Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yahoo Fantasy Basketball League 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
TJ Ford'um fena sakatlandı 11'inde...Süepr oynadığı maçta Al Horford top yerine TJ'in kafayı bloklayınca 04-05 sezonunu kaçırmasını sağlayan boyun sakatlığı tekrar nüksedecek gibi,biraz bekliicem dönmezse dropliicam üzdü beni valla TJ.AL Horford kimdeyse bana versin,kendini affettirmek için banane =]
Mesaj tarihi:
Holy said:
Ben üzüyorum valla Fistan'ı. 9-0 açık ara fark (:P)

marbury nin babası ölmüş gitti geldi bi daha gitti. ne ölümmüş be.
lamarcus sakatlanmış 2-3 oyuncumda oynamadı daha bugunde hiç maçı olan yok.
ilginç
Mesaj tarihi:
Adamım yahoo'ya görede Josh,Baron'ın önünde bir 10 basamak,yüksek rankli adamlarda o kadar farketmez ihtiyaca göre değişkenlik gösterir.
Baron 22 küsür,Josh 17 küsür sayı atıyor ama benim sayıya ihtiyacım yok ki,en skorer takımlardan biri benim,100 küsür farkla bitiriyorum maçları 5 sayı koymaz...Steal'de zaten üstünlüğüm oluyor Baron 2.5,Josh 2.0 burda da sorun yok,fg ve ft yüzdeleri birbirine yakın,ama Josh'ın 3.3 bloğu var ve ucu ucuna kazandığım bloklarda bana büyük avantaj sağliicak.
Asistlerde zaten TJ'in sakatlanması vs. yüzünden fark yiyorum,Baron'ın 8 asisti bşi değiştirmiyor zaten Earl Watson'ı aldım 6.8 asisti var onunda ve bana yeterli.

Bunlara da ek olarak,kimse anahtar oyuncularını trade'e sunmuyor herkesin takımı tam sanırım...Bir yerden başlamak lazım.
Mesaj tarihi:
Bugün hava çok güzeldi. McDonalds'tan 2 big mac yedik. gnctrkcll.

Ne yazıym ki hep yeniyorum hep eziyorum. almanya'daki dayıma selam gönderiyorum. commisionerimizi gözlerinden öpüyorum.
  • Yeni Oluştur...