Mike Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 ilk defa trenin yolda kalıp itmeyle çalıştığına şahit oluyorum o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piya_erdem Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 ''evet güzel hadi beyler''ahahaha şaka gibi ya... bunun kadar fantastik olmasa da bursa'da tramvaya otostop çeken adamı aklıma getirdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Şirkeci-Halkalı trenine binmeyen anlayamaz tabi doğal karsılıyorum şaşırmanızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piya_erdem Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 o trenlerde ömrümün yarısı geçti ne yazık ki... demirlere tutunarak taklayla karışık enteresan bi hareketle cama uçan tekme atan tinerciler, camları taşlayan veletler, güvenlik bıçaklayan psikopatlar, yeşilyurt-soğuksu arasındaki duraklarda gece bi anda ortaya çıkan travestiler, vagonların hemen hemen hepsinde yankesiciler, saymakla bitmez... korku treni bu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 bu videoyu patiden biri çekmişti galiba,hatta bunu ilk burada görmüştüm,öyle birşeyler hatırlıyorum karıştırmış da olabilirim. edit:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 patiden biri çekti ve koydu sene 2006 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Ahaha kamera şakası aib bu tv de vermişti zamanında ama çok geyik.Aşırı saf ve moron bi halkımız var sorgulamadan ne denirse yapar ve ayak uydurur :D.Hatta bi video vardı insanlara soruyolardı Mısır Piramitleri yıllar önce Türkiyeden kaçırılmış duydunuzmu bu konuda ne düşnüyosunuz fln diye.Millet gayet cevaplıyodu işte heralde gümrükle anlaşmalılar gümrük işini yapmıyo tarihi eser kaçakçılıgı zaten aldı başını yürüdü.En vahimide en son bi tip çıkıyodu diyodu büyük ihtimalle deniz yoluyla taşınmıştır yoksa nası taşıcaklar koca(!) piramitleri.Spiker sorar : Mesleğiniz nedir Cevap : Tarih ögretmeniyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Ehe hatırladım o tarih öğretmenini :) o değilde,bu hakkaten bombaymış tren itme olayı yani,oturup kenardan izlerdim heralde (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ahahaa şaka gibi ya resmen treni vurdurmuşlar fadagshda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Ehehe efsaneymiş eehehehehe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 yanlış yapıyorlar ya vurdurcaklar bayır aşşaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Neden olmasın ? Elektrik kesildiği yere denk gelmitşir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar