket degil sorun Paticik nüfusundaki gereksiz insan sayısının artması. Ve bu nedenle bırakıyorum zaten burayı. ozaman belirtseydin, ivy değil mevzu, genel diye. ilk postunda* habire albümdeki muhabbetten bahsetmişin. ne anlamamızı bekliyodun ki? RedallHoor said: '' aaaa boldla yazmamışsın ağa '' tarzında mesajlar yazacak beyinsizliğe sahip nede olsa. iyi bir pati, ayarla hakareti birbirine karıştırmaz. ayrıca; hiç adetim değildir ama yolladığın özel mesajı buraya koymak durumundayım, öm'den tehdit ederek nereye varmaya çalıştığını da anlamış değilim özel mesajla RedallHoor demiş ki said: Şöyle aramızda az bir mesafe olsaydı aynı şeyleri söyliyebilirmiydin çok merak ediyorum doğrusu. =) 1) aramızda az bi mesafe olsa sen zaten neyin espiri neyin ciddi olduğunu anlayıp ivynin mesajına ithafen "anten kullanıcı sayısı arttı" benzeri laf etmezdin. 2)bana klavye delikanlısı muamelesi yapan sen, acaba aramızda az bi mesafe olsaydı ivyye böle bi laf edebilirmiydin? 3)yanlış anlaşılma sonucu olayın kapanması gerekirken topik açıp laflar sıralıosun, sonra kalkmış bana klavye delikanlısı muamelesi yapıosun. snn yaptığın da sonuçta klavye delikanlılığından öte bişey değil. yanlış anlaşılma olabilir, ivynin lafını ters anlamış olabilirsin, tamam. öm'den zaten halletmişiniz olayı, sonra topik açıp atar yaparak "gidiom ben, anten kullanıcı bunlar" dersen, ben dahil herkes ayarı verir, hiç kusura bakma. sen zaten gittim demişin, iyi bari ben de bu msjımla prim yapayım. edit akbayram: ilk post değil, ikinci postunmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 gidicem diyip gitmemek de ayri bir seydir. Gidicek misin kalicak misin karar ver hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Smiley ekleyip hafif şakaya da vurmuş, başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 gayet küçük bişeyi büyütüp sonra gelen msjlardan rahatsız olup tamam susun demek olmuyor işte 3farklı yerden gayet birbirinden açık açıklama yaptım özür bile diledim hala neyse istediğin uzatıp duruyorsun yanlış anlaman sonucu yediğim hakaretlere 'adres verin abimi yollıcam' gibi bişey mi yazıyım ben de? yanlış anlamışsın olayı uzatmışsın sonra da haksızsın diyenlere laf ediyorsun niye bu kadar büyüttün ki hala anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 redal sedat pekerin yegeni olms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 uzatmayın yeterli bence. iki tarafta samimi arkadaşım ve ayıp diyorum,iki tarafında yaptığı.Redall yaptığı hatayı kabul edecek olgunlukta,bu foruma zamanında bişeyler katabilmiş bi insan.Ayrıca anten sayısının arttığı doğrudur,horace'e bile okadar laf edildi,antenlerin çoğu kimin ne olduğunu bilmeden konuşuyo çünkü(gizemcim alınma,kastettiğim sen değilsin,genelden sözediyorum).Ama redall'ında artık bütün herşeye dayanamacağı bi nokta olmuş sanki,hepimize bazen olabildiği gibi.Patlamış belkide.Bukadarda üstüne gitmeyin. Bence daha fazla uzatmayın,öpüşün barışın,üzülüyorum burda,redall sende gitme biyere. Ps: redall'ın yanında ben cüce gibi kalırım muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 gitme redall evet. 3-5 tane adam gibi adam kaldı, onlar da giderse nolur yani.. 563134 kere söyledim, tekrarlıyım. kişiseli garbageı siliceksin, oraya takılabilecek insanlara takılabilecek ortam yaratmıcaksın konu dışını markaja alarak, 3trilyon kullanıcımız olsun mantığını bırakıp hakeden forumkâr bablara verip ayarı kovucaksın, yallah tazyik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 +1 thelegbra kesinlikle.Sen gidersen ben gidersem kim kalır?Hepimiz bırakalım ozaman.Herkes çileden çıkabilir neticede.Anlayışlı olmak lazım,sabırlı olmak lazım.Her konuyla dalga geçmemek lazım,forum kurallarını okumak lazım falan lazım filan lazım.Ben mesela polemik çıkabilitesi olan foruma yazmıyorum bile,çıkarsada üstelememek lazım,olabilir he de gg de geç yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar