Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yahoo Fantasy Basketball League 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ayrıca draft sırasında rank önemli değil diyen sen, Ronnie Brewer alınca "tek istatistik yüzünden ranki yüksek çok erken aldın" diyen yine sen, şimdi ne bu? Ligde tek başına oynamıyosun senden başka itiraz eden de yok bu takasa. İtiraz edicek olan buyursun etsin çoğunluk istemiyosa geri alırız ne şimdi bu tepki?
Mesaj tarihi:
yiğit bırakıcaksan bırak da ligi neden baltalamaya kasıyosun ki?
Tekrar söylüyorum, o zaman bu takas için çıkar herkes fikrini söyler. Sonuçta çoğunluk istemezse takas yapılmaz bu kadar basit. Ben uygun gördüm, senden başka itiraz eden de yok diye kabul ettim. Commisioner olunca lig benim oynatmıyorum gibi bir hava takınmadım ben çoğunluk istemezse olmaz bu kadar basit.
Mesaj tarihi:
yahu kimse birşey yazmamış topice? tamam geri alıyorum. yarın akşama kadar da bekliyo o zaman trade. itirazı olan gelsin yazsın sonra kabul ederim veya etmem.
Mesaj tarihi:
olm neden sevgilimi kazıklayayım
benim takıma bak 1 tane 3lükçü yok dogru düzgün, onun takıma bak 3lükçü dolu ama ribo sorunu var deli gibi.
9.8 ribo lu gooden'ı verip 3 lükçü almak niye normal olmasın yemişim rank'ı.
Mesaj tarihi:
ribo sorunu varsa david west i veya aldridge i verirsin barbosaya dengeli olur daha yeni başladınız oyuna 2 senedir oynuyorum bana öğretme ok?
rank 40 la rank 123 takas ediyosunuz göz var izan var.

ps:düzeltme türkçe hatası
Mesaj tarihi:
çıkarıp droplayıp durmayın şu adamları 10 günlük line up ayarladım bozuldu hepsi.
iptal edilsin denince iptal edersin bişi yok trade'de. rank önemli değil diyen adam rank bekçisi çıktı şimdi.
Mesaj tarihi:
tamam rank önemli değilmiş
takasımı griz veya drama kabul edince commisioner kabul etsin teklifi rank önemli değil ben bu adamlarla oynamak istiyorum.
Mesaj tarihi:
rankler ihtiyaclar dogrultusunda onemini kaybediyor bence.. bi taraf 3luk bi taraf rebound ihtiyaci icersinde ona gore de tradelerini yapmislar ligin owneri da uygun gormus. saygi duyarim ben
Mesaj tarihi:
Bluebugs kim ? Her kimse farkında değil galiba ama rebound tan kazanıyım derken FG ,3PT,FT,Steal,Assist den kaybediyor. Bu hafta benle maç yaptı Lebron,Kevin Martin olmadan 5-4 yendim fakat Rebound'tan ezdi de . Anlamadım şimdi niye bu trade i yapmak istiyor.
  • Yeni Oluştur...