Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yahoo Fantasy Basketball League 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hihi oluyo öyle arada ^^ Benim yabancı liginde 10 kişilik takım ve 8 kişi oynuyoduk, Duncan, Lebron, Stajokavic, Martin hepsi bendeydi hepsi aynı anda sakattı bi ara. Toparlarsın haftaya da liderliği vermem biraz zor babz =/
Mesaj tarihi:
haslem - harris daha mantıklıydı ya =) şöyle mantıklıydı çünkü benim 3pt ihtiyacım hiç yok biraz rebo ihtiyacım var o yüzden haslem istemiştim. dur bakalım bişiler çıkartabiliriz belki genişletmeye çalışıcam (:P)
Mesaj tarihi:
Şimdi ben genelde rebo'larda da üstünlük kuruorum,ama Haslem mesela bu hafta 50 falan rebo çekmiş haslem'in gidişi rebo avantajımı baya baltalar mesela.Ama Harris 5 küsür asist ve 3 pt tehdidi olan bi adam,yapabiliriz takası aslında.
Mesaj tarihi:
Steal'de zorlanıyor,assitlerde yargılanıyorum ama =].
Haslem overal 126 rank,Harris'in 125...Overal değil diğer rank diyorsan Haslem önde zaten...Nocioni+Haaslem içeren bir takasa gidebilirim...Bu arada o sayılarda lig 2.si,reboda 1.si olduğum günler geride kaldı,bu hafta çöküşlerdeyim sayılarda da gerideyim,reboda da istediğim farkı atamadım.
Mesaj tarihi:
peki son bi teklif yaptım stevenson çıkışta olduğu için yeni almıştım ama gözden çıkartabilirim son hafta istatistikleri azdı. gelince bakarısn o zaman.
  • Yeni Oluştur...