mono Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 nasil olur ki.. rangerin crawl speedi conceal i ve creature to hit bonuslari rifleman ile birlesince ok cok cici oluyo....da koca scout tree yi masterlamaya deger mi dersiniz? rangerlar ozellikle varsa (mumu?:) ) yorum paylasirsa enfes olur... (dip not ranger-rifle masterlanirsa 16 skill pts kaliyor (oda nov medic anca :) )[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 öncelikle scout tree çok kolay kasılan birşey bir grupla 1 gecede master olursun belki survival biraz kasar ama oda kampta fazla insan olunca çabuk artıyor rifleman zor zanaat gerek pvm gerek pvp zor ama benim dandik laser rifle bile mind shot 2 de sık sık 1200 mind dmg vuruyor güzel bir t 21 ile düşünmek bile istemiyorum . 1 vs 1 da anca ilk sen görücen yoksa yakınlaştıkları taktirde işin allaha kalıyor.[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 eheh yok rifleman konusunda sorunum yok da ranger+rifleman nasil gider di esas sorum :) ama ogrendimki yeni patch ile pet ve droidleri camp gerektirmeden cikarabilecekmisiz...baah..conceal da tam olarak calismiomus anladigim kadari ile pff tahminen rifle+chef bile daha mantikli kacicak patchden sonra...[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 rifle alıyorsan mutlaka bir melee prof al derim =/ tka olabilir, yada swordsman hem melee & ranged defence bonus alırsın hemde dibine gelince hemen ölmezsin =P Aksi taktirde rifleman melee 3 katı kadar daha fazlamı ne hasar alıyordu...[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 o artık olmuyo sanırım reno bi kaç kez elimde rifle varken denedim 2.5x damage olması lazımken normal damage verdi[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 melee alirim diyosan polearm al ozaman nasilsa strafe ve flush varken mind'a fazla abanmazsin dolayisiyla swordsman'e gerek kalmaz polearm dedim cunku rifle ve polearmda block var bi nevi fencer+pistoleer[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Ben ve Gulay'dan başka master ranger olan var mı bilmiyorum. Yoksa ben ilk, o da ikinci Türk Master Ranger'ız. Ranger'ın uyacağı en iyi meslek creature handler. Özellikle conceal ve camouflage güçlü yaratıklara karşı taming yaparken çok yararlı. Ancak sen ranger+rifleman combosunu istersen önce sormak lazım, neden? Cumartesi günü kendi kendime düşündüm aslında, ranger-rifleman çok iyi support karakteri olur kalabalık gruplarda ve avlarda diye... Öyle korkmana da gerek yok, yakınıma girerlerse ölürüm diye, çekersin spraysticki, fwg5, scout blaster kadar hızlı bi silah. Ranger'ı masterlamak istemiyosan, trap ve survival hariç diğer iki treeyi masterlayabilirsin. Ama ranger'ı ana profession olarak düşünüyosan, tavsiyem yanına scouttan giden bir advanced profession alman. Rifleman ise ayrı bir güzellik, bana holodan çıktığında, master ranger- master ch idim ve rangerı surrender ettim. Master rifleman olduktan sonra artık pet kullanmaz oldum, çünkü npc ya da mob, ne armor olursa olsun, verdiğin damage inanılmaz. T21ler çok yavaş gözükebilir ancak masterda gelen speed inanılmaz. Ayrıca snipershot raidlerde db atmak için çok etkili. Her iki meslek de güzel, ama senin kendine sorman lazım, neden istiyorum diye. Eğer isteklerini karşılayacağını düşünüyosan ikisini de tavsiye ederim. Saygılar,[signature][hline]:hrr: "No more Mr. Niceguy..." :hrr: Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 hehe ranger- creature to hit bonus..crawl speed..conceal ile gelen extradan 1-2 atis hakki daha prone da iken (iyi dmgli bi t21 ile toplam dmg conceal ile miss olmazsa zaten min. 9k mindi buluyor headshotlarla) ya...eh hali ile (miss etmediinizi varsayarsak) sirf headshotla heavy armor pierce bi silahla bu tip bi template de farkedilmeden pvm cercevesinde hayzi zarar verebilio olmak lazim...yanina mindshot cabasi...eh farkedilmediginize gore kullanilacak silahin speedi yerine dmg i ana faktor oynuo bu nedenle sordum..ama sanirimki iki kolon icin rangeri masterlamak bu tip bi template de gereksiz (koca scout tree de masterlaniyor sirf bu creature to hit bonus ve crawl speed den dolayi)[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 dip not: (popdan orendim hemen satayim) heavy armor pierce silahlar none armor ratingli canlilara (zirh giymeyen playerlar dahil) %90 dmg fazla veriyor ehih..[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 pvpde bilmiyorum ama pvmde evet öyleymiş :) yalnis anlamadiysam burda oyle yaziyodu [signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard [Bu mesaj Popeye tarafından 19 January 2004 15:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar