khala Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 kabul etmişin tradei bıraktım ligi gg hadi.
khala Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 rank 123 ile rank 40 takas ediliyor commisioner kabul ediyor takılın bıraktım ligi hadi eyvallah.
khala Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 bu takasıda kabul et holy hadi yakışır. ilk 7 sıra adamlarımın hepsini bullet ride a veriyorum.
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 eee kankulit ben sana 64 rank adam verirken 123 rankı verirken iyiydi ama sonra 72 verdim 135 aldım senden o zaman kimse bişi demedi? ne bu rank takıntısı?
khala Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 iki adamında ranki eşitti o rank e bakmıcaksın neyse ben bütün adamlarımı bulletride a bırakıyorum diğer ligde devam edicem bıraktım bu ligi.
Holy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 ayrıca draft sırasında rank önemli değil diyen sen, Ronnie Brewer alınca "tek istatistik yüzünden ranki yüksek çok erken aldın" diyen yine sen, şimdi ne bu? Ligde tek başına oynamıyosun senden başka itiraz eden de yok bu takasa. İtiraz edicek olan buyursun etsin çoğunluk istemiyosa geri alırız ne şimdi bu tepki?
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 ee kendin demişsin rank 123 diye. drew gooden'ın o-rank 123, season rank 88
khala Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 leandro barbosa rank (AVG) 40 drew gooden rank (AVG) 123 tbr brv
khala Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 dengesiz iş yapıyosunuz bi taraf güçlenirken diğer taraf kaybediyor hala laga luga yapıyosunuz bana
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 nerden bakıyorsun olm o-rank 123 season 88 görünüyor gooden. gir benim takıma üstte ranks'a tıkla o rank ve rank yazıyor
khala Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 yiğit lock u açmazsan diğer ligdeki bütün adamlarını FA e çekerim sana kim lock yapma hakkı verdi?
khala Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 season rank e değil average rank e bakılır iki maç fazla yaptımı season rankte fırlar adam bari sevgilini kazıklama ayıptır.
Holy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 yiğit bırakıcaksan bırak da ligi neden baltalamaya kasıyosun ki? Tekrar söylüyorum, o zaman bu takas için çıkar herkes fikrini söyler. Sonuçta çoğunluk istemezse takas yapılmaz bu kadar basit. Ben uygun gördüm, senden başka itiraz eden de yok diye kabul ettim. Commisioner olunca lig benim oynatmıyorum gibi bir hava takınmadım ben çoğunluk istemezse olmaz bu kadar basit.
khala Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 herkese fikri sorulur ondan sonra takas kabul edilir keyfine göre kabul edemezsin.
Holy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 al açtım napıyosan yap kasamıcam.
Holy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 yahu kimse birşey yazmamış topice? tamam geri alıyorum. yarın akşama kadar da bekliyo o zaman trade. itirazı olan gelsin yazsın sonra kabul ederim veya etmem.
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 olm neden sevgilimi kazıklayayım benim takıma bak 1 tane 3lükçü yok dogru düzgün, onun takıma bak 3lükçü dolu ama ribo sorunu var deli gibi. 9.8 ribo lu gooden'ı verip 3 lükçü almak niye normal olmasın yemişim rank'ı.
khala Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 ribo sorunu varsa david west i veya aldridge i verirsin barbosaya dengeli olur daha yeni başladınız oyuna 2 senedir oynuyorum bana öğretme ok? rank 40 la rank 123 takas ediyosunuz göz var izan var. ps:düzeltme türkçe hatası
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 çıkarıp droplayıp durmayın şu adamları 10 günlük line up ayarladım bozuldu hepsi. iptal edilsin denince iptal edersin bişi yok trade'de. rank önemli değil diyen adam rank bekçisi çıktı şimdi.
khala Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 tamam rank önemli değilmiş takasımı griz veya drama kabul edince commisioner kabul etsin teklifi rank önemli değil ben bu adamlarla oynamak istiyorum.
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 evet barbosa-gooden takası dengesiz, ama alan memnunsa gooden ı söyleyecekte fazla birşey yok... ayrıca göz var izan var..
khala Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 tamam abicim benim takasımdada alan memnun satan memnun griz gelsin kabul eder.
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Neler olmuş ya,verin ben alırım Gooden'ı rebocu lazım =]
rLx Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 rankler ihtiyaclar dogrultusunda onemini kaybediyor bence.. bi taraf 3luk bi taraf rebound ihtiyaci icersinde ona gore de tradelerini yapmislar ligin owneri da uygun gormus. saygi duyarim ben
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Bluebugs kim ? Her kimse farkında değil galiba ama rebound tan kazanıyım derken FG ,3PT,FT,Steal,Assist den kaybediyor. Bu hafta benle maç yaptı Lebron,Kevin Martin olmadan 5-4 yendim fakat Rebound'tan ezdi de . Anlamadım şimdi niye bu trade i yapmak istiyor.
Öne çıkan mesajlar