Holy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Draft sırasında demiştim Okafor çok kötü pick diye :)
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Ya Monta Ellis nasıl 12 rebo alır,Khala ne baldır bu =]
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Ben Biedrins nasıl kaptırdım ona yanıyorum . Gittim Bogut'u aldım üstelik diğer lig'te kadromdaydı
Holy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Wade düzel artık! %50 ile FT attı ya rezil.
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 sayılmıyor, skora baktıgında bn gözüken adam 1 önceki gün adamın kadrosundadır
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Golden State ftw,tüm oyuncularının istatistikler güzel adamların valla.
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Nedir bu uğursuzluk Lebron yetmedi şimdide Kevin Marin sakatlandı 4-6 hafta arası yok. Kevin Martin'i bırakıp bir başkasını alabilirmiyim 3 sırada draft etmiştim onu. İlk 3 sıradaki birini trade siz olarak kimse kadrosuna katamaz demiştiniz.
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 yapabilirsin kimse alamaz. Bu arada Boris Diaw için uygun teklif olursa veririm, C olmasın ama.
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Kevin Martin ve Lebron Droplanamıyor gösteriyor ilginç
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 lolax boris diaw gibi bi sürü oyuncu var dışarda :D
Holy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 droplıym mı kevin martin? Lebron'da droplıym mı? Gerçi Lebron bi kaç güne geliyo gerek yok.
Soulless Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 3 Sakat Center oldu takimda. Kisa sakatliklar olsada reboundlarda boyle ezilmenin sebebi onlar.
Holy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Ben de burdan Robert Injureds'a selam gönderiyorum, öpüyorum yanaklarından. Jason Kidd'den yoksun ve daha az oyuncu ile çıktığım akşamda öne geçmem çok acı verici olmuştur :(
rLx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Holy said: Ben de burdan Robert Injureds'a selam gönderiyorum, öpüyorum yanaklarından. Jason Kidd'den yoksun ve daha az oyuncu ile çıktığım akşamda öne geçmem çok acı verici olmuştur :( coni 2 oyuncum tamamen yok :( + cok pis alirim bence
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Dropladım Salmons'I almışınız hemen lol.Neyse bende Diaw'ı kaptım center açığı vardı,yedek c frye'la gitmezdi o iş...Neyse skor olayında über performans sergiliyor oyuncularım şu anlık,nazar deymez umarım çünkü r-jefferson,tmac,baron sakatlık riski olan adamlar..
Holy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 ee kevin martin sakatlanınca salmons'ın oynaması şart oldu ben de kaptım :)
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Artest yokken Salmons iyi sayı ortalaması yakaladı ama dönünce süresi fakanda azaldı 3-4 attığı maçlar oldu da,martin'in sakatlığı ile yine sayı kasabilir droplamasaydım keşke dedim de,center açığım var çok fena Diaw için yaptım,Diaw'da berbat istatistikli bir sezon geçiriyor ya hadi bakalım.=]
Holy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 diawdan daha iyi center var bence FA'da ;)
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 diaw'ı ben alcam bırakın pleax. 2 keredir alamıyorum adam, 1 eksik oldu roster bu hafta artık =( ya da vazgeçtim alın sizin olsun.
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 talibi olmayan dandik adamlar hemen alınabiliyormuş yeni öğrendim =)
Öne çıkan mesajlar