Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yahoo Fantasy Basketball League 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yanında waiver yazmayanları alabiliyorsun istediğin gibi. Waiverlar için ise sıra var lig sayfasında, o sıraya göre önde olan alıyo eğer herkes isterse.
Mesaj tarihi:
khala çok dengesiz değil veto falan etme. Gayet mantıklı + barbosa bench'ten geliyor genelde. 2-3 maçta azgın oynadı sadece normalde gooden ile denk düşebilir istatistikleri. Ben onay veririm şahsen.
Mesaj tarihi:
neden kimse trade yapmıyor?
herkesin takımı herşey yerli yerinde mi?
mesela benim abartı ribo adamlarım var ama asistlerim az.
asistleri abartı olan ribo eksiği olan hiç mi kimse yok dengelesek?
Mesaj tarihi:
ama kankulit round 5 seçtiğim adama round 10 seçtiğin adamı veriyosun
tamam 5-4 önde istatistikleri ama 5.1 e 1.2 asist. iyi tamam asistçi arıyorumda adamların ribo 2.9 a 10.8
asist 7 falan olsa kabul edicem böyle zor.
Devin Harris v Tyson Chandler X
Mesaj tarihi:
agali round 5 seçtin çünkü nba'de guard sayısı > pivot sayısı =) ayrıca round 10 adam bariz steal daha önce alınmayı hakediyordu.
Verdiğim adam da takımın en iyi asistçisi kidd'den sonra olsa daha fazla asist yapan onu veriym diycem ama yok. C ihtiyacım var benim de o yüzden FT'den bile vazgeçtim ki Chandler'i aldığımda FT'yi kaybetmeyi göze almış oluyorum zaten.
Daha iyisini veremiyorum pls =/

Ha bi de 10 rebo alıp 7-8 asist vermeyi kabul edicek adam varsa bana da gelsin ^^
Mesaj tarihi:
o takası kabul ederseniz bench e cekerim bütün adamlarımı açık açık söylüyorum birşey biliyoruzda söylüyoruz rank 40 adama rank 100 adam değişilmez
  • Yeni Oluştur...