Buyse Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 hepsi gelmedi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 HELL YEAH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 bl acık her arena vendorun önünde savas varmış ark dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
47 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 -Beni atıyor serverdan.Serverda patlamış gibi.Bende mı sorun yoksa serverdamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 bu saatlerde girilmez oyuna deymez yani biraz bekleyip server rahatladıkdan sonra girmek en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
47 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Milyon dolarlar kazanan firmaya yakışmıyor.gerekirse ugandadan bile rahat rahat oynayabilinmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Adamlar elinden geleni yapıyor eğer adamlar işlerini iyi yapmasan avrupadaki oyuncularda aynı sorun ile karşılaşırlar. Bu senin ülkenin işleri iyi yapmamasından kaynaklanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Bizim server'a title ve mountlar dagıtılmadı henüz. 5 ve 6 arası maintenance olacak ve dagıtılacak demişler. Doğrulugunu bilemiyorum. Sizi update ederim bir değişiklik olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 allah askina et. hepimiz sizin realmin title ve mountlarindan haber bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Bathory said: allah askina et. hepimiz sizin realmin title ve mountlarindan haber bekliyoruz. Yavaş mısın? US serverlarına bile gelmedi dendi, onlar maintenance'taymış eu'ya ne zaman gelir, ne olur onu diyorum? Kim sporeggarı ne yapsın? Bütün garipler beni buluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Yavaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Bu Mount ve Title olayını bilmiyorum ben wowhead veya thott linki varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Xhun ve Bathory lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Xhun bir haber var mı ? Gözüme uyku girmedi yatakta bir öteye bir beriye debelendim durdum dedim naptı mountları aldılar mı hadi senden haber bekliyoruz... Hatta bir topic açarsan mutlu olurum böyle mesaj mesaj kontrol etmek zorunda kalmayız. Downfall rank x mount y falan yakışır ne bileyim yaparsın sen ortaya karışık birşeyler. Mount kullanırken nelere dikkat etmemiz lazım, başka mount tarafından sıkıştırılırsak nasıl bir kombo yaparak işin içinden çıkarız, uçarken nelere dikkat etmeli, önümüzdeki gryphonlara nasıl makas atmalıyız bunları çok merak ediyorum eminim arkadaşlarda merak etmektedirler. Tecrübelerini bizimle paylaşman dileğiyle. *Edit kere edit imla hatası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Xhunarion said: US serverlarına bile gelmedi dendi, onlar maintenance'taymış eu'ya ne zaman gelir, ne olur onu diyorum? Kim sporeggarı ne yapsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 merak etmeyin zaten s2 mountlari yerine s1 mountlari yollamislar :D ulan gecen sefer de sorun cikmisti. 2 eliyle bi mount veremiyor blizz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 hayır sanki stoklarla sınırlı ne bu çılgınlık anlamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Biz season 3 de oynamama kararı aldık gerçi bir kaç part eksik var toparlayıp devam etmiceğiz. Asıl blizz 2 eliyle bu kadar kişiye göre bir arena sistemi yapamadı gıcık oluyorum gerçi forumda var baya arenacı arkadaş ondan dolayı maddelemek istemiyorum durumları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 stoklarla degıl ego ıle alakalı bısı :D hemen olsun sımdı olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 S1 mountları mı verdiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Iyı ya direk silahi alicam bu hafta :D sanırım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 4/5 s3 var bi kaç adamlarda point upload flm olmadı nasıl oluyor anlamadım bi bug flm bulmuslar bide utanmadan giyiyorlar öhöh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Ban yerler report ederseniz, fena exploit çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar