Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yahoo Fantasy Basketball League 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nedir bu uğursuzluk Lebron yetmedi şimdide Kevin Marin sakatlandı 4-6 hafta arası yok. Kevin Martin'i bırakıp bir başkasını alabilirmiyim 3 sırada draft etmiştim onu. İlk 3 sıradaki birini trade siz olarak kimse kadrosuna katamaz demiştiniz.
Mesaj tarihi:
Ben de burdan Robert Injureds'a selam gönderiyorum, öpüyorum yanaklarından. Jason Kidd'den yoksun ve daha az oyuncu ile çıktığım akşamda öne geçmem çok acı verici olmuştur :(
Mesaj tarihi:
Holy said:
Ben de burdan Robert Injureds'a selam gönderiyorum, öpüyorum yanaklarından. Jason Kidd'den yoksun ve daha az oyuncu ile çıktığım akşamda öne geçmem çok acı verici olmuştur :(

coni 2 oyuncum tamamen yok :(
+ cok pis alirim bence
Mesaj tarihi:
Dropladım Salmons'I almışınız hemen lol.Neyse bende Diaw'ı kaptım center açığı vardı,yedek c frye'la gitmezdi o iş...Neyse skor olayında über performans sergiliyor oyuncularım şu anlık,nazar deymez umarım çünkü r-jefferson,tmac,baron sakatlık riski olan adamlar..
Mesaj tarihi:
Artest yokken Salmons iyi sayı ortalaması yakaladı ama dönünce süresi fakanda azaldı 3-4 attığı maçlar oldu da,martin'in sakatlığı ile yine sayı kasabilir droplamasaydım keşke dedim de,center açığım var çok fena Diaw için yaptım,Diaw'da berbat istatistikli bir sezon geçiriyor ya hadi bakalım.=]
  • Yeni Oluştur...